- 10 Ağustos 2009
- 26.147
- 18.315
- 823
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
Eşin anasında olduğuna göre size para bıraktı mı ? Onu merak ettim .bunu yapan , metelikte bırakmamış olabilir nede olsa anasının oğlu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hata olarak gorme ınsanlar vıcdanlarıyla empatı kurarak yazmıyor..çok pişman oldum kaldırmadığıma inanın.dört gün boyunca kadın o yataktan sadece komşulara gitmek için kalktı ve hata bende haklısınız.küçücük bebeğin beşiğinin üstüne doğru kalkıp kalkıp öksürdü.torunu neden kötülüğünü istesin diyorum ama çıldırmış gibiydi aklıma kötü niyetten başka bir şey gelmiyor artık.
Birde allah gördü herhalde eşin sana çektireceğini ondan bacağını kırdı
Ne kadar kolay degılmı boyle konuşmak. Insan olarak nasıl eliniz varıyor ya. Kımsesı olmayan bır kadının dogumun verdıgı duygusallıkla sessız kalışına bır darbede sız vurun. Herkes aynı degıl hakkını savunamıyor bırılerı işte nedenıde umrunuzda degıl dımı. O es o kv den önce bu bayan suclu sızın gozunuzde ve sız bır kadınsınız!!! Pes akrep gibisiniz be kardesım
kız biz tek çocukla yayılamıyoruz 3 çocukla nasıl yayılsın kadınCok iyi yapmislar bence az kafa dinlersiniz. Yerinizde olsam hic sesimi cikarmam soyle 40 im cikana kadar evimde yayilip yatarim.
kız biz tek çocukla yayılamıyoruz 3 çocukla nasıl yayılsın kadınCok iyi yapmislar bence az kafa dinlersiniz. Yerinizde olsam hic sesimi cikarmam soyle 40 im cikana kadar evimde yayilip yatarim.
Hemfıkırız.. Ben ınsanların konulara saldırgan davranmalarını dogru bulmuyorum adeta linç edıyorlar gıbı. Konu sahıbı zaten dıyorkı ıfade edemıyorum dogumdan sonra duygusallıktan vs. Ki buda norml kendını ıfade edemıyır dıye hatalı olmaz.. Davranışlarındaki eksıklıkler elbette konuşulsun sen hatalısın sen sebep oldun gıbı yaklasımlar su psikolojıdeki bırını yıpratırIyi de onların kusurlu olduğu tartışılmaz ki
Kv ve koca anormal zaten
Konu sahibi de yaşamış bitmiş ama yarınlar için yol gösteriliyor
Bir de burada yazılanlar sadece konu sahibine değil okuyanlara da
yani bir başkası Kv aynı şeyi yaparsa çoğunluk böyle bir tavır önermişti diyecek zira zaten konu sahibi zamanı geri alamaz
kız biz tek çocukla yayılamıyoruz 3 çocukla nasıl yayılsın kadın![]()
Bilenlerde cok uyguluyorlar ya onlara sorsan en iyi bizizAllahüteala yardımcın olsun daha bugün okudum kıymetli bir kitap gecmıstı elime karı koca birbirine nasıl davranmalı hele ki bebeği olan anneye eşi nasıl yaklaşmalı nasıl davranmalı annesi kızkardeşi ve eşi arasında nasıl denge kurmalı diye ama naparsın bu kıymetlı eserler okunmuyor okunmadıgı ıcınde bılınmıyor bılınmedıgı ıcınde uygulanmıyor![]()
kız biz tek çocukla yayılamıyoruz 3 çocukla nasıl yayılsın kadın![]()
Allahüteala yardımcın olsun daha bugün okudum kıymetli bir kitap gecmıstı elime karı koca birbirine nasıl davranmalı hele ki bebeği olan anneye eşi nasıl yaklaşmalı nasıl davranmalı annesi kızkardeşi ve eşi arasında nasıl denge kurmalı diye ama naparsın bu kıymetlı eserler okunmuyor okunmadıgı ıcınde bılınmıyor bılınmedıgı ıcınde uygulanmıyor![]()
orası oyle vallahi allah hepimizinkini bağışlasın tek evladım var eşim gelince çıkışıyorum bazen yardım etmiyorsun diye,allah kolaylık versin,böyle aileye 3 çocuk yapılmaz diyeceğimde nasib allah sağlıklı uzun ömürler versinOyle kaynana ve oyle kocadan sonra normal hali bile yayilma gibi gelir ona simdi. Ana ogul manyaklar.
3.üncü çocuğu canım,vallahi rahmetli annemden biliyorum,yardımsız 3 çocuk zor,hepsiyle ilgilenebilmekeski konularına baktım o yaşadıklarına ragmen 2. çocuğu yapıyorsan hemde biri daha bebekken hemde eğitimlisin kaza oldu diyosan diyecek birşey bulamıyorum.
orası oyle vallahi allah hepimizinkini bağışlasın tek evladım var eşim gelince çıkışıyorum bazen yardım etmiyorsun diye,allah kolaylık versin,böyle aileye 3 çocuk yapılmaz diyeceğimde nasib allah sağlıklı uzun ömürler versin
Al bndende o kadarKıyamam yaa...
Gelip hem sana hem bebeklerine bakasım geldi....
Kocan ve anasını da bohça yapıp camdan atasım geldi....