• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SONUNDA DOĞUM YAPTIM AMA BURNUMDAN GELDİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşin anasında olduğuna göre size para bıraktı mı ? Onu merak ettim .bunu yapan , metelikte bırakmamış olabilir nede olsa anasının oğlu

çok pişman oldum kaldırmadığıma inanın.dört gün boyunca kadın o yataktan sadece komşulara gitmek için kalktı ve hata bende haklısınız.küçücük bebeğin beşiğinin üstüne doğru kalkıp kalkıp öksürdü.torunu neden kötülüğünü istesin diyorum ama çıldırmış gibiydi aklıma kötü niyetten başka bir şey gelmiyor artık.
Hata olarak gorme ınsanlar vıcdanlarıyla empatı kurarak yazmıyor..
Senın duygularını cok ıyı anlıyorum dogum yapmış olmanın duygusallığı tek basına hastaneye gıdıp gelmenın yalnızlığı var .. Yazıklar olsun esıne ve kv .. Inan cok üzüldüm cok.. 3 evladın var sen dik dur dusunupte sıkma canını..

Birde allah gördü herhalde eşin sana çektireceğini ondan bacağını kırdı
:KK48::KK48:alemsin emacığım,şaka bir yana lohusa kadın şu an kendini yanlız hissediyordur,bırakılırmı bir başına,acaba eşi eve bakıyormu maddi anlamda eşine muhtac sanırım konu sahibi?

Ne kadar kolay degılmı boyle konuşmak. Insan olarak nasıl eliniz varıyor ya. Kımsesı olmayan bır kadının dogumun verdıgı duygusallıkla sessız kalışına bır darbede sız vurun. Herkes aynı degıl hakkını savunamıyor bırılerı işte nedenıde umrunuzda degıl dımı. O es o kv den önce bu bayan suclu sızın gozunuzde ve sız bır kadınsınız!!! Pes akrep gibisiniz be kardesım

Iyi de onların kusurlu olduğu tartışılmaz ki

Kv ve koca anormal zaten

Konu sahibi de yaşamış bitmiş ama yarınlar için yol gösteriliyor

Bir de burada yazılanlar sadece konu sahibine değil okuyanlara da

yani bir başkası Kv aynı şeyi yaparsa çoğunluk böyle bir tavır önermişti diyecek zira zaten konu sahibi zamanı geri alamaz

Iyi de onların kusurlu olduğu tartışılmaz ki

Kv ve koca anormal zaten

Konu sahibi de yaşamış bitmiş ama yarınlar için yol gösteriliyor

Bir de burada yazılanlar sadece konu sahibine değil okuyanlara da

yani bir başkası Kv aynı şeyi yaparsa çoğunluk böyle bir tavır önermişti diyecek zira zaten konu sahibi zamanı geri alamaz
Hemfıkırız.. Ben ınsanların konulara saldırgan davranmalarını dogru bulmuyorum adeta linç edıyorlar gıbı. Konu sahıbı zaten dıyorkı ıfade edemıyorum dogumdan sonra duygusallıktan vs. Ki buda norml kendını ıfade edemıyır dıye hatalı olmaz.. Davranışlarındaki eksıklıkler elbette konuşulsun sen hatalısın sen sebep oldun gıbı yaklasımlar su psikolojıdeki bırını yıpratır

Allahüteala yardımcın olsun daha bugün okudum kıymetli bir kitap gecmıstı elime karı koca birbirine nasıl davranmalı hele ki bebeği olan anneye eşi nasıl yaklaşmalı nasıl davranmalı annesi kızkardeşi ve eşi arasında nasıl denge kurmalı diye ama naparsın bu kıymetlı eserler okunmuyor okunmadıgı ıcınde bılınmıyor bılınmedıgı ıcınde uygulanmıyor:KK43:
Bilenlerde cok uyguluyorlar ya onlara sorsan en iyi biziz

Inanki benim zoruma gitti...
bazen çaresiz kalir insan ne yapicagini bilemez kal gelirr toparlanmaya calis suan yapilicak pek bisey yok gibi görünüyo.esinide arama seni gectim daha yeni dogmus bebegini bırakıp gitmis,hic kiymetlendirme.Allah yardimcin olsun

O kitabı nikah kıyıldıktan sonra verilmeli
Allahüteala yardımcın olsun daha bugün okudum kıymetli bir kitap gecmıstı elime karı koca birbirine nasıl davranmalı hele ki bebeği olan anneye eşi nasıl yaklaşmalı nasıl davranmalı annesi kızkardeşi ve eşi arasında nasıl denge kurmalı diye ama naparsın bu kıymetlı eserler okunmuyor okunmadıgı ıcınde bılınmıyor bılınmedıgı ıcınde uygulanmıyor:(

eski konularına baktım o yaşadıklarına ragmen 2. çocuğu yapıyorsan hemde biri daha bebekken hemde eğitimlisin kaza oldu diyosan diyecek birşey bulamıyorum.

Oyle kaynana ve oyle kocadan sonra normal hali bile yayilma gibi gelir ona simdi. Ana ogul manyaklar.
orası oyle vallahi allah hepimizinkini bağışlasın tek evladım var eşim gelince çıkışıyorum bazen yardım etmiyorsun diye,allah kolaylık versin,böyle aileye 3 çocuk yapılmaz diyeceğimde nasib allah sağlıklı uzun ömürler versin

Okurken bana fenalik geldi. Nasil insanlar var..Allah sabir versin dicem de nereye kadar. Sakin arama esini. Kaynanayi pesine takip gelir. Zaten o da umursamsz . Gittikleri iyi olmus az dinlen kendne gel.

gene mi bu adamla birliktesin boşa hocam adamı sen de kurtul çocukların da kurtulsun niye bu kadar pasifsin ayrıca 3.üncü sezaryanım demişsin ama 2. çocuğun olmuş diğer çocuğa ne oldu peki açıklarmısın

eski konularına baktım o yaşadıklarına ragmen 2. çocuğu yapıyorsan hemde biri daha bebekken hemde eğitimlisin kaza oldu diyosan diyecek birşey bulamıyorum.
3.üncü çocuğu canım,vallahi rahmetli annemden biliyorum,yardımsız 3 çocuk zor,hepsiyle ilgilenebilmek

orası oyle vallahi allah hepimizinkini bağışlasın tek evladım var eşim gelince çıkışıyorum bazen yardım etmiyorsun diye,allah kolaylık versin,böyle aileye 3 çocuk yapılmaz diyeceğimde nasib allah sağlıklı uzun ömürler versin

Ayni seyi ben de dusundum. Boyle herife cocuk falan verilmez yazik. Insanda az merhamet olur. Gerci anasi ne ki danasi ne olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X