SONUNDA DOĞUM YAPTIM AMA BURNUMDAN GELDİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
e yuhh yani hiç mi insanlık kalmadı ya kıskanç bi kadın bu kaynanan senin çok iyi yaptın gitsinlerde sende lohusa halinle bi rahat et ne demek sıcak bardağımı bırakamıyorum kendi mi yıkıyo bardağını ben yıkıycam dersin ağzının payını ver beee ne buu kocana pes pess bu ne anlayışsızlık ya hu sen yinede kocanı çağır güzel bir dille izah et durumu içine atma valla ben öyle yapıyorum sonra haksız olmamak için

Allah kolaylik versin sana canimmm ya inan zor durumun .ve Allah esinle kV ye akıl fikir versin

Böyle seyler filmlerde olur zannederdim
Çok zalimce başınıza gelenler
Allah yardımcınız olsun ..

İyi de daha br bebek 21 aylıkken neden hemen 3. çocuk? kaza diyeceksiniz lütfen demeyin. Ayrıca bir oda daha varmış yerinizde olsam taşırdım bebeğin beşiğini de oraya yatardım orda yerde yatmakta neyin nesi eşiniz sizi yerde mi yatırdı yani sizin bir yatak odanız yok mu arkadaşım. Hiç mi yemek temizlik yapmadı yani herşeyi size mi yaptırdı anlamadım ayrıca kendi aileniz nerede hiç mi anne teyze birşeyiniz yok. Yapacak birşey yok başkası yokmuş sonuçta ama herhalde bir yemeğini temizliğini de yapmıştır yani yemeği falan da ben yaptım dememişsiniz ben hala yerde yatma namntığını anlamış değilim dikişli halde.

O mendebur karı ( bu kelimeyi sevmiyorum ama tam kadına hitap ediyor) kocani iyice dolduruyordur canım söyleyim ben sana.
Ayyyyy şu kocalar kova oluyor evlenince dolduran doldurana.hiçççç beyin emaresi yok yaşam şeklinde.sadece çocuk yaptıran varlık mı bunlar yahu???!!!!

Vallahi bıktım kadınlarımızın bu kadar eziyet görmelerinden!!!!!!

Çocuklarınızdan gün görürsünüz inşallah O adamdan imkansız bu saatten sonra

Ay bırak arama öyle kocayı hatta aramasınıda bekleme. Bem olsam eve almam resmen terbiyesizlik yaptıkları. Oğluşuna anneciği baksın.
Nebiçim adammış öyle o kırık bacak olsa bile seni hastanedee bi başına bırakmamalıydı,yada annesi sana hastanede bakmalıydı. Kolaymı öyle doğum bide başka bilmediğin bir doktor doğurtmuş..
Senin yerinde olsam 2sini bir evden kovardım ne küsüp triple uğraşıcamm. Hadsizlik resmen kayınvalidenemi düşmüş korunma yöntemini anlatmak ağzına bile almaması gerekir bu durumu. Bide arkandan konuşmuş öyle kadında öyle kocada eve alınmaz. Kusura bakmayın ama kurtulun gitsin böyle zamanda yanında olmayacak bide dedikodunu dinleyecek kocayı napıcan hayırsızz adam . Çok sinirlendim çok neyseki evde başını dinle biraz üzülme bebeğinde hayırlı olsun :)

Ay canım sezaryenli halinle yerde mi yattın?
İnanamıyorum sana
Niye kendini o kadar ezdırdın?
Ben olsam kocamı kaldırır onun yerine yatardım en olmadı.tamam ayağı kırılmış ama seninde ucuncu sezaryenın.hangı daha mühim bide küçük bebiş var.kocan da sende suclusun.ben bu halimle yerde falan yatamam deseydin sana kendi evinde kimse o bardagı ordan al falan demezdi

O kadını kaldırıp yatsaydın keşke, yazık değil mi sana yaa. Hala kocamı arayım mı diyorsun. Kocan hayırlı bi adam değil ki arama boşver

Okurken sinir oldum.nasil bu kadar sabirli olaboliyorsunuz.ben ameliytali olacam kv koca kurulacak yataklara.yok oyle rahatlik.gerekirse kovmaktan beter ederim.hem sizin anneniz yokmu veya kardesiniz veyabyakin bir arkadasiniz.niye ezdiriyorsunuznkendinizi bu kadar.siz sessiz kaldikca daha cok ezilirsijiz.oylede yola gelmiyolarsa iki yuzlu olun.esiniz yaninda kv iyi davranin sabirli olun.o yokken daha tatli tatli laf sokun.ozaman kv ortadan catlamazsa bende netuse degilimvallahi sijir oldum ikisiniede

Kadınlarımız da kendini savunmayı öğrensinler bi zahmet

Konuyu okurken sinirlerim tavan yaptı o kaynanın saçını başını yolmak istedim Ayy terbiyemi bozacağım ya

Kocani cagir o yarim bacaklada olsa sana bakmak zorunda dogum yapan kadinin kirki cikana kadar biri kalmali normalde bakima ilguyw sefkate ihtiyaci var ben dogum yaptim yanimda olman gerekir de benim abim lohusayken esimi kahvede gormus bi ona bile kizdi yanliz birakilrmi diye ailen yok ama allahin var dua et o adam oraya gelecek kaynana gelmesin bidahada korun lutfen

Neden korkuyosun arkadaşm ya kızlar nolru şöyle olmayın size kullanmaya çalışan hainlere hadlerini bildirin neden kendini ezdiriyosun nden pasifsin. Tükür agızlarına ya. Bırak arama o kocan denen adamı pardon adam dedim. Çok sinir oldum ya kusura bakma canım benim ama 2 günlük lohusa ve dikişli karısını yeni doğmuş bebekle büve hasta çocucğuyla evde tek bırakan ve 2 gündür aramayana adam demem ben hatta öküz derim yani kusura bakma. Annen kardeşin akraban yok mu sana yardıma gelecek biri senden taraf. Kayınvalidende çok fena sen ondan daha fena ol bezdir onu

Ya gene sinirlendim
Yahu neden 2 laf edemiyorsunuz ne yapabilir ?
O kv evden kovmalıydın hakikaten ben kovardım başlarım kocanın annesiymiş
Kimsen yokmu topla esyalarini annenlere git yada esinide anasınıda kov evden bu neden zor geliyor anlamyrum
Bole bir kv basimda olsa yeminle kaynar su dokerim üstüne

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…