SONUNDA DOĞUM YAPTIM AMA BURNUMDAN GELDİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maşallah iyi sabretmissiniz..valla siz mi vok iyisiniz ben mi cok cadalos anlamadim..dayanamazdim bu kadar ...

Allah yardımcınız olsun size güç kuvvet versin tez zamanda sağlığınıza kavuşun inşallah evlatlarınızdan güldürsün Rabbim çok içten dua ettim size vallahi yakın olsak gelirdim Allah rızası için yardım ederdim
Ama ne olur kendinizi bu kadar ezdirmeyin lütfen inanın bunlar unutulmuyor geçti sanıyorsunuz geçmiyor evlatlarınız küçük size ihtiyacları var dişli olun önce Allah'a sonra kendinize güvenin kocanızında burnundan getirin lütfen ay çok gıcık oldum ya

Yuhhhh artık insan olamaz bu kaynana kocanizda vurdumduymazin teki dislerinizi göstermenin zamanı gelmiş bence sezeryanli kadını yerde yatırmak nedir yaaa

bırak ya ne hali varsa görsün kaynana ayrı uyuz oldum koca ayrı fıtık oldum
sana yardımamı gelmiş köstek olmayamı sende sabır maşallahı var yani

okuduklarım şaka olsa gerek.. Annesinin sözünden çıkmayan bir eşe neden 3. çocuk? Çok bir şey demek istemiyorum ki başıma gelmesin Durumuna üzüldüm Allah kolaylık versin.

canim yok mu senin kendi ailen?
soyle onlar yanina gelsin.
boyle rezillik olur mu,ameliyatli ve 3 cocuklu kadinsin ya..
birak esinde ne hali varsa gorsun,vicdansiz.

Kıyamam sana ya
Ailen yok mu arkadaşım senin yanına birileri gelse
Ne eziyettir bu sende ana evladısın
Bırak kalsın anasında basiretsiz herif
Çok sabırlısın yeminle, ben olsam s..çıp sıvamıştım, cıngar çıkmıştı

arama sakın, bu kadın nasıl bı kadın agzım acık kaldı, bebegın besıgının yanında ne ısı varmıs , bence sızde de suc var. annecım burası benım yatagım sıze ıcerde hazırlarım malum bebegn yanında benım yatmam lazım dıye kıbarca kaldıracaktınız yataktan

Ayy yemin ederim okurken ben daraldım. İyi bile sabretmişsin. Sen o evin hanımısın ve yeni doğum yapmışsın neden ezdirdin kendini bu kadar, yerde yatayım minderi alayım vs diye. İlk gün baktın yardıma gelmemiş, gönderecektin. Eşinde maşallah hiç sesini çıkarmamış. Annesinin evine gittiği iyi olmuş, hiç değilse çocuklarına rahat edersin. Yeni doğum yapmış karısını 2 gündür aramayan bir adamı bence aramayın.

Herkese cevap yazamadığım için kusura bakmayın.öncelikle iyi ya da kötü yorum yapan hepinize çok teşekkür ederim.kötü dahi yorum yapsanız benim yaşadığım şeyin ciddiyetini anlayarak yaptığınızı biliyorum. Neden bebeği alıp diğer odaya geçmedin diyenler olmuş diğer oda büyük bir salon şeklinde ve bebeğin üşümeyeceği bir sıcaklığa getirmek imkansız.ama yetişkin bir insanın üşümeyeceği kadar ısınabilir.bu yüzden zaten küçük odayı öncesinde bebek için hazırlayıp yatak odası konumuna getirmiştim.bebeği alıp oraya geçmeye cesaret edemedim üşütürüm diye.Hepiniz haklısınız o kadını oradan kaldırmam gerekiyordu.yıllardır basireti bağlanmış bir şekilde hayatımı sürdürüyorum gördüğüm kadarıyla. o noktada suç benim ve çok pişmanım inanın bunu yapmadığıma.aynı adamdan üç çocuğum yok.eski eşimi kanser nedeniyle kaybettim ve o eşimden bir oğlum daha var.bebeklerim için pişman olduğumu söyleyemeyeceğim onlar benim olmayan ailem oldular.ekonomik olarak çok rahat yaşayabilecek bir para kazanmamakla birlikte kendimi az çok idare edebilecek maddiyatım var.dersanede öğretmen olarak çalışıyordum ki tekrar başlayabilirim.son durum olarakta eşim bugün mesaj atmış.hala yazıklar olsun sana kırık ayağımla beni buraya gönderdin.annemin sana yaptığı bir şey yoktu.kadın başını kaldıramıyordu hastaydı.sen büyüttün bu durumu diyor.aklının başına geldiği veya adil olduğu filan yok.ben annemin kalbini kıramam diyor başka bir şey demiyor.şu durumda yapabileceğim şeylere bakıyorum.daha öncesinde neredeyse ayrılıyorduk o noktaya gelmiştik sanırım gene aynı durumu yaşıyoruz.haftaya maaşım yatacak o zaman çocuklarımı da alıp bana daha uygun küçük mütavazi bir eve taşınacağım.o zamana kadar eşim adil olmayı becerirse bir ihtimal durumu değerlendiririm ama annesinin kucağında bu pekte mümkün görünmüyor.tekrar herkese teşekkürler.iyiki varsınız.

kaynana resmen ''dur şuna biraz çektiriyimde daha 21 aylık bebeği varken üçüncüyüü doğurmak neymiş görsün'' demiş. Bunu belli etmek içinde korunmaktan bahsetmiş durmuş.Üstü kapalı sen cahilmisin 3 çocuk peşpeşe bu neyin aklı.Madem doğurdun kendin hallet yada biraz daha çekte doğurma artık demiş.
Vallahi bu kadar rezilliğinin üstüne bide nasıl koruncağınızdan dem vurunca ben hiç başka bi anlam çıkaramadım bu durumdan.ama siz anlamamışsınız sanırım.

Çok zor şeyler yaşamışsınız hâlâ da yaşıyorsunuz.

"Kırık ayağımla beni buraya yolladın yazıklar olsun" a cevap son durum değerlendirmeyi hak etmesi değil bence.çok bencil bir insan.

Doğum bildiğim kadarıyla kırıktan daha zor hatta bir başına 3 çocuğa yetmek çok çok zor.bunu ben yaşayarak söylüyorum.bazen üçüne yetişmek hele hastayken çok zor.

Diğer konularınızı okudum kaba taslak çatladım resmen.her halükarda yalnızsınız bence yüksüz yalnız kalın.Allah yardımcınız olsun...

Lütfen kendinizi bir dahA bu kadar ezdirmeyin. Bunu sadece kendinize değil, tüm kadınlara borçlusunuz. Ve kusura bakmayın bir daha şikayet etme konumuna gelirseniz kendi suçunuzdur.

Insanin bazen basireti bağlanır seninkide öyle olmuş. Ama evlatlarin için bir Uyanış yaşaman gerekiyor.Gerektigi yerde tepkini göster. Kimsenin sana ders vermek yada eleştirmek haddi değil. Inan tanımayan biri olarak sana yardım etmek isterdim. Vicdansızlar!

yuuuuuuuuuuhhhhhh oha ya bunları yapan insan olamaz sezaryen dedin bani benden aldın bende sezaryenlydim halini düşünemiyorum bu nasıl bi vicdandır ya hani demişsin ya çaresizliğime gülüyodu diye inş kendi dahabeter çaresizlikle sınanır şuraya bak okudukça gözlerim yuvalarından fırlayacak gibi oldu

Bence kocan koca değil, kadın da değil, kadın dersem kadınları aşağılamak olur. Öyle kocayı yanında koca diye gezdirme bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…