• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SONUNDA DOĞUM YAPTIM AMA BURNUMDAN GELDİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oncelikle bebisiniz hayırlı olsun. Yavrunuzu basın bagriniza sırf onun için stresleri kenara atın. Hissetmesin minik Kuzunuz.
Bence kayinvalidenizden vs. Beklentinizi kesmelisiniz. Huyu belli. O size yardımcı olsa ne olacak? O hic yokmus gibi davranin beklentiye girmeyin daha rahat edersiniz. Kendi evinizde niye el gibi davraniyorsunuz? Ameliyatli oldugunuzu, her seyi tam yapanayacaginizi kibarca soylemelisiniz bence. Biraz sesiniz ciksin. Ama kibarca.. hakliyken haksiz olmayin. Esinizden mesafe koymasini beklemeyin. Ne kadar kotu de olsa esinizin annesi. Bizim annelerimiz ariza cikarsa biz de annemizi atamayiz.
Esinize ameliyatli oldugunuzu sikintili oldgunuzu sık sık hatirlatin. Yani biraz naz yapin.
Eşiniz de ayağı kırık yatıyor. İş başa düşecek belli. Benim de gorumcelerimin faydası dokunmaz, ayağıma dolanacaklarina gelmemelerini tercih ederim. Eşimin ailesiyle asla mesafe koymasini istemem. Ama ben mesafemi koyarım. Onların her kötü gününde elimden geleni yaparım ama normalde pek aramam sormam. Esimi gonderirim yanlarina. Onlar benim kötü günümde yanımda olmasınlar, lazım değil. Allah muhtaç etmesin.
Sakin davranmak gerek :) keşke benim de bebisim sağlıkla doğsa, yanımda olsa. Kıymetini bilin hem caninizin hem evlatlarinizin;)

Canm benımmm ne vicdanszlar var . Dıger bebişler kaç aylık. Saglıklı dogmuş kuzun sen saglıklısn. Gerisini düşünüp üzülme sütünü etkıleme. O kocan olcak herıf de senı bu halde bırakmaya utanmıyorsa tabi ki aramayacaksın.

Gelinn işte hangi kaynananin umrunda ki.. allah yardimcisi olsun bi an once toparlanir insallah bnde 4 gun once sezeryan doğum yaptım cok zor.
Benim anlayamadığım Madem kaynanadan bi Hayır yok onu biliyor neden bi yakını tanıdığı kimse yok mu ki çağırmamış pes ya bu kadın ezik

Oncelikle bebisiniz hayırlı olsun. Yavrunuzu basın bagriniza sırf onun için stresleri kenara atın. Hissetmesin minik Kuzunuz.
Bence kayinvalidenizden vs. Beklentinizi kesmelisiniz. Huyu belli. O size yardımcı olsa ne olacak? O hic yokmus gibi davranin beklentiye girmeyin daha rahat edersiniz. Kendi evinizde niye el gibi davraniyorsunuz? Ameliyatli oldugunuzu, her seyi tam yapanayacaginizi kibarca soylemelisiniz bence. Biraz sesiniz ciksin. Ama kibarca.. hakliyken haksiz olmayin. Esinizden mesafe koymasini beklemeyin. Ne kadar kotu de olsa esinizin annesi. Bizim annelerimiz ariza cikarsa biz de annemizi atamayiz.
Esinize ameliyatli oldugunuzu sikintili oldgunuzu sık sık hatirlatin. Yani biraz naz yapin.
Eşiniz de ayağı kırık yatıyor. İş başa düşecek belli. Benim de gorumcelerimin faydası dokunmaz, ayağıma dolanacaklarina gelmemelerini tercih ederim. Eşimin ailesiyle asla mesafe koymasini istemem. Ama ben mesafemi koyarım. Onların her kötü gününde elimden geleni yaparım ama normalde pek aramam sormam. Esimi gonderirim yanlarina. Onlar benim kötü günümde yanımda olmasınlar, lazım değil. Allah muhtaç etmesin.
Sakin davranmak gerek :) keşke benim de bebisim sağlıkla doğsa, yanımda olsa. Kıymetini bilin hem caninizin hem evlatlarinizin:KK66:
Kocadan da Hayır yok ki ona

Liflorida ailem yok demissin ama senin bir ailen var. Çocukların var, onlar senin ailen. Tamam lohusasin cok zordur eminim ama senin kimseye ihtiyacin yok bebisine de kendin bakarsin. Kayinvalideni de kocani da alma eve! Sana yarardan çok zararları var çünkü!

Manyak mi Kadin ya el yapmaz bunun yaptığını ya insanlar tanımadığı insanlara yardım ediyor bu ne gaddarlik ya ben doğum yapan arkadaşlarıma gider is bile yaparım yemek yediririm insanın şefkate ihtiyacı oluyor çok üzüldüm canım ya
Esin keşke tepki verseydi

Doğum yaptın kaynana gelmeseydi eve hiç yoktan kendin idare edip en azından o lohusa halinle strese girmezdin

Ameliyatlı halinizle sizin eğilmenizi gerektirecek işler mi yaptırdı?
Size bağırır korkusuyla siz hep bulaşık mı yıkadınız?
:KK57::KK57::KK57:
Ya siz köle misiniz, halayık mısınız yoksa gelini misiniz? Neden bu kadar korkuyorsunuz?
Arkanızdan dedikodu ederken mutfağa dalıp olay çıkarsaydınız ya! Dişli olun biraz ya, bu ne ezilmişliktir.
Bir de yerde yatacak yeriniz yokmuş. Size bakması gerekirken keyif çatmış, cehennemin dibinde yatasıca pis cadı!
Aynısını kendi kızına yapsalar nasıl olay çıkarır acaba.
Bu aileye bir de 3. çocuğu yapmışsınız. Neden yani? Millet akıllı adama çocuk vermeye düşünürken siz fıttırıklar sülalesine çifter çifter maşallah!
Ya sizin aileniz falan yok mu? Anlatın şu durumu, eziyet görüyorsunuz düpedüz farkında mısınız?
Aynen öyle...

çok pişman oldum kaldırmadığıma inanın.dört gün boyunca kadın o yataktan sadece komşulara gitmek için kalktı ve hata bende haklısınız.küçücük bebeğin beşiğinin üstüne doğru kalkıp kalkıp öksürdü.torunu neden kötülüğünü istesin diyorum ama çıldırmış gibiydi aklıma kötü niyetten başka bir şey gelmiyor artık.
Ya evini yurdun bilsem ben gelir sahip çıkardım sana ağlayacak gibi oldum ya bu nasıl bir vicdan ya doğum yapan hayvanlara bile bakılıyor da bu insan senin torunu nu doğurdu insanda hiçmi merhamet olmaz toprak altında da o yatacak yer bulamaz merak etme

Kızlar ne zaman doğum yapsam üzerime böyle bir pasiflik geliyor.daha anlattıklarım devede kulak.eşime durumu anlatmaya çalışıyorum.annem iyi niyetinden yapıyor, ama o çok hasta bak, bilmeden yapmıştır, duymazlıktan geliver diyor.eğer çok sıkışır annesinin tamamen hatalı olduğunu görürse bu seferde annem çok iyi bir insan sen bir şey yapmışsındır mutlaka o da bu yüzden böyle davranıyor diyor. annesi beni yatırıp kıtır kıtır kesse genede senin yüzünden diyecek.hayır ne zaman doğum yapsam kadın normalde davrandığından kat kat kötü şekilde davranmaya başlıyor.neden yapıyor bunu bilmiyorum.hastaneden geldiğim gece eşim bir kavga çıkarıp annesine beni şikayet etti.ikisi birlikte bana söylenmeye başladılar.nasıl insanlar bunlar bilmiyorum.insan yavrulamış hayvana içinden gelip yapmaz yaptıklarını.ben kendim gönderdim eşimi en son artık.çünkü yüzünü görmeye tahammül edemiyorum.o da her şeyi abartıyorsun deyip gitti.

Ve sizde soyle insanlara hala cocuk doguruyorsunuz yani ahhh ahha bari bundan sonra kesin cozumlu bir onlem alinda soyle adama bir cocuk daha dogurmayin. Ne esiniz ne annesi insanliktan zerre kadar nasiplerini almamislar, size burda ne desek bir ise yaramaz simdilik kendi sagliginizi ve bebeginizi dusunun ve acilen kendinize yardimci bir yakininizi bulun.

Kaynananın yaptiklarini oğlundan çıkarmak huy olmuş bizde. Bide kopukluk var evde yatacak yatak yok kadini niye çağirdin

Bacım sen kendini niye bu kadar ezdirdinki en başta? Annecim kalkarmısın orası bana ait deyip postalıycaktın o ne demek yerde yatayım. Zaten eşin sinie etti beni burda pasif adam Amaaaan bırak gitsinler bebelerinle keyif yap evde zor olucak ameliyatlı halinle ama kaynanan varkenden Daha rahat edersin şimdi

Kaynananın yaptiklarini oğlundan çıkarmak huy olmuş bizde. Bide kopukluk var evde yatacak yatak yok kadini niye çağirdin
Mesele yatak mı kaynana vicdansısızın teki ben olsam yerde kanepedeyatardım asla lohusa kadını o halde bırakmazdım

Ve sizde soyle insanlara hala cocuk doguruyorsunuz yani ahhh ahha bari bundan sonra kesin cozumlu bir onlem alinda soyle adama bir cocuk daha dogurmayin. Ne esiniz ne annesi insanliktan zerre kadar nasiplerini almamislar, size burda ne desek bir ise yaramaz simdilik kendi sagliginizi ve bebeginizi dusunun ve acilen kendinize yardimci bir yakininizi bulun.
Ben olsam çoktan boşanırdım

Yazdıklarını ağzım açık okudum içim sizladi canım sıkıldı ruhum daraldı .
Net söylüyorum çok net şeref yoksunu, acuze bir Kaynanan var. Lütfen bir daha bu hadsiz kadına haddini bildir ve tabiki kocana da . Eğer arkandan duramayacaksa ne diye aynı evde yaşıyorsunuz. Senin öncelikle kendini ifade etmen lazım . Kocanla konuş eğer ki hala anlamamakta ısrar ederse şal ipini gitsin. Umarım çalışan bir bayansın bunlara muhtaç olmaman için şart çünkü.

Herhangi bir yaranizi deşmek istemem ama ailem yok derken sag degillermi yoksa gorusmuyormusunuz. Hala teyze kuzen en azindan birisi yardimci olamazmi size. Ayrica maddi durumunuz pek yok galiba nasil gecineceksiniz ne yapacaksiniz. Allah yardimciniz olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X