garip olan benmiyim bilmiyorum ama çatlağa yatkın bir cildim var.yani ergenlikteki gelişmede bile çatlamıştım ve bu yüzden hamile kaldığımda en büyük korkum bu oldu bende harita gibi olucam diye psikolojim bozuldu.sonra aktara gittim bana kakao yağını önerdi 4 aylıkken basladım taki ertesi sabah doğuma gideceğim geceye kadar hergün sürdüm bazen günde iki kez.inanırmısın incecik bir çizgim dahi olmadı karnımda.ve 4 kilodanda fazla bebek doğurdum yani karnım füze gibiydi herkes ikizmi diyodu.hamile olan arkadaşlar bence bir deneyin derim ben çok faydasını gördüm.sevgiler
ben kakao yağını da kullandım canım ve gerçekten doğuma gidinceye kadar elimden ne geliyosa yaptım, bence yapı meselesi, annemde anneannemde maşallah çok güzel çatlamışlar, ama halalarımda bir çatlak yok hiçbirşey yapmamışlar, ben kız halimle halaya çekmemişim iştekaydirigubbakcemile3
onu sürülür m bilmem ama badem yağı alıp düzenli sür doğum yapana kadar sabah akşam göğüslerine kalçana ve karın bölgene ii gelir.
Arkadaşlar ben pazartesi günü bir eczanedne sordum başka bir krem verdi oksitin die. %40 çinko oksit içeriyor. 2 gündür sabah akşam kullanıyorum. Çatlakların renginde değişiklik ve azalma var.. Sanırım işe yarıyor gibi. Dün de başka bir eczaneden krem sera bulduım bu krem bitince onunla devam edicem. Bakalım ne kadar işe yarayacak. Emzirdiğim için günde sadece 2 defa kullanıyorum. Ne olur ne olmaz diye.. Sonuçta çatlaklar baya geniş bir bölgede.. Daha önce kullanmaya başlamış olan arkadaşlar... Sizler ne durumdasınız ???
canım oksitini bende bir cilt hastalığım için kullanmıştım, o da krem seranın içeriği ile ayni zaten ikisi de cinkolu pişik kremi ... evde var bende sabah basladım kullanmaya :)) senden duyunca .. saolasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?