• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonunda çatlaklarımıza çözüm buldum

Nazo Özel msjına buraya cevap verebılıyomuŞum...
Rıca ederım ne demek,jojobo yaĞı,susam yaĞı,hakıkı zeytın yaĞı,badem yaĞı bunların hepsını aynı gramda al karıŞtır ve hergÜn sÜr Özellıkle banyodan sonra kullan bacaklarına ve gÖĞÜslerınede kullan ben gÖĞÜslerıme kullanmamıŞtım sadece orda Çatlak oldu ınŞallah sanada ıyı gelır..bu arada allah hayırlısıyla doĞurmayı nasıp etsın..

ben de çok çatladım hamileliğimde. ne kremler yağlar kullandım... piyasadaki en pahalı kremlerden, en ucuz yağlara kadar... 3-4 aylık hamileyken her gün sürüyodum. banamısın demedi. hakkaten yapı meselesi.
şimdi ümitlendim şu pişik kremiyle. ama yurt dışında yaşıyorum krem sera bulamam, ben de bebeğimin pişik kremini sürmeye karar verdim, bakalım nolcak içinde çinko oksit varmış onunda.

ama krem sera daki çinko oksit miktarını yazabilirse bir krem sahibi, çok memnun olurum.

kızlar ben dogum yapalı 26 ay oldu bende denesem farkedermı hala beyazlamadı catlaklarım cunku cok krem kullandım hafıf sıkılastılar ama kaybedemedım bu krem taze yenı catlaklarımı duzeltıyo yoksa farketmıyormu

ya kızlar hayal kırıklığı yaşatmak istemem ama sonuçta boşuna uğraşmayın istiyorum.tıp bile bunun çaresini şimdilik bulamadık diyor.değilki öyle 3-5 liralık kremlerle yada yağlarla bu işi halledemezsiniz.bu işlemleri çatlak olusmadan önce yapmalıydınız.bu saatten sonra iyi nemlendiği için sadece biraz görünümü azalır tabi sürekli yapmazsanız sonra tekrar belirginleşir maalesef.onun için bence çatlaklarınızla barışın çok üstüne düşmeden hergün düzenli nemlendirip birde çatlak olan bölge sıkı değilse orayı sporla sıkılaştırıp görünümünü azaltın dahada rahatsız ediyosa özel vücut kapatıcıları edinin onları sürün yalnız çukurluklar varsa onu kapatamazsınız.bol bol sporla belki çukurluklar düzelir üstüne kapatıcı uygularsınız.düşünsenize eğer düzeliyor olsaydı eminim birçok ünlü trilyonlar verebilirdi bunun için ama onlar bile çatlakla geziyor baksanıza:)

kızlar ben 9 ay boyunca hiç çatlamadım hatta eşimde bakardı karnıma çatlak varmı diye kremimi o sürerdi. maşallah hiç çatlağın yok derdi. aralıkda doğum yaptım . yaptıktan sonra baktım karnımda çatlaklar var bide ben alıcam şu kremden bakalım ne olucak.

ben de çok çatladım hamileliğimde. ne kremler yağlar kullandım... piyasadaki en pahalı kremlerden, en ucuz yağlara kadar... 3-4 aylık hamileyken her gün sürüyodum. banamısın demedi. hakkaten yapı meselesi.
şimdi ümitlendim şu pişik kremiyle. ama yurt dışında yaşıyorum krem sera bulamam, ben de bebeğimin pişik kremini sürmeye karar verdim, bakalım nolcak içinde çinko oksit varmış onunda.

ama krem sera daki çinko oksit miktarını yazabilirse bir krem sahibi, çok memnun olurum.

Arkadaşlar prospektüsüne ve kutunun üzerine baktım hiçbiryerde çinko asit miktarına rastlamadım.

Ben de izmitte 11. eczanede buldum bulunca da 2 tane aldım hemen. Ama bulduktan sonra pek bi kıymeti kalmıyor :)) O kadar arayıp da bulamayınca zannediyorsun ki içinden miski amber çıkacak :)))

o kadar sordum, bende bulamadim bendeki kremin çinko oksit içeriğinin miktarını.
bikaç gündür kullanıyorum, kremin rengi beyaz, beyaz bi kalıntı yapıyo sonradan,
belki ondan geçiyo gibi geliyor insana... ama görünümü daha iyi gibi... bilemedim, biraz daha uzun süreli kullanmam lazım... Sanki çatlaklar toparlandı (azalıp yokolmalarını beklemiyorum zaten), yani kalın kırmızı çizgiler inceldi gibi.

yanlız sivrisinek ısırığına birebir bu pişik kremleri! tam bileğimden yemişti sivrisinek gece gece. zaten şunun şurasında aralıksız 3 saat filan anca uyuyabiliyorum, onda da kaşın kaşın... ama pişik kremi bütün kaşıntıyı aldı! yani bebişlerinizi yarın bigün sivrisinek ısırır filan (Allah korusun) aklınızda bulunsun.

hamileyken ve emziriyorken kullanabiliyormuyuz buna kimse cvp vermedi.
emzirirken gögse sürdükten sonra bebegimiz emmeden önce gögüs ucunu yıkıyormuyuz?

bence hamilelikte sadece üzerinde "hamilelikte kullanılabilir" yazan şeyler kullanılmalı. ama emzirirken sanmıyorum pişik kremi karından kana karışıp süte geçsin, ordan bebeğe... yle olsa bebeğin popocuğusundan da kanına geçerdi... :)
emzirirken göğüsteki çatlaklara krem sürmeyi diyosan, bence iyice temizle derim meme ucunu emzirmeden önce...

Mrb hanımlar ben dogum yaptım kısa süre önce 36. Haftadan sonra çatlak oluştu göbeğimde. Bı arkadasım çatlaklar kirmiziyken krem kullanırsan doğumdan sonra bı iki ay icinde geçeceğini söylemişti şimdilik bekliyorum geçmesini. Sera krem çatlak beyazsa da kullanılıyor mu yani beyaz çatlak için ne kadar ise yarar??

benim daha çatlamadı yani gögsümde bi kaç kırmızı çizgi var karnımda hiç yok ama 36 yada 38 haftadan sonra mutlaka çatlıyromuş bende şimdeden alayım bu kremi izmirde bulan varmı

kızlar hamileliğim 38.haftasında göbeğimin ortasında çatlaklar oluştu..hemen krem sera aldım ve sürdüm..doğumdan sonrada devam ettim ama olmuyo geçirmiyo malesef...beyaz bi kalıntı nırakıyo vucütta azaldı zannediyo insan yıkanınca ortaya çıkıyo tekrardan...tabi keşke dememek için isteyen denesin...

Arkadaşlar kimseyi hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum ama ben 2 kutu bitirdim, ama hiç bir faydasını görmedim. Aslında almadan önce bu konuyla ilgili bayağı bir araştırmıştım, tek çözüm karın gerdirme ameliyatı o da %100 çözüm sağlamıyo. Karın resmen yırtılıyo ve bu kremlerin yırtıkları onarması mümkün değil ama ben doğum yapalı 20 gün oldu, çatlaklarım beyazlaşmaya başladı,şimdi daha az görünüyolar, sanırım çatlaklarımızla yaşamayı öğrenmeliyiz...

kremi uzuuuuuun süre kullananlar sonuçlarını bildirmemiş 3 ay 5 ay düzenli kullanıp kurtulan var mı bende taktım şimdi gidip nöbetçi eczaneye bari sorcam varsa alıp kullanmaya başlıcak karayolları haritası gibiyim iğrenç durumdayım

Back