Hamile oldugunuzun ucuncu ayindan itibaren muhakkak krem veya yag kullanmak zorundasiniz..a ne guzel benim catlagim yok demeyin vucut gerildigi icin fark etmeyebilirsiniz ama cocuk dogduktan sonra gerginlik gecer ve catlaklarrinizi fark edersiniz..Bu birazda genetik benim arkadasim dokuz ay neredeyse yag icinde yasadi ama yine de catladi ben iki dogum yaptim eczaneden aldigim uygun fiyatli bir krem kullandim cok sukur hic catlagim yok..Ama ailemde de yok annem uc cocuk dogurmus sadece badem yagi surmus hic catlagi yok..Ama siz sakin badem yagi surmeyin susam yagi surun,bunu dogumdan sonrada devam ettirin..
Eger maddi durumunuz iyiyse Vichy Elancly krem kullanabilirsiniz catlamis ve porsumus ciltlere iyi geliyor ben bir kere kullandim gobegimde elastikiyet yoktu tavsiye ediyorum.
He unutmadan ben 49 kilo ile hamile kalmistim doguma girerken 76 kiloydum..Dogumda 16 kilo gitti hastaneden 60 kilo ile ciktim Allah'a sukur hic catlagim olmadi.
Eger maddi durumunuz iyiyse Vichy Elancly krem kullanabilirsiniz catlamis ve porsumus ciltlere iyi geliyor ben bir kere kullandim gobegimde elastikiyet yoktu tavsiye ediyorum.
He unutmadan ben 49 kilo ile hamile kalmistim doguma girerken 76 kiloydum..Dogumda 16 kilo gitti hastaneden 60 kilo ile ciktim Allah'a sukur hic catlagim olmadi.
Son düzenleme: