• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonunda çatlaklarımıza çözüm buldum

Hamile oldugunuzun ucuncu ayindan itibaren muhakkak krem veya yag kullanmak zorundasiniz..a ne guzel benim catlagim yok demeyin vucut gerildigi icin fark etmeyebilirsiniz ama cocuk dogduktan sonra gerginlik gecer ve catlaklarrinizi fark edersiniz..Bu birazda genetik benim arkadasim dokuz ay neredeyse yag icinde yasadi ama yine de catladi ben iki dogum yaptim eczaneden aldigim uygun fiyatli bir krem kullandim cok sukur hic catlagim yok..Ama ailemde de yok annem uc cocuk dogurmus sadece badem yagi surmus hic catlagi yok..Ama siz sakin badem yagi surmeyin susam yagi surun,bunu dogumdan sonrada devam ettirin..
Eger maddi durumunuz iyiyse Vichy Elancly krem kullanabilirsiniz catlamis ve porsumus ciltlere iyi geliyor ben bir kere kullandim gobegimde elastikiyet yoktu tavsiye ediyorum.

He unutmadan ben 49 kilo ile hamile kalmistim doguma girerken 76 kiloydum..Dogumda 16 kilo gitti hastaneden 60 kilo ile ciktim Allah'a sukur hic catlagim olmadi.

Son düzenleme:
garip olan benmiyim bilmiyorum ama çatlağa yatkın bir cildim var.yani ergenlikteki gelişmede bile çatlamıştım ve bu yüzden hamile kaldığımda en büyük korkum bu oldu bende harita gibi olucam diye psikolojim bozuldu.sonra aktara gittim bana kakao yağını önerdi 4 aylıkken basladım taki ertesi sabah doğuma gideceğim geceye kadar hergün sürdüm bazen günde iki kez.inanırmısın incecik bir çizgim dahi olmadı karnımda.ve 4 kilodanda fazla bebek doğurdum yani karnım füze gibiydi herkes ikizmi diyodu.hamile olan arkadaşlar bence bir deneyin derim ben çok faydasını gördüm.sevgiler

ben kakao yağını da kullandım canım ve gerçekten doğuma gidinceye kadar elimden ne geliyosa yaptım, bence yapı meselesi, annemde anneannemde maşallah çok güzel çatlamışlar, ama halalarımda bir çatlak yok hiçbirşey yapmamışlar, ben kız halimle halaya çekmemişim iştekaydirigubbakcemile3

:sm_confused:
ben kakao yağını da kullandım canım ve gerçekten doğuma gidinceye kadar elimden ne geliyosa yaptım, bence yapı meselesi, annemde anneannemde maşallah çok güzel çatlamışlar, ama halalarımda bir çatlak yok hiçbirşey yapmamışlar, ben kız halimle halaya çekmemişim iştekaydirigubbakcemile3

o zaman benim karnımda bir gariplik var demekki canım:kedi:davul gibi şişti hiç çatlamadı ve ne spor ne diyet yaptım çok az kaldı hani biraz fazla yiyince şişer ya öyle kaldı.şimdi spora başladım bakalım dümdüz olacakmı ama şunun etkisi varmıdır bilmem benim karın kaslarım sıkıydı hamile kalmadan evvel

slm arkadaşlar benim de ergenlikte oluşan beyaz çatlaklarım var ve denemediğim yöntem kalmadı diyebilirim şimdi yine umutlandım bu pişik kremini duyunca bugün eczaneleri aradım ama sera değil de onunla aynı içeriğe sahip olan mega-farma çinko oksit adlı kremi buldum. Eczacı muhtevasının aynı olduğunu söyledi. Bu akşam kullanmaya başlıycam gelişmeleri yazarım. Kullananlar da sonuçları paylaşırlarsa memnun oluruz ;)

Kızlar krem serayı buldum,eczaneye getirttim 2 tüp.Bugün başlıyorum kullanmaya hadi hayırlısı..Karın çatlaklarında,göğüs ucu çatlaklarında da kullanılabileceği yazıyor.

bende hamileliğimin başından beri aktardan aldığım bir karışımı kullanıyordum ve bunun yanında acıbadem kremi ama 2 haftadır çatır çatır çatlıyorum çatlamayan yerim kalmadı resmen...

acaba bu sera krem işe yarıyor mu gerçekten ?

kullanan arkadaşlar lütfen krem hakkındaki düşüncelerinizi ve aldığınız sonuçları paylaşırmısınız...

arkadaslar bende 6 ay önce dogum yaptim.simdi aynaya bakinca karnima bakamiyorum cok cirkin gözüküyor.catlaklar, sarkma.sanki 6 aylik hamileymisim gibi karnim büyük kaldi.
gecen sitede dolasirken hatirlamiyorum hangi bölümde bir arkadasimizin anneannesinin anlattigi birsey vardi.diyorki 3 kasik kahvenin icine 1 limon suyunu ekleyim yirtiklariniza sürebilirsiniz diye.ise yariyormu bilmiyorum ama ben iki gündürki deniyorum insallah gecer.kullanan varmi bu karisimi?

ben bu karışımın peeling için olduğunu biliyorum. yüze ve boyun bölgesine uygulanabiliyor diye. yani çatlaklara iyi gelir mi bilemiyorum..

Arkadaşlar ben pazartesi günü bir eczanedne sordum başka bir krem verdi oksitin die. %40 çinko oksit içeriyor. 2 gündür sabah akşam kullanıyorum. Çatlakların renginde değişiklik ve azalma var.. Sanırım işe yarıyor gibi. Dün de başka bir eczaneden krem sera bulduım bu krem bitince onunla devam edicem. Bakalım ne kadar işe yarayacak. Emzirdiğim için günde sadece 2 defa kullanıyorum. Ne olur ne olmaz diye.. Sonuçta çatlaklar baya geniş bir bölgede.. Daha önce kullanmaya başlamış olan arkadaşlar... Sizler ne durumdasınız ???

onu sürülür m bilmem ama badem yağı alıp düzenli sür doğum yapana kadar sabah akşam göğüslerine kalçana ve karın bölgene ii gelir.

Bende ilk aydan intibariyle, badem yaği sürdüm, 8 aya kadar hiç bir çatlak yokdu, fakat 9. ayda bi başladi her tarafim çatlamaya, unanilmazdi.:1shok: Çok üzülmüştüm.

slm arkadaslar ben siteye yeni üye oldum
3 ay önce dogum yaptim ve catlagim var kiremin ismini ögrene bilirmiyim yalniz ben almanyada yasiyorum cevap verirseniz sevinirim

Arkadaşlar ben pazartesi günü bir eczanedne sordum başka bir krem verdi oksitin die. %40 çinko oksit içeriyor. 2 gündür sabah akşam kullanıyorum. Çatlakların renginde değişiklik ve azalma var.. Sanırım işe yarıyor gibi. Dün de başka bir eczaneden krem sera bulduım bu krem bitince onunla devam edicem. Bakalım ne kadar işe yarayacak. Emzirdiğim için günde sadece 2 defa kullanıyorum. Ne olur ne olmaz diye.. Sonuçta çatlaklar baya geniş bir bölgede.. Daha önce kullanmaya başlamış olan arkadaşlar... Sizler ne durumdasınız ???

canım oksitini bende bir cilt hastalığım için kullanmıştım, o da krem seranın içeriği ile ayni zaten ikisi de cinkolu pişik kremi ... evde var bende sabah basladım kullanmaya :)) senden duyunca .. saolasın.

canım oksitini bende bir cilt hastalığım için kullanmıştım, o da krem seranın içeriği ile ayni zaten ikisi de cinkolu pişik kremi ... evde var bende sabah basladım kullanmaya :)) senden duyunca .. saolasın.

walla benim çatlaklar %10 azaldı gibi. hemde düzenli kullanamadım. devam edicem bakalım nolcak ama sabır gerekecek....

arkadaşlar bende gecen hafta sezryanla doğum yaptım hamilelkte beb yağı ve badem yağı kullndm hyiç çatlağm olmamştı son 10 gn karnm çok az çatldı altları çok azda olsa genede insan rahatszoluo gezinrken bu topiği gördm konu sahbi çok teşkkr ederiz önerin için izmitte oturuom hemn aldırdım eşime kremi emziriyorum bi zararı olmaz dme bde gnde kaç defa sürmem gerekio? cvp yazarsanız kullanan arkadaşlr sevinirimm..laelaelaelaelae

kızlar iyi akşamlar hünkar.net e bakın orada avr bende en kısa zamanda kullanmaya başlayacağım hadi bakalımhihoyyyt

Back