• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonunda çatlaklarımıza çözüm buldum

birçok sitede böyle ilaç ismi veren ilacı öve öve bitiremeyen mesajlar oluyor,onlarca yüzlerce kişi bir umutla ürünü alıp kullanıyor ama hiçbiri hiçbir işe yaramıyor.reklam için yapıldığını düşünüyorum,bende sazan gibi bu güne kadar 3ürüne balıklama atlamış biriyim,hiçbir fayda görmedim.her okuduğunuza inanmayın.zaten doktorlar da çatlakları tedavi etmek mümkün değil diyorlar.sadece henüz yeni oluşmuşken,kırmızıyken kısmen tedavi edilebiliyormuş,sedef beyazı rengine dönüşmüş çatlaklar için çözüm yok ne yazıkki

arkadaşlar bende aldım bu kremden, netten aldım. bacak yanlarımda oluşmuştu çatlak, ama daha kırmızı -mor gibi bnmkiler, iki gündür sürüyorum,günde 3 kez, derinliklerini yitirdiler, yüzeyi daha düzgün. uzun süreli kullanımda işe yaracağını düşünüyorum, bir hafta kullanayım daha net sonucunu yazarım size.bnde pahalı çatlak kremleri vs. denedim ama bu denli düzelme olmamıştı.

arkadaşlar bende aldım bu kremden, netten aldım. bacak yanlarımda oluşmuştu çatlak, ama daha kırmızı -mor gibi bnmkiler, iki gündür sürüyorum,günde 3 kez, derinliklerini yitirdiler, yüzeyi daha düzgün. uzun süreli kullanımda işe yaracağını düşünüyorum, bir hafta kullanayım daha net sonucunu yazarım size.bnde pahalı çatlak kremleri vs. denedim ama bu denli düzelme olmamıştı.

düzelme oluyormu eminmisin? yoksa krem çatlaklar üzerinde kalıntımı bırakıyor?

bende 3 gündür deniyorum günde 4 defa sürüyorum kırmızı görünümlü çatlaklar gitti ama derin çatlaklar henüz duruyor tüpü bitiricem bakalım ne olacak

arkadaşlar
bu krem öyle özel farklı bir krem değil. bildiğimiz çinko oksitle vazelin karışımı. yani eczanelerde çinko oksit olarak satılan kremlerle aynı içeriği taşıyor.
çinko oksit zaten deriyi ve hücreleri yenileyen yapılanma sağlayan bir kremdir. o açıdan illa ismen "sera krem" diye almanıza ya da aramanıza lüzum yok. bu isimler sadece firmaların marka isimleri. içerik olarak dediğim gibi bütün çinko oksit kremler aynı işlevi görür zaten.
ayrıca cildiniz kuruysa çinko oksitin pomad olanını tercih etmenizi öneririm. krem formu kurutuyor çünkü...:34:

bütün yorumları tek tek tek tek tekkkkk okudum :) yani o kadar uykum var ama dedimki 1 gün uykusuz kalacaksın oku kızım :)
şimdi kullanan arkadaşlar ortadan biraz yok olmuşa benziyorlar ama arada cevap yazan arkadaşlarda var :) hani gören falan olur belki yazdığımı diye soruyorum
benim çatlaklarım kırmızı değiller beyazlar, onlarada çözüm sağlıyormu bu mucizevi krem :) valla sağlıyorsa ben kolisiyle almaya razıyım, türkiyenin neresinde varsa toplatıp hepinizede yollarım:)
ama nolur bunca cevap bekleyen bizleri daha fazla merakta bırakmayında yazın, sonuçlar nedir??

merhaba, 39 haftalık hamileyim.ben de krem serayı buradan okuyup kullanmaya başladım.2.tüpümü kullanıyorum şimdi. çatlaklar hafifledi gibi ama kesin sonucu doğumdan sonra alacağımı düşünüyorum. tabi o zamana kadar kullanmaya devam edeceğim.

merhaba, 39 haftalık hamileyim.ben de krem serayı buradan okuyup kullanmaya başladım.2.tüpümü kullanıyorum şimdi. çatlaklar hafifledi gibi ama kesin sonucu doğumdan sonra alacağımı düşünüyorum. tabi o zamana kadar kullanmaya devam edeceğim.

merhaba bende doğum yapalı 1 sene 2 ay oldu çatlaklarım çok kötü durumda..burda okuyunca bir umut dedim ve bugün aldım 2 defa sürüyorum umarım faydasını görürüm:((bu arada ben tüplü değilde diğer kutuda olanı aldım miktarı fazla diye heralde fark etmez.çünkü içeriği aynı...

kızlar böyle krem yağ boşuna para vermeyin , bu çatlağın çaresi yok .karın germe ameliyatında bir nebze düzeliyormuş .

ben hamileliğim boyunca sabah akşam karnıma kakao yağı sürdüm tabi diğer yerlerin çatlıycağını düşünmedim. bebeğim doğdu 4.5 aylık ve karnımda tek bir çatlak yok ama göğüs ve bacaklarıma sürmediğim için çatladılar :(

bende kullanıyorum 2 AY DIR SUPERR BISEY CATLAK HIC OLMADI ZATEN BU 2. HAMILELİĞİM 1. DEN KALAN CATLAKLAR VAR DI ONLAR BILE YOK OLMAYA BASLADI ODA AZ BELIMIN KENARLARINDA KARNIMDA HIC OLMAMISTI SIMDI 33 HAFTALIK HAMILEYIM VE CATLAK HIC OLMADI OLANLARDA EPEY GITTI TAVSIYE EDIYORUMM MMM:1:

bende kullanıyorum 2 AY DIR SUPERR BISEY CATLAK HIC OLMADI ZATEN BU 2. HAMILELİĞİM 1. DEN KALAN CATLAKLAR VAR DI ONLAR BILE YOK OLMAYA BASLADI ODA AZ BELIMIN KENARLARINDA KARNIMDA HIC OLMAMISTI SIMDI 33 HAFTALIK HAMILEYIM VE CATLAK HIC OLMADI OLANLARDA EPEY GITTI TAVSIYE EDIYORUMM MMM:1:

Merhaba tatlıceren, bahsettiğin şey kakao yağı mı yoksa konunun başıda bahsedilen krem mi acaba?

benim doğumdan önce hızlı kilo alıp vermeden dolayı olan çatlaklarım vardı.Onun için sürekli normal vucüt losyonu kullanıyordum günde bir defa akşam yatmadan önce.
Hamileliğimde hiç olmadı.Şimdi ikinci bebeğime hamileyim.Düzenli olarak vücuduma bebek yağı ve vücut losyonu kullanıyorum ve çok azaldı.Sürekli nem desteği sağlağın sürece vücudunuzda çatlak olmaz olsada nem desteğiyle azalacaktır.Şu veya bu krem olması önemlideğil bence

kızlar benim ikinci doğumum .ilki 7yıl onceydi.ikiniicden sonra iyice arttı.cok kafama takıyordum.eşim eczanede rastgele görmüş.almış sürdüm ve daha ikinci gunden atki etti.isim vermem ne kadar doğru bilmiyorum ama bunu paylaşmayı bi borç biliyorum:Dkrem sera ve fiyatıda çok uygun4lira.günde 6kez falan temiz cilde sürülüyo.ben deneyin derim.en derin çatlaklarım bile rengi değişti son doğumumda olanlar kayboldu.sonuçları yazalım.:teytey:

bundan daha guzel bi haber olamaz:1::1::1::1::1:

ergenlik çatlaklarına iyi geliyomu acaba:18::18::18:

yoksa hamileleik dönemi için mi ???

Back