• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonunda çatlaklarımıza çözüm buldum

kızlar bu krem hamileliktede sürülürmü acaba 5 aylık hamileyim düzenli olarak vazelin sürüyorum ama karnımda çatlaklar çıkmaya başladı şimdiden:((

kesinlikle kakao yağı kullan benim karnım öyle büyüktüki anlatamam 4.aydan sonra doğuma kadar kullandım tek bir çizik bile olmadı sadece biraz esmerleştiriyo karnını o kadar

Ben de deniyim o zaman benim de kalcamda bissürü catlak oldu gördükce moralim bozuluyor.

çatlaklarımı iyileştiriyor bu krem sera yoksa çatlamayı mı onluyooo
benımde karnım çok buyuktu 5iz olacak sanıyolardı gorenler zemuszemus
5.ayda 9aylık gıbıydı
baya bı çatladım -
bende alıp deneyeyım :CüvCüv:
doğum yapalı 3 ay oluyo

çatlaklarımı iyileştiriyor bu krem sera yoksa çatlamayı mı onluyooo
benımde karnım çok buyuktu 5iz olacak sanıyolardı gorenler zemuszemus
5.ayda 9aylık gıbıydı
baya bı çatladım -
bende alıp deneyeyım :CüvCüv:
doğum yapalı 3 ay oluyo

Dene bakalım doğum çatlağını geçirirse,kilo alıp vermekten olanı geçirir sanırım....Merakla bekliyorum yorumlarını.

kızlar benim ikinci doğumum .ilki 7yıl onceydi.ikiniicden sonra iyice arttı.cok kafama takıyordum.eşim eczanede rastgele görmüş.almış sürdüm ve daha ikinci gunden atki etti.isim vermem ne kadar doğru bilmiyorum ama bunu paylaşmayı bi borç biliyorum:Dkrem sera ve fiyatıda çok uygun4lira.günde 6kez falan temiz cilde sürülüyo.ben deneyin derim.en derin çatlaklarım bile rengi değişti son doğumumda olanlar kayboldu.sonuçları yazalım.:teytey:

samsunda oturuyoru tam 7 tane eczaneye sordum bulamadım nereden alabilirim bir fikri olan arsa yardımcı olursa sevinirim.

bende eczneler sordum yok bu krem hatta ismini ilk duyuyorum diyen bile var ntte buldum onunda sepete ekleyemedik sorun var bakalım bi şekilde lamaya çalışıcam.bukadar uğrasa işe yarasa bari

bende ankarada oturuyorum çok eczaneye sordum hiç kimse bilmiyor nerden buldunuz banada söylermisin lütfen

Akllımda olsun şimdiden not ediyorum bunları.1-2 aya kadar çatlaklar bendede başlar.Badem yağı kullandım ama biliyorum ki derim çok ince ve sadece karnım büyüdü top gibi.ıçimde hep bir gerginlik hissdiyorum.Dayanmayacak daha fazla ve çatlayacak 1 aya kadar.Şimdiden yağlarla idare ediyorum ama çatlayacak durduramayacağım.Doğum sonrası o kremden bende kullanmaya başlayayım bari.Hatta şimdiden alayım...

kızlar lütfen sonuçları paylaşalım
alanlar gerçekten bu kara kısa sürede etkisini gördümü
umarım doğrudur ama imkansız gibi geliyooo :(((

kızlaaar
krem çok eski olduğu için her eczanede bulunmuyor.
sabırlı olup önünüze çıkan her eczaneye sormanız gerek.
istanbul bahçelievler civarında oturan varsa
özelden benim aldığım eczanenin adını verebilirim.

hangı ınternet sıt aldıgını yazın sorun olmaz bence yada alanlar ozelden banada msj atsın 33 haftalık halıleyım catlaklarım var ve cokta kasınıyor daha onumde 7 haftam var ben sımdıden baslayım surmeye dıyorum

arkadaslar ozelden smj beceremedim.kremin adı krem sera.böyle satılıyo.her eczande varmı bilmıyorum bn herzaman alışveriş yaptıgım bi eczane var ordan alıyorum.nettede var.çinko ıceriyo.deriyi onarıyo.yan etkisi falan yok ben mucize olarak görüyorum.karnımı hallettım bacaklarıma gectım.bu yıl bikini giyyicem:D

arkadaslar ozelden smj beceremedim.kremin adı krem sera.böyle satılıyo.her eczande varmı bilmıyorum bn herzaman alışveriş yaptıgım bi eczane var ordan alıyorum.nettede var.çinko ıceriyo.deriyi onarıyo.yan etkisi falan yok ben mucize olarak görüyorum.karnımı hallettım bacaklarıma gectım.bu yıl bikini giyyicem:D

canım karnındaki çatlaklardan ne kadar sürede kurtuldun günde kaç kere sürüyorsun bende bugün zar zor buldum kullanmaya başlıyacam.

Back