Kremin ne olduğunu yazar mısınız?
adı 'krem sera'
eczanelerde pişik kremi olarak satılıyor.
fiyatı da 6 tl.. hem de bu fiyata denemeye değer.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kremin ne olduğunu yazar mısınız?
kızlar bu krem hamileliktede sürülürmü acaba 5 aylık hamileyim düzenli olarak vazelin sürüyorum ama karnımda çatlaklar çıkmaya başladı şimdiden(
çatlaklarımı iyileştiriyor bu krem sera yoksa çatlamayı mı onluyooo
benımde karnım çok buyuktu 5iz olacak sanıyolardı gorenler zemuszemus
5.ayda 9aylık gıbıydı
baya bı çatladım -
bende alıp deneyeyım :CüvCüv:
doğum yapalı 3 ay oluyo
kızlar benim ikinci doğumum .ilki 7yıl onceydi.ikiniicden sonra iyice arttı.cok kafama takıyordum.eşim eczanede rastgele görmüş.almış sürdüm ve daha ikinci gunden atki etti.isim vermem ne kadar doğru bilmiyorum ama bunu paylaşmayı bi borç biliyorumkrem sera ve fiyatıda çok uygun4lira.günde 6kez falan temiz cilde sürülüyo.ben deneyin derim.en derin çatlaklarım bile rengi değişti son doğumumda olanlar kayboldu.sonuçları yazalım.:teytey:
bende eczneler sordum yok bu krem hatta ismini ilk duyuyorum diyen bile var ntte buldum onunda sepete ekleyemedik sorun var bakalım bi şekilde lamaya çalışıcam.bukadar uğrasa işe yarasa bari
fidenari nedir sonuçlar canım?
arkadaslar ozelden smj beceremedim.kremin adı krem sera.böyle satılıyo.her eczande varmı bilmıyorum bn herzaman alışveriş yaptıgım bi eczane var ordan alıyorum.nettede var.çinko ıceriyo.deriyi onarıyo.yan etkisi falan yok ben mucize olarak görüyorum.karnımı hallettım bacaklarıma gectım.bu yıl bikini giyyicem