Sonunda burun estetiği oldum! detaylar

nevinizm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2019
6
3
30
Merhaba herkese. yaklaşık 1-2 ay önce burun estetiği oldum. İlk önce burun estetiğine nasıl karar verdim ve karar vermeden önce psikolojim ne durumdaydı ondan bahsetmek istiyorum. 18 yaşındayım, 16 yaşımdan beri burun estetiği olmak istiyordum. 2 yıllık süreç boyunca estetiği kafama o kadar çok takmıştım ki, hedefin ne diye sorsalar burun estetiği olmak diyebilecek seviyedeydim. Bir şekilde aileme bu konuyu 17 yaşımda bahsettim ve onlarda liseyi bitirmemden sonra olabilirsin dediler. Lise dönemim bittikten sonra doktor araştırmasına geçtim. İzmirde yaşadığım için birçok doktorla görüştüm izmirden. Son olarak karar kıldığım kişi op. dr deniz yazıcıydı. instagram hesabından öncesi/sonrası fotoğraflarına baktım ve birkaç görüşmeyle artık karar vermiştim diyebilirim. Burnum, hafif kemerli bir yapıya sahipti, ancak ben yine de kafama çok taktığım için benim için kötü bir durumdu. yazın burun estetiği olmamla birlikte şuan gerçekten yeni birisi olmuş gibi hissediyorum. psikolojik olarak artık kafama taktığım hiçbir şey kalmadı. gerçekten benim gibi bu durumda olan arkadaşlar varsa şunu söyleyebilirim: eğer benim gibi kafanıza aşırı takan biriyseniz estetikten sonra hepsini kafanızdan atıyorsunuz.
uzun bir süreçten sonra içimi buraya dökmek istedim.

doktorum ve fiyat
fiyat: 7000 tl, burun yapısına göre fiyatın değiştiğini söyledi

7000 ₺ ve burun yapısına göre değişiyor? Değişken fiyat olması saçma değil mi? Burun aynı burun. Kemik aynı kemik. Belki uğraştıran kısım vardır, illa ki, ama yine de saçma bana göre. Bir de kimi doktor var, ben yaparım biter, gerisi beni ilgilendirmez modunda. Doktor seçimi de önemli. Bazıları da en ince ayrıntısına kadar konuşuyor. Oluşabilecek komplikasyonlara kadar iniyor. Ve bazısı da o riski almıyor bile. Umarım arayışının ardından doğru doktoru bulmuşsundur. Son durum nedir? Memnun musun?

Ben de izmir de burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama doktor konusunda kararsızım :KK43: yiğit özer tiftikçioğlu na olmayı düşünüyorum ama emin değilim. Sen doktorunu nasıl seçebildin ya çok zor bir süreç değil mi insan kimseye güvenemiyor

Şimdi burun aynı burun, kemik aynı kemik doğru söylüyorsunuz ancak, şöyle ki düşünün bazı burunlar yapı olarak diğer hastalara göre çok daha fazla uğraştırabilir. Bu konuda diğer doktorlarla da görüştüm. örnek olarak 60 yaşındaki birisinin burun yapısıyla 20 yaşındakinin burun yapısı aynı olmayabilir veya 60 yaşındaki kişinin burnu diğer hastaya göre normalden çok daha büyük olabilir. Bu bence olması gereken bir durum. Düşünsenize çok küçük değişmesi gereken bir burnunuz var ve o doktor sabit fiyat olduğu için aynı burun aynı kemik olduğu için 10000 TL önermek zorunda? Bence saçma olan sistem budur.
Onun dışında son durumdan o kadar memnunum ki resmen farklı birisi gibi hissediyorum kendimi. artık kafama takmıyorum. eskiden olsaydı, burnum neden böyle, diğerlerinin böyle gibi saçma bir düşünceye kapılırdım. artık öyle değil neyseki.

RaskolnikovunSonyasi RaskolnikovunSonyasi İlk öncelikle internetten araştırdım, birkaç doktor listesi yaptım. o doktorların yaptığı hastalarla iletişim kurdum ve doktorların instagram sayfalarına baktım. Son olarak doktorumla görüşmeye gittim. kendisiyle uzun bir konuşma gerçekleştirdik ve içime sindi. Ondan sonra da zaten ameliyata girdim. izmirdeysen bahsettiğim doktorla bir görüşmeni tavsiye ederim. ücretsiz muayene ediyor zaten. aklında herhangi bir soru olursa cevaplarım seve seve. Benim geçtiğim zorlu süreçten herkese yardımcı olmak istiyorum ki herkes en iyi şekilde hayatına devam edebilsin.

RaskolnikovunSonyasi RaskolnikovunSonyasi İlk öncelikle internetten araştırdım, birkaç doktor listesi yaptım. o doktorların yaptığı hastalarla iletişim kurdum ve doktorların instagram sayfalarına baktım. Son olarak doktorumla görüşmeye gittim. kendisiyle uzun bir konuşma gerçekleştirdik ve içime sindi. Ondan sonra da zaten ameliyata girdim. izmirdeysen bahsettiğim doktorla bir görüşmeni tavsiye ederim. ücretsiz muayene ediyor zaten. aklında herhangi bir soru olursa cevaplarım seve seve. Benim geçtiğim zorlu süreçten herkese yardımcı olmak istiyorum ki herkes en iyi şekilde hayatına devam edebilsin.
Teşekkürler 🙏🏻

Merhaba herkese. yaklaşık 1-2 ay önce burun estetiği oldum. İlk önce burun estetiğine nasıl karar verdim ve karar vermeden önce psikolojim ne durumdaydı ondan bahsetmek istiyorum. 18 yaşındayım, 16 yaşımdan beri burun estetiği olmak istiyordum. 2 yıllık süreç boyunca estetiği kafama o kadar çok takmıştım ki, hedefin ne diye sorsalar burun estetiği olmak diyebilecek seviyedeydim. Bir şekilde aileme bu konuyu 17 yaşımda bahsettim ve onlarda liseyi bitirmemden sonra olabilirsin dediler. Lise dönemim bittikten sonra doktor araştırmasına geçtim. İzmirde yaşadığım için birçok doktorla görüştüm izmirden. Son olarak karar kıldığım kişi op. dr deniz yazıcıydı. instagram hesabından öncesi/sonrası fotoğraflarına baktım ve birkaç görüşmeyle artık karar vermiştim diyebilirim. Burnum, hafif kemerli bir yapıya sahipti, ancak ben yine de kafama çok taktığım için benim için kötü bir durumdu. yazın burun estetiği olmamla birlikte şuan gerçekten yeni birisi olmuş gibi hissediyorum. psikolojik olarak artık kafama taktığım hiçbir şey kalmadı. gerçekten benim gibi bu durumda olan arkadaşlar varsa şunu söyleyebilirim: eğer benim gibi kafanıza aşırı takan biriyseniz estetikten sonra hepsini kafanızdan atıyorsunuz.
uzun bir süreçten sonra içimi buraya dökmek istedim.

doktorum ve fiyat
fiyat: 7000 tl, burun yapısına göre fiyatın değiştiğini söyledi
Eger hala burdaysan bi kaç bişey de ben sormak isterimmm

X