- Konu Sahibi angelgozde
cumartesi ya da pazar yenisini açacağım cnm yollayabilirsin resminiiii talep çok fazlaaaa alyans yarışması 2 olacaksadece bu alyanslar mı var bizde katılamazmıyız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cumartesi ya da pazar yenisini açacağım cnm yollayabilirsin resminiiii talep çok fazlaaaa alyans yarışması 2 olacaksadece bu alyanslar mı var bizde katılamazmıyız
aaaaa süper yaaaaacumartesi ya da pazar yenisini açacağım cnm yollayabilirsin resminiiii talep çok fazlaaaa alyans yarışması 2 olacak
12 ve 3 birbirine çok benziyor,birisine verdim oyumu:))
cuma akşamı 8 de yokmusunnn sipidimmmmyarışsın yarışşsınlar yalnız akşam 8de bitmesi kötü olmuş ben olmaacağım
tmm cnmmmmyokum yaw evdeki bilgisayarımda gelmemiş olur büyük ihtimalle son duruma bakarım ama oturp kalamam
olsun gene deee zarifff herkesin elleri cnmmmben çift alyans resmi olacak diye algıladım alyanslar denince, keşke belirtilseydi bizde eşimizin kıllı elini değil kendi zarif elimizi çekerdik madem elde zarif duruşuna bakılıyor