- 13 Ekim 2009
- 1.371
- 12
- 158
- Konu Sahibi prettywitch
-
canım yaptıkları sende birikmiş bir anda patlamışsın fakat keşke ayrılmak yerine bir süre konuşmamayı deneseydin :26: eğer sevmiyorsan eski heyecan yoksa ayrılman isabetli olmuş tabi ama içinde birşeyler vardıysa hala çok fevri davranmışsın canım ama zamana bırak bakalım
cnm halen içimde birşeyler var ama nedense o bana beni sevmiyor gbi geldi.Evet uzun süredir biriktirdiklerim yüzünden patladım ama haksız mıyım ??
baktıgım zaman ortada cok buyuk bisey yok gibi duruyo
ama face le alakalı tutarsızlıkları ve sana bir öyle bir böyle davranması insanın kafasını kurcalıyor...
ara ver bence biraz... seni cok sevip onemseyen senden kolay kolay vazgecmeyecektir zaten
bu kadar kolay vazgeciyorsa bi sorun vardır
en son yazdıgı mesaj da resmen duygu somurusu... ayrılıgı ve hatalarını tamamen senin uzerine yıkıp kendi vicdanını da rahatlatmaya calısmıs aklı sıra
basit erkek numaraları işte..
canım seni çok iyi anlıyorum elbette haklısın buna benzer durumları bende yaşadım artık sabrın taşıyor ama tutuyorsun en sonundada böyle patlak veriyor işte bırak iyice hatasını anlasın eğer hala seni arayıp sorar ve pişmanlığını dile getirirse belki ileride tekrar deneyebilirsin ama bir süre sonra aramayı keserse bil ki unutmuş demektir o zamanda adını dahi anmaya gerek yok zaten yeni denizlere yelken açma vaktin gelir
Çok haklısın cnm bugün 2. gün aklıma geliyor ister istemez.Faceten de sildim onu.Eğer gerçkten kaybetmek istemezse seninde dediğin gibi arar veya bir şekilde tel numaram var iletişime geçer.
Son attığı msj aklıma takılıyordu ama az önce bir arkadaş yorum yapmış sırf duygu sömürüsü kendi vicdanını rahatlatmak için yazmış diye sanırım haklı , sonuçta gerçkten önemseyen bir insan bitmesine izin verir mi ??
canım genelleme yapmak istemiyorum ama çoğu erkek öyle sırf duygu sömürü yaparak karşı tarafın vicdanını ve kendi vicdanını rahat tutma amaçlı yazıp çiziyorlar sanmıyorum ki bizim kadar akıllarına taksınlar zaten takacak olsalar o kadar rahat varlıklar ki kesinlikle bitmesine izin vermezler kendileri acı çekeceklerinin farkına vardıkları herşeyi rahatça elde ederler ama biz kılzar hassasız işte canım gerçekten bırakmak istemesydi şu dakika dahi arar bir çaba içerisinde olurdu ayrıca faceten silmen çok iyi olmuş
Aynen cnm o msjı attı ve bende sende k.i.b dedim ondan snra hiç bir şekilde birşey yazmadı.Ya sevgisine karşı içimde hep bir süphe vardı zaten , hep benm onu çok sevmemi beklerdi ve bunu dile getirmemi isterdi fakat kendisi bunu çok nadir yapıyordu.Birde tutarsız tavırları vardı şu face olayı falan bana hiç birşey söylemeden şifre değişip nye değiştiğini sorduğumda dondurucktım oyüzden diyor.Peki nye dondurmadın diyorum o anda vaktim yoktu bilmem ne aynen böyle diyor sonra ben dedim ki nye şifrenin bende olmasını istemiyorsun işte özel birşeyi görebilirsin belki arkadaşımla olan özel konuşmamı okursun belki bu yüzden istemiyorum diyor.Ama ben zaten faceinde onnline olmuyorum kiii hep ç. dışı oluyorum yani kimsenin yazdığı özel birşeyi göremem yanii en başta donducaktım oyüzden diyor sonra arkadaşlarımla özel konuşmamı görebilirsin istemiyorum vs. diyor tutarsız yanii dedikleri inandırıcılığını kaybettiriyordu. Bu arada face i halen açıkk cnm
canım bu kadar dalavere ile ilişkin olsa ne olmasa ne gerçekten iyi yapmışsın bitirmekle boşver eminim seni hakedecek başkası çıkacaktır zamanla böyle olmaktansa hiç olmasın ya
haklısın cnm asıl patlamamın sebebi bunlardı zaten , bu davranışları bana beni önemsemediğini düşündürüyordu.Gerçktende öyle sanırım.En iyisi düşünmemek tekrar msj atsa veya barışmak istese bile ki böyle birşey yapacağını düşünmüyorum bunu yapacak kişi ayrılmama izin vermezdi davranışlarımı düzeltirim tmm seni üzmem derdi.Diye düşünüyorum.En iyisi verdiğim kararı devam ettirmek.Biliyorum zamanla geçicek daha yeni diye bu kadar düşünüyorum sanırım ama daha iyisini hak ettiğimede inanıyorum.
Böyle bir insanla ilişki sürmez zaten yani ciddi birşeye taşınmazdı olay ara sıra soruyordum bnmle ciddi birşey düşünüyor musun diye kısmet daha vakti var bakarız olabilir tabi diyordu.
Nyeti olan insan zaten belirsiz konuşmak ben istiyorum , öyle bir düşüncem var zamanı geldiğinde her ikimizde böyle düşünüyorsak neden olmasın dyebilirdi. ama o hep kısmet , bakalım o zaman yaşayacak mıyız ölüp ölmeyeceğimiz belli mi bu tarz şeyler diyordu hep.
teşekkür ederim cnm yardımcı olduğun için çok saol içimi rahatlattın
ARKADAŞIM ELİNE SAĞLIK,bende bugün ayrıldım,tıpkı senın yasadıkların gibi,ben sevgimi ifade etmek için herşeyi yapıyorum,bunun umru değildi,soğuk mesafeliydi,sonunda bugün bende patladım ayrılmdım ve faceden de sildim.Hakeden biri ise gerçekten gönlünü alır,özür diler hoşluk yapar,yani yapması gereken ne ise yapar..Boşver ama arayıp sormuyorsa birşeye değen biri değil belli ki..ben de sevdim .ama tek taraflı olurmu bunlar,mücadele etmiyorsa hiç yorma,tek taraflı gidince insanın canı çok acıyor,düşündükçe bu umursamazlıkları canın sıkılıyor,sininlerin bozuluyor,seven insan gösterir,kaçak dövüşmez..SANA SEVGİNE GERÇEKTEN DEĞER VEREN insanlarla görüşmelisin.ben öyle yapacam.
mrb. arkadaşlar dün tamamen bitti bugü buraya anlatıp rahatlamak istedim.
Cuma gecesi msnde cam açıcktık , biliyorsunuz daha önce cam açmak falan bunlardan hoşlanmadığımı yazmıştım buraya erkek arkadaşımda bu konuda çok ısrarcıydı ve sonunda kabul ettim
cuma gecesi nete gel dedim açtım bir baktım bana cam cam diye ısrar eden adam kendisi cam açmıyor.Ben sinir oldum tabi kapattım.Erkek arkadaşımda ne oldu ? dedi bende nye sadece ben açıyorum sen nye açmıyosun dedim.Oda tmm açıcam bir daha istek gönder dedi.Bnde olmaz yarın bakarız artık dedim.Erkek arkadaşımda tmm ozaman ama alt tarafı bir cam bu kadar kasmana gerek yok dedi.Bende sana hoşlanmadığımı söylemiştim senn için zorluyorum kendimi farkındaysan meraklı olduğumdan değil.Ayrıca ben kuzenime açarım cam rahatımdır nye yabancı değil gülüp eğleniriz camda ama sen ddaha farklısın yabancısın gibi bişey söyledim.
Oda evet doğru ben yabancıyım ii geceler diyip çıktı msnden.Bu bnm patlama noktam oldu dedim yeter ya napıyosun sen , bnm yabancı derken neyi kast ettiğimi çok iyi anladınn nye boş yere trip yapıp msnden çıkıyorusun yeter ama ben hep snn peşinden koşamam dedim.Sen sırf cam açtırmak istiyorsun diye ben cam açıyorum sana uymaya çalışıyorum ama sen bnm istediğim şeyleri sevmediğin için yapmadığını söylüyorsun ben de cama bayılmıyorum ama sırf sen istediğin için yapıyorum dedim.Sana facete ilişki durumu yap isimle diyorum hayır diyorsun, şifreni verip ! hafta sonra bana birşey demeden şifre değişiyorsun insan bir söyler , Nye değiştin şifreni diyorum sana dondurucam oyüzden diyorsun ee donduruck insan değiştirdiğinde dondurur ki donduracağı için değişmiş olur şifresini.
2 gün önce aşkım canm cicim diyorsun saat 1 lere kadar telde konuşmak istiyorsun 2 gün sonra buz gibi davranıyorsun askm cnm vs. bunları kullanmıyorsun msjlarınıda soğuk yazıyorsun.
Bir sorun mu var diyorum var ama yok diyorsun.Sorunu soruyorum yok ya diyorsun.Yeter ama bende sabır taşı değilim dedim erkek arkadaşımda konuşsak daha iyi oluck telde konuşalım falan dedi bende cvp yazmadım sabah msj atmış günaydın nasılsın ? bende sanane nasıl olduğumdan dedim oda nasıl sanane ya dedi bende basbaya sanane dedim ayrılmak mı istiyorsun dedi bende ayrıldım zaten sen bence sevginden emin değilsin dedim.
Erkek arkadaşımda :eğer sni bu kadar üzdüysem özür dilerim.Seni üzmek bnm en son aklıma ble gelmeyeck birşey.Seni hiç kimsenin üzmeye hakkı yok bu ben bile olsam hakkım yok.Ama şunu unutma benii önemsemiyosun diyordun ya tamamen yanılıyorsun seni tahmin etmediğin kadar umursuyorum.Ben senin sabrını zorluyorsam tmm artık rahat olabilirsin seni sevsemde üzmeye kırmaya hakkım yok ki.baynen böyle yazmış kızlar bende k.i.b dedim.
Doğru yaptım değil mii ??? fikriniz neee çok ihtiyacım var ??
canım yaptıkları sende birikmiş bir anda patlamışsın fakat keşke ayrılmak yerine bir süre konuşmamayı deneseydin :26: eğer sevmiyorsan eski heyecan yoksa ayrılman isabetli olmuş tabi ama içinde birşeyler vardıysa hala çok fevri davranmışsın canım ama zamana bırak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?