mrb. arkadaşlar dün tamamen bitti bugü buraya anlatıp rahatlamak istedim.
Cuma gecesi msnde cam açıcktık , biliyorsunuz daha önce cam açmak falan bunlardan hoşlanmadığımı yazmıştım buraya erkek arkadaşımda bu konuda çok ısrarcıydı ve sonunda kabul ettim
cuma gecesi nete gel dedim açtım bir baktım bana cam cam diye ısrar eden adam kendisi cam açmıyor.Ben sinir oldum tabi kapattım.Erkek arkadaşımda ne oldu ? dedi bende nye sadece ben açıyorum sen nye açmıyosun dedim.Oda tmm açıcam bir daha istek gönder dedi.Bnde olmaz yarın bakarız artık dedim.Erkek arkadaşımda tmm ozaman ama alt tarafı bir cam bu kadar kasmana gerek yok dedi.Bende sana hoşlanmadığımı söylemiştim senn için zorluyorum kendimi farkındaysan meraklı olduğumdan değil.Ayrıca ben kuzenime açarım cam rahatımdır nye yabancı değil gülüp eğleniriz camda ama sen ddaha farklısın yabancısın gibi bişey söyledim.
Oda evet doğru ben yabancıyım ii geceler diyip çıktı msnden.Bu bnm patlama noktam oldu dedim yeter ya napıyosun sen , bnm yabancı derken neyi kast ettiğimi çok iyi anladınn nye boş yere trip yapıp msnden çıkıyorusun yeter ama ben hep snn peşinden koşamam dedim.Sen sırf cam açtırmak istiyorsun diye ben cam açıyorum sana uymaya çalışıyorum ama sen bnm istediğim şeyleri sevmediğin için yapmadığını söylüyorsun ben de cama bayılmıyorum ama sırf sen istediğin için yapıyorum dedim.Sana facete ilişki durumu yap isimle diyorum hayır diyorsun, şifreni verip ! hafta sonra bana birşey demeden şifre değişiyorsun insan bir söyler , Nye değiştin şifreni diyorum sana dondurucam oyüzden diyorsun ee donduruck insan değiştirdiğinde dondurur ki donduracağı için değişmiş olur şifresini.
2 gün önce aşkım canm cicim diyorsun saat 1 lere kadar telde konuşmak istiyorsun 2 gün sonra buz gibi davranıyorsun askm cnm vs. bunları kullanmıyorsun msjlarınıda soğuk yazıyorsun.
Bir sorun mu var diyorum var ama yok diyorsun.Sorunu soruyorum yok ya diyorsun.Yeter ama bende sabır taşı değilim dedim erkek arkadaşımda konuşsak daha iyi oluck telde konuşalım falan dedi bende cvp yazmadım sabah msj atmış günaydın nasılsın ? bende sanane nasıl olduğumdan dedim oda nasıl sanane ya dedi bende basbaya sanane dedim ayrılmak mı istiyorsun dedi bende ayrıldım zaten sen bence sevginden emin değilsin dedim.
Erkek arkadaşımda :eğer sni bu kadar üzdüysem özür dilerim.Seni üzmek bnm en son aklıma ble gelmeyeck birşey.Seni hiç kimsenin üzmeye hakkı yok bu ben bile olsam hakkım yok.Ama şunu unutma benii önemsemiyosun diyordun ya tamamen yanılıyorsun seni tahmin etmediğin kadar umursuyorum.Ben senin sabrını zorluyorsam tmm artık rahat olabilirsin seni sevsemde üzmeye kırmaya hakkım yok ki.b
aynen böyle yazmış kızlar bende k.i.b dedim.
Doğru yaptım değil mii ??? fikriniz neee çok ihtiyacım var ??