• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SONUNDA BİTTİ

Çalışıyorum 20 bin civarı gelirim var fakat tek başıma yeteceğini düşünmüyorum istanbul gibi bir şehirde

Evi versin o zaman, öylece basıp gitmek kolay mı yahuuu ... en azından kira derdin olmaz. İçinde olduğunuz evi ailesinden alıp evrsin yoksa boşanma bedavaya elini kolunu sallaya sallaya gitme yok. Anlaşmaya ekletin.

Avukatla konuştum asgari ücretli görünüyor şuan iş yeri olsa da o yüzden bi şey elde edemezmişim çünkü iş yeri de resmi değil. Alabileceğim nafaka için en fazla 1500 2 bin tazminat içinde 20 bin dedi o yüzden hiç uğraşmak istemedim.
Direkt eşinden iste yüklü meblağ cidden keyfi yoksa boşanıyor böyle kolay olmamalı senin hayatın zorlaşacak bu kadar herşeye razı psikolojisinden çık

Ekonomik kriz kadınları istemedikleri hayata da mecbur ediyor malesef. Anlaşmalıda tazminat isteseydiniz keşke, ya da 1 senelik kira bedeli gibi bir miktar. Bir insanın hayatına dair bir kandırmacanın içine sokmak bedelsiz olmamalı Aile evi evlilikten sonra bunaltıcı olabilir. Onu dışından mutsuz olmayı. Çocuksuz bir şekilde bir evlilikten kurtulmak büyük nimet. G

Evlilikten sonra genellikle aile evi zor gelir. Yalnız kalmak istediğinde bile üzüldükleri için bunaltıp fırsat vermeyebiliyorlar. Her aile böyle olmasa da çoğunlukla sıkıntılar yaşanıyor. İmkan varsa ailenizin yakınında bir yere yerleşebilirsiniz. Yoksa da yapacak bir şey yok tabi.
Çocuğunuzun olmaması bu durumda büyük bi nimet bence. Kendinize odaklanıp daha kolay atlatabilirsiniz. Çalışmak size iyi gelir. Aklınız belli bir süre dolu olacak ama sonra rahatlarsınız.
Kendinizi suçlamayın yaşamanız gerekiyormuş elinizden geleni yapmışsınız evliliğiniz için. Karşılık görememek sizin elinizde değildi. Böyle olacağını bilseniz zaten başlamazdınız. Ayrıca başkasını adam etmeye çalışmak yola sokmak da bizim işimiz değil. İlerde sizi hakkıyla sevecek, değer gösterecek biriyle de tanısırsınız belki.
Bu kararı vermeye cesareti olmayan şiddete dahi katlanan birçok kadın var. Bu kararı verebildiğiniz için şanslısınız. Her şey zamanla daha güzel olacak. Allah yardımcınız olsun.
Bu kararı vermemek için o kadar çabaladım ki idare etmeye çalıştım ama olmadı. Umarım her şey gerçekten güzel olur en kısa zamanda

Evi versin o zaman, öylece basıp gitmek kolay mı yahuuu ... en azından kira derdin olmaz. İçinde olduğunuz evi ailesinden alıp evrsin yoksa boşanma bedavaya elini kolunu sallaya sallaya gitme yok. Anlaşmaya ekletin.
aynen evi vermezsen boşanmam desin .... olasılıksız gibi geliyor herkese ama eski konulardan aile durumu gördüm zaten çok eziyorlar kızı çok üzüldüm

Bir duzen kurup o duzende yasadiktan sonra anne-baba evine donup onlarin duzeninde hayata devam etmek zor oluyor. Bosanma travmasini atlatmaya calisirken bir de kendine ait olmayan duzende devam etmek hic kolay olmuyor. Diger bir diyecegim ise umarim haklarinizi talep ediyorsunuzdur.

Aile evini geçici olarak görün, çekeceğiniz olası sıkıntılar için motivasyon olur. Bu dangoz herifte de çöpünüzü bırakmayın.

Anlaşmalı boşanmayın adama bir şey olmayacak geçmiş konuları okudum ailenizle sorun yaşarsınız evi size verirse boşanırım deyin..istemezse evden gitsin...Adam hiç bir şey kaybetmeyecek sizden boşanınca böyle kolay olmamalı

ocak ayı mesajınız

Oturduğumuz ev ailesine ait yani gidecek olan kişi benim. Bu kadar emek verdiğim evi terk etmek istemiyorum artık sevgi boyutunu geçtim çünkü soğudum herkesin ailesinin bile bildiği değerimi kocam olacak adam bilmiyor. Boşanmayı düşünüyorum bazen ama sıfırdan başlamak zor geliyor. Çalışıyorum ama kiralardan dolayı aile evine dönmek zorundayım böyle bir durum olursa.
Aile evi olduğu için maalesef böyle bir hakkım olmadığını söyledi avukatta. Zaten bende o evde daha fazla durmak istemiyorum. Evi satacaklardı zaten yani bu kadar rezilliğe gerek yok artık bir an önce kurtulmak istiyorum sadece çok üzülüyorum her şeye rağmen çok üzülüyorum

Çalışıyor ve kendinize yetebiliyorsanız aile evine dönmeyin derim. Minnacık bile olsa kendi evinizi tutun, 1+1 evler var dolu.. Kapıyı kapatınca özgür olduğunuz bir alanınız olsun.
Bu boşanma sonrası iyileşme süreci içinde, insanın kendi kendine yetebilmesi büyük motivasyon oluyor. İşinden çıkıp kendi evine geliyorsun, müziğini açıp iki gram keyfini yapıyorsun filan bunlar güçlendiriyor insanı.
İstanbulda yaşadığım için kiralar çok fazla maaşım bu durumda yetmez mecburi olarak döneceğim.

Maalesef öyle bir durum yok altınlarımı da iş için kullandığı için altınlarımı ve mehirimi alıcam.

Maalesef öyle bir durum yok altınlarımı da iş için kullandığı için altınlarımı ve mehirimi alıcam.

Neden olmasın kanka, konuş evi iste yoksa boşanmam de. Evi versin sonra da nereye giderse gitsin ... kirayla mirayla uğraşma bir de boşanma üstüne. Adam bosanicam demis sen de oylece kafa sallamissin biraz disli ol yahuuu. Madem istiyor ozgurlugunu versin bedelini. Istemezsen verecek halleri yok ya.

aynen evi vermezsen boşanmam desin .... olasılıksız gibi geliyor herkese ama eski konulardan aile durumu gördüm zaten çok eziyorlar kızı çok üzüldüm
O kadar yüzsüz ki burada beraber yaşarız o zaman ev arkadaşı gibi diyebilecek birisi benim artık psikolojim kaldırmıyor maalesef o yüzden en kısa sürede bitsin istiyorum.

Neden olmasın kanka, konuş evi iste yoksa boşanmam de. Evi versin sonra da nereye giderse gitsin ... kirayla mirayla uğraşma bir de boşanma üstüne. Adam bosanicam demis sen de oylece kafa sallamissin biraz disli ol yahuuu. Madem istiyor ozgurlugunu versin bedelini. Istemezsen verecek halleri yok ya.
O yüzden ailemin evine dönüyorum zaten orada kalmak bile midemi bulandırıyor şuan toparlanana kadar bile tek başıma kalamıyorum sürekli yanımda birileri var.

O yüzden ailemin evine dönüyorum zaten orada kalmak bile midemi bulandırıyor şuan toparlanana kadar bile tek başıma kalamıyorum sürekli yanımda birileri var.

Tamam kal tabi de konu sahibesi bu boşanma işi çok aceleye gelmiyor mu? Adam uyanık sankim öylece bedavaya boşanıp çıkıp gidiyor bu işi oldu bittiye getiriyor. Sen konuş avukatınla karşı tarafın avukatıyla konuşup daha çok para ve ev istesin yoksa boşanmam mahkemelerde sürünür yok de.

Tamam kal tabi de konu sahibesi bu boşanma işi çok aceleye gelmiyor mu? Adam uyanık sankim öylece bedavaya boşanıp çıkıp gidiyor bu işi oldu bittiye getiriyor. Sen konuş avukatınla karşı tarafın avukatıyla konuşup daha çok para ve ev istesin yoksa boşanmam mahkemelerde sürünür yok de.
Verebileceği bi parası olmadığı için boşuna zaman kaybı olacak benim için. Ben senelerce uğraşmak istemiyorum onun yüzünü görmek istemiyorum.

Sanırım evin tapusu kayınpederin üstüne. Kayınpeder verirmi sizce. Hiç zannetmiyorum.
Altınlarını alabilirse ne ala..
Bir de nafakayı ve tazminatı söke söke alırdım ben olsam. Bedelse dibine kadar ödetirdim.

Sanırım evin tapusu kayınpederin üstüne. Kayınpeder verirmi sizce. Hiç zannetmiyorum.
Altınlarını alabilirse ne ala..
Bir de nafakayı ve tazminatı söke söke alırdım ben olsam. Bedelse dibine kadar ödetirdim.
Avukat 20 bin deyince başımın gözümün sadakası olsun dedim napıcam ben o parayı uğraştığıma değmez. Tabi nafaka 3 bin verecek bunu da sırf bi şey ödüyor olsun diye istedim yoksa 3 bin bi şey eden bi para değil.

Avukat 20 bin deyince başımın gözümün sadakası olsun dedim napıcam ben o parayı uğraştığıma değmez. Tabi nafaka 3 bin verecek bunu da sırf bi şey ödüyor olsun diye istedim yoksa 3 bin bi şey eden bi para değil.

ona sadakam olsun ona hiç bir şey değil dersen , seni hiçbirşeye layık görmezler başlarında atıverirler ,

50 bin iste 3 de nafaka ödesin şerefsiz

Back