• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son Kez Fikir İstiyorum :((((

• Konu Sahibi Konu Sahibi eMu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sonuç olarak ayrıldın mı canım anlamadım ben.bilmiyorumkismile

4 gündür görmüyorum.Ne kadar da kendimi ikna etmeye çalışsamda olmuyor mail yazarım sonrasında da devam etmem boşu boşuna acaba ilerde değişir mi diye düşünerekte olmuyor

Baştan kurallarını öğrendiğimde devam etmemeliymişim.Herkesdeki yanılgıya bende düştüm zamanla değişir ikna ederim diye ama olmadı ne yazık ki...

Hakkinda hayirlisi olsin canim. Umarim verecegin karar ne olursa olsun pisman olmazsin.

Mutluluklar diliyorum...

Hakkinda hayirlisi olsin canim. Umarim verecegin karar ne olursa olsun pisman olmazsin.

Mutluluklar diliyorum...

Pişman olsakta iş işten geçmiş olacak ve bir karar verdim kabullendim diyeceğim.Herkesde var bir sorun ve herkes hasta bu yüzden eş seçmek gerçekten önemliymiş.Bir erkeği seçmek extra önemli olan hep kadına oluyor ne yazık ki:(((((

geçen sayfada haddim olmayarak ağır konuşmuşum emu, şimdi tekrar okuyunca farkettim. kusura bakma, kırıldıysan af istiyorum senden. ama inan senin gibi 20lerin üstündeki kızları aslında öyle olmadığı halde çaresizmişcesine görmeye tahammül edemiyorum. iyi bayramlar dilerim (özel mesajda cvp olarak yazmayı unutmuşum bayram dileğimi)

geçen sayfada haddim olmayarak ağır konuşmuşum emu, şimdi tekrar okuyunca farkettim. kusura bakma, kırıldıysan af istiyorum senden. ama inan senin gibi 20lerin üstündeki kızları aslında öyle olmadığı halde çaresizmişcesine görmeye tahammül edemiyorum. iyi bayramlar dilerim (özel mesajda cvp olarak yazmayı unutmuşum bayram dileğimi)

Yok sorun değil december opuyorumnanaktan
Çaresiz değilimde iştede çok özellikli biri olduğu ve sıradan bir yaşamım olmayacağı için istemiştim ama yaşamak için en önemli olan anlaşmakmış sevgi ortak özellikler bir yere kadar

Off yaaa ayrılmıyor zaman geçtikçe yumuşamaya başladı.O'nu görünce yumuşuyorum o gidince fikirlerim eskisine dönüyor bilmiyorumkismile

samim seni döverim.......

samim seni döverim.......

Psikologa gideceğim ama işe başlayınca.Aileden kaçmak için acaba mı diyorum bu kezde denize düşüp yılana sarılmaktanda korkuyorum.Doğruyu yanlışı ayırt edemiyorum.Dersede adapte olamıyorum kurtuluşum şuan memurluğu kazanıp başka şehre gidip bir süre dönmemek ama o da şuan muallakta..Bu kadar berbat bir hayat olur mu senağlama

inşallah kpss yi kazanır ve hayatına istediğin gibi yön verirsin..hayatına girecek insan mutlu bir ailede yetişmişse ,geresiz takıntıları yoksa seni de mutlu eder..değilse psikoloğa,psikiyatriste gitsen de faydası olmaz...bu sitede okuduğun olumsuz evlilik ilişkileri seni ümitsizliğe düşürmemeli..kötü örnek hiç bir zaman örnek değildir...hayatımızda çeşit çeşit durumlara şahit oluyoruz..Eğer seçimlerini iyi yaparsan mutlu olursun...ama kendini illaki olumsuzluklar yaşayacağına inandırırsan, baştan kendini şartlandırırsan üzülürsün...kötü örnekleri de gör elbette..ama iyi örneklerin de olduğunu bil,iyi örnekler sana moral verir,hayata bağlar.......

inşallah kpss yi kazanır ve hayatına istediğin gibi yön verirsin..hayatına girecek insan mutlu bir ailede yetişmişse ,geresiz takıntıları yoksa seni de mutlu eder..değilse psikoloğa,psikiyatriste gitsen de faydası olmaz...bu sitede okuduğun olumsuz evlilik ilişkileri seni ümitsizliğe düşürmemeli..kötü örnek hiç bir zaman örnek değildir...hayatımızda çeşit çeşit durumlara şahit oluyoruz..Eğer seçimlerini iyi yaparsan mutlu olursun...ama kendini illaki olumsuzluklar yaşayacağına inandırırsan, baştan kendini şartlandırırsan üzülürsün...kötü örnekleri de gör elbette..ama iyi örneklerin de olduğunu bil,iyi örnekler sana moral verir,hayata bağlar.......

Sizin benim sayfama güzel bir yorum yapmanıza şaşırdım.:44:
Teşekkürler

Ben yıllardır dağcılık yapmaya çalışıyorum ailem pek izin vermediği için dağcı biri olsun istedim ,sosyal yönü gelişmiş biri bu yüzden rahat rahat beraber gideceğim bi eş olduğu için.Hayallerimiz ve istediklerimiz de ortak bu yüzden ısrar edişim tek mesele bu.

Akşamdan beri düşünüyorumda annemle pek anlaşamasamda uzak kalmak istesemde ben yinede kopmuş aile bağı istemediğimi farkettim yakın akrabalarımla çok mutluyum ve onları çok seviyorum iki kez ameliyat oldum ve en yakınımda her zaman onlar vardı acaba ilerde pişman olur muyum ondan da acabalarım var kendisininde söylediği ya dağ başında kitap okuyacağın bir ev yada futboldan anlayan bir erkek sadece

tek bir hobi ortaklıgı yüzündem tüm hayatından vaazgeçmişsin..diyecek bişeyim yok..

tek bir hobi ortaklıgı yüzündem tüm hayatından vaazgeçmişsin..diyecek bişeyim yok..

sevdiğimiz bir çok şey ortaktı ve beni Everest'e çıkartabilecek tek erkekti ama yok yani Everest bile gözüme gözükmedi artık

Sizin benim sayfama güzel bir yorum yapmanıza şaşırdım.:44:
Teşekkürler

Öbür taraftaki kızgınlığım yüzünden tüm yazdığın konulara ters cevaplar yazacak değilim..
Şaşırman normal,çünkü kafandaki önyargılardan farklı bir kişilik olabileceğim aklına gelmiyor...

Annelik duygusuyla okuyorum buradaki mesajlarını dersem kızma...;-)

Öbür taraftaki kızgınlığım yüzünden tüm yazdığın konulara ters cevaplar yazacak değilim..
Şaşırman normal,çünkü kafandaki önyargılardan farklı bir kişilik olabileceğim aklına gelmiyor...

Annelik duygusuyla okuyorum buradaki mesajlarını dersem kızma...;-)

Ben ön yargı geliştirmemde senin yazman ilginç geldi.Hem burç yorumu hem buraya

ya aileden kopuk birisiyle ne kadar yapabileceksinki benim ve eşimin ailesi şehir olarak uzak bizden ve o kadar zorki,

Ben ön yargı geliştirmemde senin yazman ilginç geldi.Hem burç yorumu hem buraya

konular gizli olmadığı için ben de görüyor ve yazıyorum her üye gibi...:)
önyargı geliştirmem desen de geliştirdiğin diğer topikte benimle ilgili yazdıklarından belli oluyor ama kızmıyorum artık ,bu topiği okuduğumdan beri..Çünkü kin tutan biri değilim..
Herneyse bırak buraya yazmamı da sen moralini psikolojini yüksek tutmaya çalış.. Aile içinde olumsuzluklar yaşadın diye hayatın boyu böyle sürecek diye bir şey yok..Önce Kpss sınavını kazan Allah ın izniyle sonra da sıra hayırlısıyla sana uygun bir insan muhakkak çıkacaktır..burcunun ne olduğu önemli değil...

Son düzenleme:
konular gizli olmadığı için ben de görüyor ve yazıyorum her üye gibi...:)
önyargı geliştirmem desen de geliştirdiğin diğer topikte benimle ilgili yazdıklarından belli oluyor ama kızmıyorum artık ,bu topiği okuduğumdan beri..Çünkü kin tutan biri değilim..
Herneyse bırak buraya yazmamı da sen moralini psikolojini yüksek tutmaya çalış.. Aile içinde olumsuzluklar yaşadın diye hayatın boyu böyle sürecek diye bir şey yok..Önce Kpss sınavını kazan Allah ın izniyle sonra da sıra hayırlısıyla sana uygun bir insan muhakkak çıkacaktır..burcunun ne olduğu önemli değil...

Yorumsuz ....
Psikolojim düzeldi çoktan da inş kazanırım
Bana uygunu inş diyelim

Back