- 10 Ekim 2018
- 1.042
- 1.393
- 133
- Konu Sahibi booksmoney
-
Birkaç ayda geçiyor merak etme.kafamızda büyüttüğümüz gibi olmuyor.4 yıla yakın sevgililik 3 yıllık evlilik sonunda kocamın koca olamadığını en ağır şekilde incinip öğrendim maalesef. Davayı bugün açıyoruz anlaşmalı olacak şekilde dilekçe vereceğiz ama yine de geçen zamana içim çok acıyor. Ben sana layık olamadım evlilik insanı değilmişim vs.dedi. Madem böyle bi şey vardı neden benimle evlendin dediğimde evliliği böyle bi şey olarak düşünmemiş öyle dedi. Her şeye bir cevabı var. Asla bi aile kurmak istemedi bende ona güvenemedim zaten çocuğumuz yok bu yüzden. Hala seviyor muyum bilmiyorum ama geçen yıllarıma o kadar üzülüyorum ki...
Olmayacak bi şeyi nasıl zorlamışım ısrarla olsun diye her şeyine katlanmışım. Şimdi annemin evine gideceğim onunla da anlaşabilir miyim bilmiyorum eşyalarımı nereye koyacağım onu da bilmiyorum. Terapi almayı düşünüyorum bu durumu atlatabilmek için ama nereden başlamalıyım? Nasıl geçer bu acı? İçim soğumuyor sözde sevdiğini söyleyen adam bu evliliğe asla adapte olamadı.
Evet bende bunu söyledim seninle zorla evlenmedim evlilik insanı olmadığını nişanlıyken bile söylesen böyle olmazdı dedim.Yani ben yapamadım demek için 7 yıl biraz erkek değil miymiş beyfendiye
Garip biri.
En kısa sürede terapiye başlayınbugün ya da yarın bir yerden başlayın ertelemeyin
Evlilikten sonra genellikle aile evi zor gelir. Yalnız kalmak istediğinde bile üzüldükleri için bunaltıp fırsat vermeyebiliyorlar. Her aile böyle olmasa da çoğunlukla sıkıntılar yaşanıyor. İmkan varsa ailenizin yakınında bir yere yerleşebilirsiniz. Yoksa da yapacak bir şey yok tabi.4 yıla yakın sevgililik 3 yıllık evlilik sonunda kocamın koca olamadığını en ağır şekilde incinip öğrendim maalesef. Davayı bugün açıyoruz anlaşmalı olacak şekilde dilekçe vereceğiz ama yine de geçen zamana içim çok acıyor. Ben sana layık olamadım evlilik insanı değilmişim vs.dedi. Madem böyle bi şey vardı neden benimle evlendin dediğimde evliliği böyle bi şey olarak düşünmemiş öyle dedi. Her şeye bir cevabı var. Asla bi aile kurmak istemedi bende ona güvenemedim zaten çocuğumuz yok bu yüzden. Hala seviyor muyum bilmiyorum ama geçen yıllarıma o kadar üzülüyorum ki...
Olmayacak bi şeyi nasıl zorlamışım ısrarla olsun diye her şeyine katlanmışım. Şimdi annemin evine gideceğim onunla da anlaşabilir miyim bilmiyorum eşyalarımı nereye koyacağım onu da bilmiyorum. Terapi almayı düşünüyorum bu durumu atlatabilmek için ama nereden başlamalıyım? Nasıl geçer bu acı? İçim soğumuyor sözde sevdiğini söyleyen adam bu evliliğe asla adapte olamadı.
Tek başına iyice kafayı yer bence insan. Evet iki türlü de zorluklar var ama destek olan birileri varsa ve kendi haline bırakıp çok müdahale etmeyeceklerse daha kolaylık olur kendisi içinNaçizane tavsiye aile evine asla dönmeyin.
Evi veremez adam, ev ailesinin, nereye veriyor? Onun dışında katılıyorum. Zararını karşılayacak bir miktar para isteyebilir. İnsanlar ne için evleniyor, neden o imzayı atarak kendini bağlıyor? 7 yıl beraber yaşamıştan ne farkı kalacak, bavulunu toplayıp gittikten sonra?Anlaşmalı boşanmayın adama bir şey olmayacak geçmiş konuları okudum ailenizle sorun yaşarsınız evi size verirse boşanırım deyin..istemezse evden gitsin...Adam hiç bir şey kaybetmeyecek sizden boşanınca böyle kolay olmamalı
ocak ayı mesajınız
Oturduğumuz ev ailesine ait yani gidecek olan kişi benim. Bu kadar emek verdiğim evi terk etmek istemiyorum artık sevgi boyutunu geçtim çünkü soğudum herkesin ailesinin bile bildiği değerimi kocam olacak adam bilmiyor. Boşanmayı düşünüyorum bazen ama sıfırdan başlamak zor geliyor. Çalışıyorum ama kiralardan dolayı aile evine dönmek zorundayım böyle bir durum olursa.
Aile evi de olsa evi üzerine yapsın anlaşmalı boşanma böyle olur..yoksa evden gitsinEvet bende bunu söyledim seninle zorla evlenmedim evlilik insanı olmadığını nişanlıyken bile söylesen böyle olmazdı dedim.
Çalışıyor ve kendinize yetebiliyorsanız aile evine dönmeyin derim. Minnacık bile olsa kendi evinizi tutun, 1+1 evler var dolu.. Kapıyı kapatınca özgür olduğunuz bir alanınız olsun.4 yıla yakın sevgililik 3 yıllık evlilik sonunda kocamın koca olamadığını en ağır şekilde incinip öğrendim maalesef. Davayı bugün açıyoruz anlaşmalı olacak şekilde dilekçe vereceğiz ama yine de geçen zamana içim çok acıyor. Ben sana layık olamadım evlilik insanı değilmişim vs.dedi. Madem böyle bi şey vardı neden benimle evlendin dediğimde evliliği böyle bi şey olarak düşünmemiş öyle dedi. Her şeye bir cevabı var. Asla bi aile kurmak istemedi bende ona güvenemedim zaten çocuğumuz yok bu yüzden. Hala seviyor muyum bilmiyorum ama geçen yıllarıma o kadar üzülüyorum ki...
Maalesef başka imkanım yok kiralar 10 binden başlıyor ve ben hem kira faturalar birde kedim var hepsini karşılayamam.Naçizane tavsiye aile evine asla dönmeyin.
Çalışıyorum 20 bin civarı gelirim var fakat tek başıma yeteceğini düşünmüyorum istanbul gibi bir şehirdeTecrübe deyip önünüze bakın. Şimdi olsa diye başlayan tonlarca cümlem var. Evlilik içi, kv, arkadaşlık, iş... Sil baştan yeniden başlayın. Aile evi sıkıntılı iş durumunuz nedir?
Avukatla konuştum asgari ücretli görünüyor şuan iş yeri olsa da o yüzden bi şey elde edemezmişim çünkü iş yeri de resmi değil. Alabileceğim nafaka için en fazla 1500 2 bin tazminat içinde 20 bin dedi o yüzden hiç uğraşmak istemedim.Bence tazminat iste konu sahibesi, el kızının hayatıyla oynayıp gitmek bu kadar kolay olmamalı .... eşşek kadar yetişkin bir adam bu, evlilik adamı değilse evlenmeseymiş çocuk oyuncağı mı bu?? Öyle sorumsuzca istediğini yapıp çekip gitmek yok maddi manevi telafi edecek kuru özürle mözürle olmaz sorumsuz dıngıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?