Sonunda benim evim de sizlerle, buyrun...

güzelim plazmanın altına o örtü konurmu canım benim...:17:yinede senin fikrin saygı duyarımm

o plazma orda durmuyor zaten daha yeni düzenlenmiş bir evdi
ve o plazma salona ait oturma odasına tv alınana kadar oraya koymuştuk
açılıp izlenmedi bile orda yani.
olumsuz yorum yapmaya ne kadar meraklıyız ya:37:

Güle güle oturun duvar saatiniz çok hoşmuş gözüm kaldı:17:
seviyorum istanbulun güzel köşelerini sembolize eden herbişii..

canım iyi günlerde kullan beğenerek özenerek almışsın
bemim tercihim olmazdı çok siyah tonları gün boyunca zaten ruhumuz kararıyo işti evdi stresti en azından renkli bi oda tercih ederim

bemim tercihim olmazdı çok siyah tonları gün boyunca zaten ruhumuz kararıyo işti evdi stresti en azından renkli bi oda tercih ederim

teşekür ederimm
ben de hep çok sevmişimdir siyah ve gri tonlarını
evet kapalı oluyor biraz ama kırmızıyla renk kattım biraz:)

teşekür ederimm
ben de hep çok sevmişimdir siyah ve gri tonlarını
evet kapalı oluyor biraz ama kırmızıyla renk kattım biraz:)

bunun yoruma açık olmamakla alakası yok
hatta önerileri de alabilirim dedimiştim yazımın başında
sizin gibi cımbızla bişeyler arayanlara kapalıyım sadece
hadi iyi akşamlarrrrr:27::27:

cımbızla alınacak bişey yok sadece gördüğümü söyledim plazmanın altına örtü koyan nadir insanlardansın bu kadar sert tepki vereceğini bilseydim söylemzdim yaa
evin çirkin mi dedim kötü mü dedim iyi oku saygı duyarım dedim ama sen laf sokuşturmaya çalışırsan o iyi olmaz ben de bu şekilde konuşurum canım :77:

cımbızla alınacak bişey yok sadece gördüğümü söyledim plazmanın altına örtü koyan nadir insanlardansın bu kadar sert tepki vereceğini bilseydim söylemzdim yaa
evin çirkin mi dedim kötü mü dedim iyi oku saygı duyarım dedim ama sen laf sokuşturmaya çalışırsan o iyi olmaz ben de bu şekilde konuşurum canım :77:

ben sizi tanımıyorum bana canımlı cicimli konuşmayın bir
o plazma oraya ait değil dedim üstüne basa basa iki
lütfen daha fazla konumu kirletmeyin bu da üç......

mobilyalarınız çok güzel güle güle oturun benim hoşuma gitmeyen kırmızı syah gri halı çok karıştırmış ortalığı sanki o şık salona uzun tüylü halıları ben şahsen yakıştırmıyorum.

mobilyalarınız çok güzel güle güle oturun benim hoşuma gitmeyen kırmızı syah gri halı çok karıştırmış ortalığı sanki o şık salona uzun tüylü halıları ben şahsen yakıştırmıyorum.

teşekkür ederim...
ben de sevmemeye başladım shaggy halıları
ilerde değiştirmeyi düşünüyorum temizliği de zor ouyor....

Back
X