- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
- Konu Sahibi monarosa_22
canım koltuk takımına bayıldım...
evinde çok güzel.
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş...![]()
çok teşekkür ederim canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım koltuk takımına bayıldım...
evinde çok güzel.
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş...![]()
güzelim plazmanın altına o örtü konurmu canım benim...yinede senin fikrin saygı duyarımm
canım evin çok güzelmiş,
güle güle oturun![]()
yoruma açık değilsen oraya hiç resim ekleme o zaman![]()
yoruma açık değilsen oraya hiç resim ekleme o zaman![]()
Güle güle oturun duvar saatiniz çok hoşmuş gözüm kaldı
seviyorum istanbulun güzel köşelerini sembolize eden herbişii..
canım iyi günlerde kullan beğenerek özenerek almışsın
bemim tercihim olmazdı çok siyah tonları gün boyunca zaten ruhumuz kararıyo işti evdi stresti en azından renkli bi oda tercih ederim
canım iyi günlerde kullan beğenerek özenerek almışsın
bemim tercihim olmazdı çok siyah tonları gün boyunca zaten ruhumuz kararıyo işti evdi stresti en azından renkli bi oda tercih ederim
bunun yoruma açık olmamakla alakası yok
hatta önerileri de alabilirim dedimiştim yazımın başında
sizin gibi cımbızla bişeyler arayanlara kapalıyım sadece
hadi iyi akşamlarrrrr![]()
cımbızla alınacak bişey yok sadece gördüğümü söyledim plazmanın altına örtü koyan nadir insanlardansın bu kadar sert tepki vereceğini bilseydim söylemzdim yaa
evin çirkin mi dedim kötü mü dedim iyi oku saygı duyarım dedim ama sen laf sokuşturmaya çalışırsan o iyi olmaz ben de bu şekilde konuşurum canım![]()
güle güle oturun.. ileride oturma odasına bi köşe alın derim,oda daha ferah durur diye düşünüyorum
mobilyalarınız çok güzel güle güle oturun benim hoşuma gitmeyen kırmızı syah gri halı çok karıştırmış ortalığı sanki o şık salona uzun tüylü halıları ben şahsen yakıştırmıyorum.