Sonunda bende yazıyorum:)işte benim normal doğum hikayem

nevra000

Rabbime sonsuz şükürler olsun
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
189
3
116
Merhabalar, öncelikle bebeğime çok kolay bir sürede ulaşmadığımı belirtmek isterim. Çünkü bebeğimi tüp bebek tedavisi sonucu kavuştum. :emir_bebek: Ama tedavi sürecim, hamileliğim ve doğumum Allahın izniyle çok rahat ve güzel geçti. Dediğim gibi çok güzel bir hamilelik geçirdim. Bunun sonucunda 40. haftada dünyalar güzeli kızım 2 saatlik sancı ve 10 dakikalık doğma aşaması sonucunda dünyaya geldi. O kadar güzel bir doğum gerçekleştirdimki doğurduktan sonra inanamadım bu kadar çabuk bittiğine. Ne bir epidural nede başka birşey vardı. Tabi once Allahın izni sonrada doktorum ve ekibi sayesinde hayatımın en güzel gününü yaşadım. Beni hamileliğim boyunca normal doğum yapmam için cesaretlendiren ve bütün ilgisiyle benimle ilgilenen sonundada meleğime kavuşmamı sağlayan doktoruma çok teşekkür ediyorum. İnşallah isteyen tüm herkes bebeklerine sağlıcakla kavuşur, güzel ve kolay doğumlar gerçekleştirir. Rabbim herkesin çocuğunu korusun inşallah.

:nazar::nazar::nazar:

tebrik ederim maşallah.. böle kolay, normal doğum yapanlara imreniyorum.. Allah size ve yavrunuza hayırlı uzun ömürler versin..

Allah bebeğinizle size bir ömür mutluluk huzur sağlık versin. Hamilelik sürecinde özel bir şey yaptın mı, yürüyüş, spor, aldığın kilolar vs. Yaptıklarınla ilgili birşeyler yazabilirsen belki bizlere de seninki gibi kolay doğumlar nasip olur. Teşekkürler ve sevgiler :) :nazar:

Güle güle büyütün bebeğinizi.Doğum hikayenizi okuyunca insanın normal doğum yapası geliyo:)

Allah bebeğinizle size bir ömür mutluluk huzur sağlık versin. Hamilelik sürecinde özel bir şey yaptın mı, yürüyüş, spor, aldığın kilolar vs. Yaptıklarınla ilgili birşeyler yazabilirsen belki bizlere de seninki gibi kolay doğumlar nasip olur. Teşekkürler ve sevgiler :) :nazar:

çok sağolun, sizede inşallah. hamilelik sürecinde aşırı su içtim, suyum herzaman çok fazlaydı. biliyorsunuz su doğumu kolaylaştırıyor. günde yaklaşık 3 litre su içtim. ayrıca sürekli yürüdüm önceleri çok az yürüyordum ama 37. haftadan sonra hergün yürüdüm ve hergün pilates topuyla açma germe yaptım. sanırım bunlar açılmamın kolay olmasını sağladı. toplamda 12 kilo aldım. doğumdan sonrada sürekli emzirdiğim için çok yiyorum ama kilo veriyorum sürekli. Rabbim sizlerede hayırlı doğumlar nasip eder inşallah

çok sağolun, sizede inşallah. hamilelik sürecinde aşırı su içtim, suyum herzaman çok fazlaydı. biliyorsunuz su doğumu kolaylaştırıyor. günde yaklaşık 3 litre su içtim. ayrıca sürekli yürüdüm önceleri çok az yürüyordum ama 37. haftadan sonra hergün yürüdüm ve hergün pilates topuyla açma germe yaptım. sanırım bunlar açılmamın kolay olmasını sağladı. toplamda 12 kilo aldım. doğumdan sonrada sürekli emzirdiğim için çok yiyorum ama kilo veriyorum sürekli. Rabbim sizlerede hayırlı doğumlar nasip eder inşallah

Zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkürler. Dedikleriniz inanın doğum yapmayan ve normal doğum isteyip çekinceleri olan hamileler için o kadar değerli ki. İnşallah tüm hamileler de sizin gibi bir nefeste kurtulur. :) Plates topunun üzerinde kegel egzersizi mi yaptınız yoksa daha farklı bişey mi. Onu da söyleyebilirseniz çok memnun olurum. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah. :nazar:

Zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkürler. Dedikleriniz inanın doğum yapmayan ve normal doğum isteyip çekinceleri olan hamileler için o kadar değerli ki. İnşallah tüm hamileler de sizin gibi bir nefeste kurtulur. :) Plates topunun üzerinde kegel egzersizi mi yaptınız yoksa daha farklı bişey mi. Onu da söyleyebilirseniz çok memnun olurum. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah. :nazar:

faydalı olduysam ne mutlu bana. kusura bakmayın kızımdan dolayı fazla giremiyorum internete o yüzden geç cevap yazıyorum. Eğer yapınız uygunsa inanın bana normal doğum çok daha iyi. Doğumdan 10 dakika sonra odama çıkardılar beni hiç doğum yapmış gibi değildim inanın. Rabbim bir avazda kurtarır sizide inşallah. Hep dua ettim bu arada iyi bir doğum geçireyim diye. Allahıma çok şükür iyi geçti. Pilates topunun üzerine oturdum bacaklarımı iki yana açarak ileri geri sallandım sadece. başka hiçbirşey yapmadım ama bunu gün içerisinde çokça yaptım. kegel egzersizini bazen aklıma gelince oturduğum yerde yaptım ama çok az. pilates topunun çok faydasını gördüm gerçekten.

faydalı olduysam ne mutlu bana. kusura bakmayın kızımdan dolayı fazla giremiyorum internete o yüzden geç cevap yazıyorum. Eğer yapınız uygunsa inanın bana normal doğum çok daha iyi. Doğumdan 10 dakika sonra odama çıkardılar beni hiç doğum yapmış gibi değildim inanın. Rabbim bir avazda kurtarır sizide inşallah. Hep dua ettim bu arada iyi bir doğum geçireyim diye. Allahıma çok şükür iyi geçti. Pilates topunun üzerine oturdum bacaklarımı iki yana açarak ileri geri sallandım sadece. başka hiçbirşey yapmadım ama bunu gün içerisinde çokça yaptım. kegel egzersizini bazen aklıma gelince oturduğum yerde yaptım ama çok az. pilates topunun çok faydasını gördüm gerçekten.

Bebek olunca hayatın merkezi o oluyor tabi :) Cevabınız için çok teşekkürler ben de topun üzerinde daha çok zaman geçireceğim bundan sonra önerinize uyup. Allah bebeğinizle size sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu günler nasip etsin. Sevgiler...

Merhaba bende 40 haftam dolmasina ragmen hala doguramadim kizim cok nazli:(( umarim sorunsuz bir dogum olurda Allah hayirlisini nasip etsin herkese

Merhaba bende 40 haftam dolmasina ragmen hala doguramadim kizim cok nazli:(( umarim sorunsuz bir dogum olurda Allah hayirlisini nasip etsin herkese

bende çok heyecanla bekledim ne zaman doğacak diye. ama kızım tam gününü bekledi:)) İnşallah hayırlısıyla bir avazda kurtulursunuz

Tebrik ederim canım :13:

Tüm şartlar elverişli olduktan sonra bende normal doğum isterim Allah kolaylık verir inşallah bi kaç video izledim çok zor görünüyor :18:

Tebrik ederim canım :13:

Tüm şartlar elverişli olduktan sonra bende normal doğum isterim Allah kolaylık verir inşallah bi kaç video izledim çok zor görünüyor :18:

teşekkür ederim. aynen dediğin gibi eğer durumun müsaitse normal doğum yaparsın inşallah. bende doğumdan önce izlemiştim, sürekli doğum hikayeleri okudum ve normal doğum istememe rağmen o kadar çok korktumki. Özelliklede kesi ve dikiş kısmından çok korktum. İnan bana eğer doktoruna güveniyorsan ve yapında uygunsa korkulacak hiçbirşey yok. Bence normal doğumun en zor kısmı sancı. Sancıyı atlattıktan sonar bebek zaten kolayca kayıveriyor:emir_bebek: İnşallah rabbim gönlüne gore verir:nazar:

teşekkür ederim. aynen dediğin gibi eğer durumun müsaitse normal doğum yaparsın inşallah. bende doğumdan önce izlemiştim, sürekli doğum hikayeleri okudum ve normal doğum istememe rağmen o kadar çok korktumki. Özelliklede kesi ve dikiş kısmından çok korktum. İnan bana eğer doktoruna güveniyorsan ve yapında uygunsa korkulacak hiçbirşey yok. Bence normal doğumun en zor kısmı sancı. Sancıyı atlattıktan sonar bebek zaten kolayca kayıveriyor:emir_bebek: İnşallah rabbim gönlüne gore verir:nazar:

Aminnnn canım çok teşekkür ederim Allah sana da bebeğini nasip etsin sağlıklı huzurlu ömrü olsun :nazar:

Kizlarrrr suan bebegim uyuyor ve ben sonunda 40+3te normal dogumla kizimi dunyaya getirdim oncelikle Allah herkese normal dogurmayi nasip etsin cok baska bir duygu dogum hikayemi anlatmak icin sabirsizlaniyorum :) aylarca ben okudum cunku sizinkileri:) kizim arefe gununden bir gun once ben aglarken ziril ziril doktorum izne memlekete gidecek ben bayramda dogurursam naparim doktorum olmazsa normal dogum yapamam diye gece 5 te bir karin agrisiyla uyandik kizimla salona gectim bagirsaklarimda birsey var saniyorum bide neyse aciktim ben krem peynirli recell ekmekler yiyorum falan amaaaannn gecer havalarindayim neyse ipaddan oyunlar oynuyorum uyuycam uykumun gelmesini beklerken saat 6: 30 oldu bu agri gecmiyo dur bi dedim zaman tutayim acaba ne agrisi bu:) once 20 dk sonra 10 sonra saat 8 e dogru benim sancilar 5 dk ya indi Allah Allah dedim kalk bi dus al bakalim gecer belki yok dustada giriyor duzenli bir kasilma esimi telaslandirmadan uyandirdim dedim kalk bi dus al hastaneye gitmemiz gerekebilir bi baktiralim 5 dk indigi icin sancilar hastaneye gideyim dedim. Sonra valizimizi aldik ben suslendim uslendim tuttuk hastanenin yolunu ama ben geri doneriz kesin diyorum bi gittik acilmam baslamis ebe dogum baslamis dedi beni hazirlamaya baslamasin mi bu arada doguma giderken en yakin arkadasimda benimle geldi benim dogum kocum oldu harika oldu birlikte sahane bir dogum yaptik bana verdigi cesaret ve guc inanilmazdi biz gule oynaya sancilar esliginde basladik dogumhanede beklemeye ama ben nasil mutluyum doktoruma haber verdik yasasin o burdayken doguracaktim sezeryan olma korkum gecmisti... Saatler bi hizli ilerliyo orda ebemiz Pinar Hanm cooookkk tatli bir kadindi onunla sohbet muhabbet ben geziniyorum sancilarimi cekiyorum bu arada inanirmisiniz bilmem ama ben fatma ana eli otu diye bir otu okunmus suya koydum hamileyken yine bir arkadasim vermisti suyu annemler okumustu onuda yatagimin basina koyduk ben mutlu mesud sanci cekiyorum saat 12 oldu sancilar siklasti doktum ben 2 gibi gelicem dedi cikti ama onu gormek bile bana cesaret veriyordu tamam dedik disarda bekleyenler heyecanli kizimin kalbi kut kut atiyor kakasini da yapti yaramaz karnimdayken son anda :))) sancilar siklasti ben her sanci arasi bildigim butun dualari karman corman okuyorum ama sancim gelince Seda belimi ovuyor gecince yurumeye devam sonra acilma 7 cm oldu dr um geldi saat 2 ye geliyordu bende bir tuvalete gitme istegi basladi mi Allahim diyorum ben bi tuvalete goturumnnnnn yok diyor doktor o bebek sancilar gelip gidiyor doktorum bana sarildi hafi kizim dedi iste o an ondan guc aldim bi ara yapamayacagim galiba demistim cnku :) dogumhaneye alindim saat kac hatirlamiyorum ama 15:10 da kizim kucagimdaydi suni sanci almadim kendi sancim %100 un ustundeydi cunku epidural istemedim ben bu sanciyi cekebilirim diye inanin cekilemeyecek bi sanci degil Allah isteyen herkese normal dogum nasip etsin ama ben 9 ay boyunca normal bir dogum icin hazirlandim zihin olarak ve oldu bunun etkisine inaniyorum simdi kizim yanibasimda uyuyor minigim benim herkese hayirli dogumlar .... Benim hikayemde bu:)))) oyku ve annesi sonunda yanyana:)))

Back
X