• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sonunda Bende Gelinliğimi Seçtim, kızlar sizce nasıl?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yokh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok çok çokk teşekkürler kızlar, darısı tüm sevenlerin başına inşşşşşşşşşş,
Aminnnnn!! :)

çok güzelmiş güle güle giy. hatta bu sayfayı ilk gördüğümde dedim ki keşke böyle bir model alsaydım. ilk başta istediğim model bu tarzdı, sonra çok kabarık olmasa da tarlatanlı bir gelinlik aldım. aslında düşününce, pişman olmamak için, bu tarz bir modeli başka renk olmak kaydıyla gece elbisesi olarak da giyebilirim diyorum, tarlatanlı fln bi tek gelinlikte giyerim hayatım boyunca. kısaca, çok çok güzel bir model, böyle mi alsaydım diye düşündüm cnm, mutluluklar.

çok güzelmiş güle güle giy. hatta bu sayfayı ilk gördüğümde dedim ki keşke böyle bir model alsaydım. ilk başta istediğim model bu tarzdı, sonra çok kabarık olmasa da tarlatanlı bir gelinlik aldım. aslında düşününce, pişman olmamak için, bu tarz bir modeli başka renk olmak kaydıyla gece elbisesi olarak da giyebilirim diyorum, tarlatanlı fln bi tek gelinlikte giyerim hayatım boyunca. kısaca, çok çok güzel bir model, böyle mi alsaydım diye düşündüm cnm, mutluluklar.

Teşekkür ederim canım beğenmene sevindim..
Kına gecende istersen bu tarz kalçadan bir model yaptırırsın yada balık etekler çok moda bu sene bende kınam için öyle birşey düşünüyorum..
Her gelinlikte tarlatan giyiliyor illaki canım, kabarıklığını istediğin gibi ayarlayabilirsin zaten seninde söylediğin gibi, ben daha dar bir tarlatan giyeceğim mecburen kalçadan olduğu için çok kabarık olunca model kaybolur..önemli olan modelin bize yakışması resimde beğendiğimiz modeller bazen üstümüzde hoş durmuyor bu gelinlik seçme aşamasında çok iyi anladım bunu :)
Herşey gönlümüze göre olsun inşallah..

biraz sade geldi bana belki biraz süslenebilinir
ama yinede güzel simdiden allah mutlu etsin

canım bu gelinliği nerde diktiriyorsun? sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim? çünkü bende bursa dayım ve benim beğendiğim de bu tarz bir gelinlik
bende moda evi arıyorum hem güzel hem de uygun fiyata diken.

Kesınlıkle cok şıkk bır secım umarım sonuctan memnun kalırsın :))) doyasıya gıymek nasıp olur ısallahh

m derken dudak modeli olucaksa bence bırak böyle kalsın çünkü daha klas gözüküyor bence bir de kumaş seçiminde dikkat et en iyi kumaştan yapılsın:)

Arkadaşlar üzülerek söylemeliyim ki diktirdiğim bu gelinlik hüsranla sonuçlandı :(((
Mutlulukk canım moda evi ismi vermiyeyim ama kumaş seçiminden ötürü resimdekiyle alakası olmayan birşeyle karşılaştım, sinirlerim çok bozuldu..
Gidip başka hazır gelinlik aldım Akay'dan 1 hafta içinde, şuanda ölçülerime göre yapılıyor, akay'a bakmadıysan orayı tavsiye edebilirm sana..
Konuyu da artık kapatsam iyi olacak sanırım, nasıl yapacağım?
Nasılsa böyle bir gelinlik kalmadı ortada :((((

Back