Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boyu kısa göstermeyeceği gibi aksine uzun gösterir fakat vücut hatlarını ortaya çıkaran bir model olduğu için basen bel orantının iyi olması gerekir kanımca. Sen aynaya baktığında yakıştırdıysan bence çok zarif bir model
teşekkürler canım yorumun için, Aslında malesef basenim yok benim ama belim ince sayılır o nedenle kötü durmuyor gibi geliyor bana bakalım göreceğiz :)
Bugün ilk provama gittim, bahsettiğim gibi sütyen kesim ve sırtı ipli yapacaklar, nisan 13te tekrar çagırdılar o zmn ortaya çıkmış olacakmış gelinlik, görerek üzerinde oynayabilecekmişiz, inş güzel olur ya, bu dikim işleri çok geriyo beni ......
Herkes beğendikçe böyle daha bir içime siniyor, fikrini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma çok çok tşkler...Cumartesi 2. provya gidiyorum büyük bölümü ortaya çıkmış olacakmış, heyecan bastı, inş güzel olmuştur kızlar, yoksa zaten takık bi insanım işim çok zor ........ :)