• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sonunda Bende Gelinliğimi Seçtim, kızlar sizce nasıl?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yokh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için..
Dün modaevine tekrar gittim kafam karıştı yalnız, şimdi bu model basen altından hareketleniyor gelinlikçi bu kadar aşağıdan başlayan etek ile bacak boyunun çok kısa kalacağını bana biraz daha yukarıdan bele yakın bir mesafeden başlatması gerektiğini belirtti. ama bende resimdeki gibi olsun istiyorum, sonuçta topuklu ayakkabı giyeceğiz en az 1,75 olurum yani, normalde 1,65 boyum, ama aklım karıştı ya gerçekten orantısız ve kısa boylu durursam :S:S aslında buna benzer bir model denedim daha önce ve bana hiçte kötü gelmemişti :S off tam da karar vermiştim, çok sıkıldım bu işten artık :) sizin fikriniz nedir?

boyun kısa değilki...dediğin gibi topukluylada gayet iyi olur...

çok güzel canım kesinlikle yakışan bir model

boyun kısa değilki...dediğin gibi topukluylada gayet iyi olur...

Değil mi canım ya topuklu ayakkabı falan olur gibi düşünüyorum bende,

Bu arada güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar, sanırım davamdan vazgeçmeyeceğim :)

r6ar3ritpehqc0kgsf6n.jpg

göremeyen arkadaşlar için. bence çok hoş bir gelinlik canım. hayırlı olsun

Son düzenleme:
göremeyen arkadaşlar için. bence çok hoş bir gelinlik canım. hayırlı olsun[/QUOTE]

Canım resim çıkmamış, yada bende çıkmadı, göremiyorum :S teşekkürler bu arada...

hııh tamam şimdi çıktı gördüm :) sağol canım, bir gün bende bunu yapabileceğim inşallaah :):):)

Hiç de kısa fln göstermio bnm kardeşimin boyu senden de kısa o denemişti çok da güzel olmuştu aksine bence boyu uzun gösterio.Bnm de boyum 168 bn de böle giyicem inş.Başkalrının aklını karıştırmasına izin verme ,eğer beğendiysen içinse sindiyse problem yok.

Haklısın canım zaten herkesin söylediğine kulak asmaya kalkarsak bu konu uzadıkça uzaaar, kimsenin zevki kimseye uymuyor çünkü. Sadece işte işi bilen kişiler böyle iddialı konuşunca tereddütte kaldım, ama bende denediğimde kendime çok yakıştırmıştım..Bakalım nasıl olacak merakla bekliyorum :):)

Hiç de kısa fln göstermio bnm kardeşimin boyu senden de kısa o denemişti çok da güzel olmuştu aksine bence boyu uzun gösterio.Bnm de boyum 168 bn de böle giyicem inş.Başkalrının aklını karıştırmasına izin verme ,eğer beğendiysen içinse sindiyse problem yok.

bu bahsedilen KISA BOYLU kardeş ben oluyorumsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
yani uzun da sayılmam tamam
neyse bu model süper duruyor ve aksine boyu da diğer modellerden daha uzun gösteriyorhihoyyyt

canım bence üzerine giy hangisi hoşuna giderse onu al..bence gelinlik giyerek alınmalı...gayet şık bi model ayrıyetenalkisalkisalkis

çok güzel gelinlik canım bayıldım. aksine gelinliğin eteği üsten başlayınca kısa gösteriyor. benim boyum kısa 160 falan.mesala göbek kısmına drapeli oluca daha ince ve uzun gösterdi

Çok teşekkürler kızlar beğendiğinize çok sevindimmmmm :)

ılk provamı oldum, çok merak ediyorum yaa nasıl olacak :)

Back