• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sonunda Bende Gelinliğimi Seçtim, kızlar sizce nasıl?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yokh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yokh

A$ksın Sen...
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
9.682
80
158
Dikim hüsranla sonuçlandır malesef, o nedenle resmi kaldırıyorum arkadaşlar, nasılsa kalmadı ortada böyle bir gelinlik,
Yorum yapan arkadaşlarımın hepsine sonsuz teşekkürler, yeni aldığım gelinlik de yine buna benzer hoş bir model, üzerime giydiğimde inşallah onun resmini çekip paylaşacağım sizinle...

Son düzenleme:
cok guzel begendim sırtı ipli olsun bencede canım cok guzel oluyor benimkide ipliydi

ayy gerçekten mi çok mutlu oldum saol canımm :)

Kuğu gibi olacağınıza eminim..

Mutluluklar dilerim , neşeniz daim olsun ..

Çok teşekkürler, allah herkese bu mutluluğu yaşatsın inş..

resm cok kucuk tam da belli olmuo model ama benmde sonradan begendigim modele benzıo sanırım..gusel gelınlık begendm ben cnm

Beğendiğinize sevindim arkadaşlar, daha bi içime sindi şimdi sanki çok tşkler kaydirigubbakcemile5hihoyyyt

kabarık olmayan modeller pek ilgimi çekmiyor ama nu çok hoş ve zarifmiş boshayallersmile

teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için..
Dün modaevine tekrar gittim kafam karıştı yalnız, şimdi bu model basen altından hareketleniyor gelinlikçi bu kadar aşağıdan başlayan etek ile bacak boyunun çok kısa kalacağını bana biraz daha yukarıdan bele yakın bir mesafeden başlatması gerektiğini belirtti. ama bende resimdeki gibi olsun istiyorum, sonuçta topuklu ayakkabı giyeceğiz en az 1,75 olurum yani, normalde 1,65 boyum, ama aklım karıştı ya gerçekten orantısız ve kısa boylu durursam :S:S aslında buna benzer bir model denedim daha önce ve bana hiçte kötü gelmemişti :S off tam da karar vermiştim, çok sıkıldım bu işten artık :) sizin fikriniz nedir?

çok şık ,zarif...bende sırtı iplileri beğeniyorum ama modele göre değişir,bence bu model böyle çok güzel...hiç bozma derim ama sen bilirsin yinede...güle güle giy inşallah..kaydirigubbakcemile5

Back