Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya cok iince ve kavisliydi bende kalın ve düz bi kaş istiyodum saldım oyuzden tazmanya canavarı kıvamındayım...sen gecen persembe goruscektin serdar beyle naptın ?
ayyyy insallah ya bi aksilik cıkmazsa saat 3 te alcaklar inan ameliyat oncesi bu kadar heycan yapmamıstım:)yarın bide kaynak yaptrcam saclarıma ameliyat icin 1 aydır beklettigm kaslarımda alıncak ama korkuyorum umarım alcılarımın alınmasıda ameliyatım gibi 3 kez ertelenmez :)
canım inşallah olmasını istediginden daha güzel bir burnun olmuştur.insanın ne görecegini bilmeden beklemesi çok zor yaa ..biraz önce burun deliklerimi inceledim sanki birisi digerinden az daha büyük gibi geldi ama üstünde bant oldugu için çok fazlada göreemedim çok korkuyorum inşallah absürd bi durum yoktur .ne zor işler bunlar ya bilmiyorumkismile
canım inşallah olmasını istediginden daha güzel bir burnun olmuştur.insanın ne görecegini bilmeden beklemesi çok zor yaa ..biraz önce burun deliklerimi inceledim sanki birisi digerinden az daha büyük gibi geldi ama üstünde bant oldugu için çok fazlada göreemedim çok korkuyorum inşallah absürd bi durum yoktur .ne zor işler bunlar ya bilmiyorumkismile
ya sorma banada oyle geliyo umarım tampolardandır cunku sag taraftaki tamponum dısarı cıkacak gibi oldu bide sanki sag taraf bi yamuk yani var bi enteresanlık ama bakalım yrn belli olcak hersey