sonunda bende ameliyat oluyorum 14 mayıs...

Ben de dün ameliyat oldum,Yeni fotolar ekledim albüme bakabilrsiniz :)
Seninkileri de sabırsızlıkla bekliyoruz

Son düzenleme:
acık yapıldı, burun ucum baya problemliymiş bide uzun sürmüş birazcık:kedi:

Gecmis olsun. Bayagidir okuyorum bu forumu ve sonunda uye oldum. Ben de ameliyat olmak istiyorum ama ameliyat sonrasi agrilari yuzunden biraz korkmadim desem yalan olur. Nasil geciyor senin iyilesme surecin? Ayrica nerede ameliyat oldun ve doktorunun adi nedir?
Simdiden tesekkurler ve tekrar gecmis olsun.

kızlar 14 mayısta dr un zihensel engelli cocuklar icin baska bir hastanede isi vardı oyuzden ameliyatımı yarına erteledik,bilgisayarımı yanımda goturuyorum canlı baglantı kurucam sizinle :) buarada 1 saat surucekmiş ameliyatım hala cok heycanlıyım yalnız bırakmayın beniiii :KK43:

cnmm inşş istediğin buruna kavuşursun heberlerini bekliyoruz bnde o doktorla görüşmeye gitcemm bakalımm

beyzacıkkkkkkkkkkkkkkkkkk güzel haberlerini bekliyorummmm bu arada doktorun kbb bizide bilgilendirmeyi unutma saknnnn :)

Gecmis olsun. Bayagidir okuyorum bu forumu ve sonunda uye oldum. Ben de ameliyat olmak istiyorum ama ameliyat sonrasi agrilari yuzunden biraz korkmadim desem yalan olur. Nasil geciyor senin iyilesme surecin? Ayrica nerede ameliyat oldun ve doktorunun adi nedir?
Simdiden tesekkurler ve tekrar gecmis olsun.

Ağrım çok az oldu o da ilk günde falan onun dışında ağrım olmadı, biraz şiştim yalnızca :)
Daha 4.gündeyim ve çok hızlı iyileştiğimi farkediyorum aynı günün sabahı ve akşamı arasında fark bile oluyo, kesinlikle zor bir ameliyat değil gözünde büyütmene hiç gerek yok canım:)
Ege üniversitesinde oldum ben, doktorum şahane bir insan, Ufuk Bilkay.
Sitede birkaç kişi daha var ona olan biraz kurcalarsan forumu yorumları okuyarak fikir edinebilirsinboshayallersmile

Ağrım çok az oldu o da ilk günde falan onun dışında ağrım olmadı, biraz şiştim yalnızca :)
Daha 4.gündeyim ve çok hızlı iyileştiğimi farkediyorum aynı günün sabahı ve akşamı arasında fark bile oluyo, kesinlikle zor bir ameliyat değil gözünde büyütmene hiç gerek yok canım:)
Ege üniversitesinde oldum ben, doktorum şahane bir insan, Ufuk Bilkay.
Sitede birkaç kişi daha var ona olan biraz kurcalarsan forumu yorumları okuyarak fikir edinebilirsinboshayallersmile

Cok tesekkur ederim icimi biraz rahatlattin valla:))) Tekrar gecmis olsun eminim simdi daha iyisindir bu arada fotograflarini gordum harika olmus burnun. Carcabuk iyilesmen dilegi ile:)

kızlar bende bu sans olduktan sonraaaa oooooo daha cok beklerim :KK43: yatış işlemimi yapmak için 1 saat geç kalmısım ve serdar bey sadece salı gunu ameliyat yaptıgı için haftaya salıya kaldı ameliyatım saka gibi 2.kez erteleniyo ama uzulmuyorum sonucta 25 yıldır bekliyorum 1 hafta daha beklerim hayırlısı boyleymiş napiim

Aynen, hayirlisi diyeceksin gec olsun da guc olmasin, simdiden gecmis olsun :)) ben de bir an once su ameliyat gununu falan almak istiyorum artik ya :))

olsun hayirlisi olsun canim...bende diyodum bi bakim topickine olmusdur hemen resmine bakim deii:):kahve:

X