sonunda bende ameliyat oluyorum 14 mayıs...

Peki sen hastaneyi arayip mi randevu aldin Beyzacik ? Ben de en azindan bir on gorusme yapmak istiyorum artik ya.. Acaba cok yogun mudur

bn internetten baktım ama bu ayın sonuna kadar hiç boş günü yoktuu ne zaman olur acaba bayağı bi yoğun anlaşılann

Istanbul egitim ve arastirma hastanesinin sitesinden randevu aliyorsunuz degil mi ? Online randevu kisminda Serdar Ceylan ismi cikmiyor ne Osmaniye ne de Samatya merkez polikliniginde.. ben mi beceremedim

ewt cnm çıkmıyo çünkü randevusu yk çk yoğunn doktor çalışma takvimindende baktım yk ameliayatı falan vardır galiba haziranı beklememiz gerekicek maleseff

Telefon ??? Olur mu yaa.. Beyzacik sen ne zaman aldin ?? Bu saatte sorabilir miyiz acaba yarin mi arasam ..

ben serdar bey için internetten randevu almadım baska dr için almıştım o turkiyede olmadıgı için hastaneden beni serdar beye yonlendirdiler ama yanılmıyosam yarın osmaniyede olması lazım serdar beyin bide gercekten cok yogun yakalamak biraz zor oluyooo

Osmaniye degil, Samatya'da kendisi, telefonla randevu sisteminde ogrendim.. ama evet, randevu verilmedi yarin tekrar arayiniz dedi bant kaydindaki bayan :KK43:(

Niye ki canim o kadar sabrettin az daha sabret super olacak :))) Internetten oyun falan oyna oyalan.. Gunu ne zamandi ?

Ya moralini bozmasana canim yaaa Serdar Bey yoksa sende olumlu bir izlenim birakmadi mi.. Neden boyle hissediyorsun ? Ben de randevu aldigim an gidecegim gorusmeye.. Isterlerse 5 gun yatirsinlar hastanede beklerim valla yerimseniben

yok serdar beyle ilgili bi sorun yok aksine kendimi guvende hissediyorum ama soyle kaydırak gibi bi burnum olsaydı ohhhh hiç fena olmazdı :) :)

Aksam 7'de ? Vay be bravo valla..Beyzacik tatile falan cikmasin sakin onu da bir sorabilir misin ? Ben simdi heyecanli bir sekilde hazirlanirim ederim bir bakarim tatile gitmis gerci bir gorusiym de ona gore bir tarih verir zaten.. Yaz tatilimi de ameliyatla harcamis olacagim (is icin) ama olsun n'apiym

X