sonunda bende ameliyat oluyorum 14 mayıs...

işte garip olan o azcık heycan yapmak istiyorum ama olmuyo sanki oylesine geldimde buraya sabah geri gidicekmişim gibi sanırım beynim hala algılamadı estetik olcagımı :)

hadi yaa bn olcak olsam yerimde duramazdımm cnm bişe sorcam sskyla para ödemiyosun ya sen rica ettğin içinmi bnde gitsem ödememmi acaba?

canım o burnuna yapılcak işlemle ilgili benm burnum eger sekil olarakta duzelmezse saglık sorunumda duzelmicek cunku

hmm canım bnde kıkırdak eğriliği var mutlaka olcam aslında bn estetik falan istemiyorum tam olarak burnumun ucu çok düşük onu biraz kaldırsa=) bi yere gittim o estetiğe girer dedi 1000 tl falan dedi şuan onu karşılayamayız malesef hem o kadara vericeksem biraz daha katar devlette olmam yanii acaba bn şimdi serdar beye gitsem bana yardımcı olurmu nasıl anlayışlı birimi?

beyzacıkkkk ameliyat nezaman ya benmde kafam karıştı ertelenme rekoru sende :))))

olduda bitti maşallah ::) kızlar sabah 11 de grdm ameliyata 1 saat once cıktım brz uzun surmus ama gayet iim,sadece cok fazla atel bandaj falan goremiyorum su an hiç seklini

cnm agrın yokmu nsl giriyorsun nete:)ben ilk gün elimi bile kaldıramıyordum:)

yok canm brzcık vardı oda gecti serum takınca,hatta sıkıldım yatmaktan ya kalkıp dans etmek istiyorum :)

yok canm brzcık vardı oda gecti serum takınca,hatta sıkıldım yatmaktan ya kalkıp dans etmek istiyorum :)

süper ozman cnm:lepi:benim ilk iki gün baya agrım oldu özellikle ilk gün:)agrın olmadıgına sevindim dans ederken dikat et burnunu çarpmayasınkaydirigubbakcemile3hadi bakalımmm 2 hafta sonra burnusunuda görürüs inşhihoyyyt

tesekkur ederim simdi beni yanda cekcek kimse yok ben ole cektim kendimi onden 1 tane albume koydum

Beyzaciiik hayirli olsuuuuun :)))) Dur daha ilk gunu, sekli belli olmuyo diyo deli :))) Ay darisi basima insallah

ayyy benim 3 gün gözüm açılmadı bu ne hız kızzzz. nazar değmesin. oooo sen hemen ayaklandın maşallahhhhh

ayyyy insallah ya bi aksilik cıkmazsa saat 3 te alcaklar inan ameliyat oncesi bu kadar heycan yapmamıstım:)yarın bide kaynak yaptrcam saclarıma ameliyat icin 1 aydır beklettigm kaslarımda alıncak ama korkuyorum umarım alcılarımın alınmasıda ameliyatım gibi 3 kez ertelenmez :)

X