• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda başladım...

selenyus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2007
97
1
86
40
Uşak
Merhaba arkadaşlar.Öncelikle bu 5'i bi yerde zayıflama çayı bir işe yarıyor mu onu merak ediyorum.Çünkü çok yemediğim halde düzensiz yediğim ve hareketsiz olduğum için özellikle karın bölgemdeki yağlanma beni deli ediyor.
Spor salonlarına gittim,sabahları koşuya çıktım.Az yedim çeşitli diyetler yaptım ama o kadar yavaş kilo veriyorum ki.Bu da ister istemez motivasyonumu düşürdü ve hep bir yerden sonra saldım kendimi.
Şu an 61 kiloyum boyum 1.68...Ve 55 kilo olmak istiyorum.Bu yüzden 1 haftadır kendi çapımda bir diyet yapıyorum.
Sabahları ya nesfit yiyorum ya da 2 dilim etimekle kahvaltı ediyorum.Şekeri azalttım.Az da olsa sık sık yemeye çalışıyorum.Akşamları da salata-zeytinyağlı vs. yiyorum.Ve gün içinde kesinlikle yarım saat bile olsa tempolu yürüyüş,akşamları televizyon karşısında 2000 adım kadar yerimde koşuyorum.Alt karın ve üst karın egzersizleri yapıyorum.
Günde 3 lt su ve 1 lt de zayıflama çayımı içiyorum.Bu hızda ve böyle istikrarlı devam edersem sizce sonuç alır mıyım?
İlerleyen zaman gösterecek gerçi ve yarın 1 haftadan sonra ilk defa tartılacağım.İnşallah herşey zayıflamak için ter dökenlerin istediği gibi olur :)

Merhaba arkadaşlar.Öncelikle bu 5'i bi yerde zayıflama çayı bir işe yarıyor mu onu merak ediyorum.Çünkü çok yemediğim halde düzensiz yediğim ve hareketsiz olduğum için özellikle karın bölgemdeki yağlanma beni deli ediyor.
Spor salonlarına gittim,sabahları koşuya çıktım.Az yedim çeşitli diyetler yaptım ama o kadar yavaş kilo veriyorum ki.Bu da ister istemez motivasyonumu düşürdü ve hep bir yerden sonra saldım kendimi.
Şu an 61 kiloyum boyum 1.68...Ve 55 kilo olmak istiyorum.Bu yüzden 1 haftadır kendi çapımda bir diyet yapıyorum.
Sabahları ya nesfit yiyorum ya da 2 dilim etimekle kahvaltı ediyorum.Şekeri azalttım.Az da olsa sık sık yemeye çalışıyorum.Akşamları da salata-zeytinyağlı vs. yiyorum.Ve gün içinde kesinlikle yarım saat bile olsa tempolu yürüyüş,akşamları televizyon karşısında 2000 adım kadar yerimde koşuyorum.Alt karın ve üst karın egzersizleri yapıyorum.
Günde 3 lt su ve 1 lt de zayıflama çayımı içiyorum.Bu hızda ve böyle istikrarlı devam edersem sizce sonuç alır mıyım?
İlerleyen zaman gösterecek gerçi ve yarın 1 haftadan sonra ilk defa tartılacağım.İnşallah herşey zayıflamak için ter dökenlerin istediği gibi olur :)

merhabalar arkadaşım..
walla bu dediklerini yaparsan her hafta en az 1 kilo verirsin 1.5 ayda hedefine ulaşırsın..5i bir yerde çay denemiştim ama faydasını görmedim..bence yeşil çaya focuslanmalıyız..sıkılaştırmada süper gerçekten..kilo alsan bile belli olmuyor..

Cevap verdiğin ve ümitlendirdiğin için çok teşekkür ederim :) Peki yeşil çaydan kastın markette satılan sallama yeşil çaylar da olur mu yoksa aktardan 5'i 1 yerde için aldığım yeşil çayı kaynatmam mı gerek?

canım seni yanlış yönlendirmek istemem ama ben çaykurun teneke kutu içinde olan demleme yeşil çayını kullanıyorum.bergamut aromalı.tadıda güzel.aktarlaea pek güvenmiyorum açıkçası..tanıdık bildik bi aktar değilse dediğim markanın yeşil çayını içebilirsin.yada başka marka alırsan bile demleme al bence..sallamaların faydalı olduğuna inanmıyorum nedense..şakkıd[/FONT]ı

Teşekkür edeerim cevaplar için.Ben de sallamanın faydalı olabileceğini düşünmemiştim zaten.Yıllardır annemin de alışveriş yaptığı bir aktar var ordan aldım yeşil çayı onu zayıflama çayında kullanmak yerine sade demlerim o zaman :)
Azimliyim bu sefer gerçekten başaracağım...:)

Back
X