• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonunda ameliyat oldum arkadaşlar EMRE İLHAN 'A... ameliyat olmak isteyenler mutlaka

canım cok gecmıss olsun darısı basımaaa dua edın kızşllar bendede atlatayım yaaaaaaohaoldumsmile

canim benim insallah atlatirsn ve bir an önce dönersin.
rahat sorunsuz gecer her sey umarim. bak ben olmaya karar verme safasindayken sen olcan ve bitcek ne mutlu sana. senağlamaben hala karar veremedim olursam ama kesin bu emre ilhan olcak orasi bellide sadece ailemi ikna edemiyorum. seneye insallah. sanki kendim olcakmisim gibi heycanlandm valla. haberlerini bekliyoruz tatlim olumunekankayizsmile

arkadasim güle güle kullan yeni burnunu bende yaza düsünüyorum senin sayende karar verdim emre bey ile görüsmeye...gercekten bak.peki yurt disindan gelenler icin kac gun yeterli 10 gun yeterlimi morluk ve sislik ne derecedeydi.verecegin bilgilerin benim icin son karar olacak.sevgiyle kal.

arkadasim güle güle kullan yeni burnunu bende yaza düsünüyorum senin sayende karar verdim emre bey ile görüsmeye...gercekten bak.peki yurt disindan gelenler icin kac gun yeterli 10 gun yeterlimi morluk ve sislik ne derecedeydi.verecegin bilgilerin benim icin son karar olacak.sevgiyle kal.

merhaba canım

evet bildim kadarıyla size daha farklı olanak sağlıyorlar.. şiş ve morluklar bünyeye göre değşiiyor ama emin ol uzun sürmüyor
zaten alışıyorsunda... kesinlikle emre bey derim ben... benide söyle gititğinde anlatır sana ben ne hallerden ona geldimi:)))) kocaelinden özlem dersen tasarımcı

merhaba canım

evet bildim kadarıyla size daha farklı olanak sağlıyorlar.. şiş ve morluklar bünyeye göre değşiiyor ama emin ol uzun sürmüyor
zaten alışıyorsunda... kesinlikle emre bey derim ben... benide söyle gititğinde anlatır sana ben ne hallerden ona geldimi:)))) kocaelinden özlem dersen tasarımcı

Sizi gerçekten merak ediyorum..Nasıl olduğunuzu? Ve önceden burnunuzun nasıl olduğunu vs..vs.. Her ay kontrole gidiyormusunuz? Daha doğrusu gidebiliyormusunuz? Umarım herşey yolundadır..

evet bende gerçekten çok çok merak ediyorum özlemözlem4141 seni.bende 3.ameliyatını olacak biri olarak seni foto.larını görmeyi çok istiyorum.umarım enkısa zamanda gösterebilirsin.canımmm ....kendine ii bak.

Back