- Konu Sahibi ozlemozlem4141
gecmis olsun cnm resimlerini bekliyoruz merakla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bide cevooya kesinlikle katildigimi söylemeyi unuttum cok dogru söylemis zemuszemus
Canım geçmiş olsun...Çok güzel bir sonuç aldığına ve günden güne güzelleşeceğine eminim..Ayrıca teşekkür ediyorum yaşadıklarını paylaştığın için..İnan doktor araştıran insanların bunları duymaya çok ihtiyacı var...Hepimiz buradaki paylaşımlarda bulunan insanların tecrübelerinden yola çıkarak Emre beyi bulduk...:Ve internette bunun gibi başka bir site yok...Burada gerçek hastaları ve gerçek paylaşımları bulmak çok güzel...Bir an önce iyileşmen dileğiyle...
gecmis olsun cnm resimlerini bekliyoruz merakla
emre beyden baskasini düsünmüyorum zaten, haziranda görüsmem var emre beyle, insallah ekimde de ameliyatim olacak..canım düşünüyorsan kesinlikle terihin emre bey olsun... inana bana. darısı başına
Gecmis olsun. Senin adina cok sevindim ve benide cok sevindirdin detayli yazdiklarinla
6 Haziran Istanbula! ameliyat olucama inanamiyorum.
aynen canım bende bu yüzden açık açık yazdım. bende burdan sayenizde buldum. bu arada senin burnun dahada güzel olmuştur. benim zamana ihtiyacım var. emre beyi bulan şanslı hastalardanım:))