• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonunda ameliyat oldum arkadaşlar EMRE İLHAN 'A... ameliyat olmak isteyenler mutlaka

Canım geçmiş olsun...Çok güzel bir sonuç aldığına ve günden güne güzelleşeceğine eminim..Ayrıca teşekkür ediyorum yaşadıklarını paylaştığın için..İnan doktor araştıran insanların bunları duymaya çok ihtiyacı var...Hepimiz buradaki paylaşımlarda bulunan insanların tecrübelerinden yola çıkarak Emre beyi bulduk...:Ve internette bunun gibi başka bir site yok...Burada gerçek hastaları ve gerçek paylaşımları bulmak çok güzel...Bir an önce iyileşmen dileğiyle...

aynen canım bende bu yüzden açık açık yazdım. bende burdan sayenizde buldum. bu arada senin burnun dahada güzel olmuştur. benim zamana ihtiyacım var. emre beyi bulan şanslı hastalardanım:))

selam özlemcim...ameliyatinin iyi gectigine sevindim...benimde kalin derili ve cok fazla yagli bi burnum var..... 2 hafta sonra iki doktordan termin aldim...sirf bu iki günde doktorlarla görüsme imkanin var cünki yurt disindan geliyorum.....doktor secimini yaptikdan sonra ameliyat tarihi almam gerek....

sen yazmissin...yagli ve kalin derili burunlarda estetikcilere ameliyat olmak iyi degil diye....nedenini sorabilirmiyim.......
gerci benimde görüsecegim doktorlardan biri dr emre ilhan bey ama yinede simdiden merak ettim...

eski resimlerini de görmek isterdim...acaba ikimizin burnu ayni kalinlikda mi vs diye...

sana cok gecmis olsun insallah sislikleri yakin zamanda iner ve güzel bi burna kavusursun...

öpüyorum

Bende Emre Beyi düşünüyorum.Burnum çok etli ve cildim yağlı.Eğer fotoğraflarını görebilmem için arkadaş olmamız gerekiyorsa ekler misin beni? yerimseniben

alkisalkisalkis özlemim canım benim senin için çok mutluyum. herşeyin istediğin gibi gitmesi çok mutlu edici. o güzel kalbinin hak ettiği şekilde gelişti herşey. Emre Bey' in senin o güzel yüzüne yakışacak piti piti bir burun yaptığına şüphem yok...
büyük geçmiş olsun canım benim...
filiz

özlem cok gecmis olsun insallah iyilesme süren tahminden daha önce olur ve istedigin güzel buruna kavusursun . emre bey benim burnuma resimden bakip orta deri demisti ne kain ne ince 6 ay sürer iyilesmesi... albüme ekledinmi resimlerini bakabilirmiyim... aslinda ameliyat tarihime yakin zamana kadar estetik topigine girmiyeyim kafayi burun asagi burun yukari yiyorum diyordum elimi etegimi cekmistim buralardan ama simdi bu sevinc icerikli yazini okuyunca merak ettim dogrusu :) tekrardan cook gecmis olsun

Cok gecmis olsun cnm, insallah diledigin gibi bir burnun olmustur. Ne guzel anlatmisin oyle:))
Bende 19/05 ameliyat oldum ve benimde senin gibi etli ve yagli bir burnum vardi ustelikde buyuk bir kemer:) suan daha sisliklerim gitmedi ama cok normalmis oye diyorlar.

Resimlerini bende merakla bekliyorum:))

aynen canım bende bu yüzden açık açık yazdım. bende burdan sayenizde buldum. bu arada senin burnun dahada güzel olmuştur. benim zamana ihtiyacım var. emre beyi bulan şanslı hastalardanım:))

canım nerlerdesin çok merak ediyorum seni nasıl gidiyor hersey gel anlat bizeeeeee hihoyyyt

cok gecmis olsun canim
kendin icin en uygun doktoru bulmussun senin adina cok sevindm gercekten
en yakin zamanda resimlerini bekliyoruz canim

canımmm çok geçmiş olsun..umarım hemencecik iner şişliklern..emre bey harikalar yaratmaya devam edio..MAŞALLAH diyelm..vala benm de burnum hala top gibi :)) geççek bitck inşlh bu da..

Back