• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonunda ameliyat oldum arkadaşlar EMRE İLHAN 'A... ameliyat olmak isteyenler mutlaka

geçmiş olsun herşey güzel olacak :) Emre bey bu forumdan okuduğum kadarıyla çok titiz bir dr..şanslısın :)

merhaba

çok sağolun arkadaşlar. evet fotoğraflarım yok çünkü burnum şiş. benim için çok güzl şuan bu halini bile sevdim ama resim attım zaman şişi oldunu sizde fark edeceksiniz. çünkü benim işte bu tarz bi burun istiyordum demem 10 ay . şimdiden atıpta kafa bulandırmak istemiyorum. ama bi kaç haftaya kadar atıcam inmeye başladı. merah etmeyin emrebeye güvenin çünkü elinden gelenin fazlasını yapıyor.

bende çok merak ediyorum fotoları merakla beekliyorum bakalım ve arkadasım için çok seviniyorum mutlu olmana çok sevindim tatlım inan bana çok öptüm seni olumunekankayizsmile

ozlem gecmis olsun, umarim istedigin gibi olmustur... bende burun estetigi olmak istiyorum.. hangi hastanede ameliyat oldugunu ve kac tl oldugunu yazar misin.. tsk

Son düzenleme:
merhaba

çok sağolun arkadaşlar. evet fotoğraflarım yok çünkü burnum şiş. benim için çok güzl şuan bu halini bile sevdim ama resim attım zaman şişi oldunu sizde fark edeceksiniz. çünkü benim işte bu tarz bi burun istiyordum demem 10 ay . şimdiden atıpta kafa bulandırmak istemiyorum. ama bi kaç haftaya kadar atıcam inmeye başladı. merah etmeyin emrebeye güvenin çünkü elinden gelenin fazlasını yapıyor.

ozlemcim beni listene eklermissin... resimleri gormek icin cunku bende emre ilhana ameliyat olcam..nasil olmus cok merak ediyorum:nazar:

arkadaşlar 4500-6500 arası değişiyor rakamlar benim burdan rakam vermem yanlış olur bence doktorla görüşmek daha sağlıklı olur gibi geliyor şimdi belki benimkinin dışında bi işlem yapılır daha uygun söyled doktor kimseyi burda ön yargı ile bırakmıyım... yanlış olur bence

Back