Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatlama olur mu sizce bir de en iyi medikal sütyen ne önerirsiniz acabaÖnemli olan günü alabilmek,karar verebilmekti... Elbette ağrı acı olacak olmaz diyemem ama eninde sonunda geçiyor
Öncelikle sağlıkla olsun bitsin ameliyatınız Gerçekten karar verip yaptırmak en önemli aşama. Benim 1 ay oldu yaptıralı ve dönüp bakınca sanki hayal gibi, rüya gibi. Ve iyi ki yaptırmışım diyorum. En fazla ilk 1 hafta zorlanırsınız, sonrası her geçen gün daha iyiye gidiyor.Çatlama olur mu sizce bir de en iyi medikal sütyen ne önerirsiniz acaba
Çatlama olmadı bende, ama lierac phytolastil jel kullanabilirsiniz, çatlak önleyici olarak.Çatlama olur mu sizce bir de en iyi medikal sütyen ne önerirsiniz acaba
Ben Hergun Arnica krem ile nemlendirirdim.hematom da oluşmaması için önermişti doktorum.Catlama olmadı bugün tam 2 ay doldu benim bu saatten sonra olmaz artık heraldeÇatlama olur mu sizce bir de en iyi medikal sütyen ne önerirsiniz acaba
Medikal sütyeni doktorum taktı benim önden kopçalı ,bugün artık bırakabilirim sütyeni tam 2.ay demişti doktor ama ben rahat ediyorum normal de de kullanacağım sanırımÇatlama olur mu sizce bir de en iyi medikal sütyen ne önerirsiniz acaba
Ben 168 boy, 60 kiloyum. Ölçülerimiz benzer. Polytech 360 cc var bende, önceden göğüs dokum azdı. Öyle büyük de durmuyor, vücuduma orantılı dolgun oldular. Yuvarlak kullanıldı ama damla gibi doğal duruyor benimkiler. Vücudum alsaydı bi tık daha büyük olsun isterdim çünkü büyük meme seviyorumDoktorum mentor 300 CC kullanalım dedi fakat kabul etmedim. Çünkü yorumlarda 350 altı küçük olduğu yazıyor. 170 boy 60 kiloyum ve omuzlarım geniş 375cc olsun dedim ama ameliyat sırasında deneyeceğini söyledi. Yaptirmisken büyük olsun istiyorum sizce ölçülerime göre kaç cc uygun olur
Merhaba bende yeni ameliyat oldum doktorum polytech kullandı siz memnun musunuz protezinizdenBen 168 boy, 60 kiloyum. Ölçülerimiz benzer. Polytech 360 cc var bende, önceden göğüs dokum azdı. Öyle büyük de durmuyor, vücuduma orantılı dolgun oldular. Yuvarlak kullanıldı ama damla gibi doğal duruyor benimkiler. Vücudum alsaydı bi tık daha büyük olsun isterdim çünkü büyük meme seviyorum
Geçmiş olsun Benim de daha çok yeni, ama memnunum bir sıkıntı olmadı. Yumuşamaya başladılar, yarın 5 hafta bitiyor. Bence daha da yumuşadığında epey doğal olacaklar.Merhaba bende yeni ameliyat oldum doktorum polytech kullandı siz memnun musunuz protezinizden