Sonunda 16 Kasım'da göğüs büyütme ameliyatı oluyorum. Öncesi ve sonrasında tavsiyelerinizi bekliyorum

Önemli olan günü alabilmek,karar verebilmekti... Elbette ağrı acı olacak olmaz diyemem ama eninde sonunda geçiyor

Çatlama olur mu sizce bir de en iyi medikal sütyen ne önerirsiniz acaba
Öncelikle sağlıkla olsun bitsin ameliyatınız 🙏 Gerçekten karar verip yaptırmak en önemli aşama. Benim 1 ay oldu yaptıralı ve dönüp bakınca sanki hayal gibi, rüya gibi. Ve iyi ki yaptırmışım diyorum. En fazla ilk 1 hafta zorlanırsınız, sonrası her geçen gün daha iyiye gidiyor.

tam olarak iyileşene kadar asla kendini zorlama. ben çok ağır atlattım hatırlıyorum da 3. 4. gün kendi kendime kalkmaya çalışıyordum ne kadar saçmalamışım. ilaçlarını düzenli kullan özellikle antibiyotikler çok çok önemli zaten. ben sütyeni doktor 1 ay dediği halde alıştığım için 3 ay taktım

Doktorum mentor 300 CC kullanalım dedi fakat kabul etmedim. Çünkü yorumlarda 350 altı küçük olduğu yazıyor. 170 boy 60 kiloyum ve omuzlarım geniş 375cc olsun dedim ama ameliyat sırasında deneyeceğini söyledi. Yaptirmisken büyük olsun istiyorum sizce ölçülerime göre kaç cc uygun olur

Merhaba ben de 16 kasima ameliyat gününü aldim.Kas altı olacak benim de.Diger tekniklere göre daha agriliymis umarim guzel bi sekilde atlatırız bu süreci 🙏

Doktorum mentor 300 CC kullanalım dedi fakat kabul etmedim. Çünkü yorumlarda 350 altı küçük olduğu yazıyor. 170 boy 60 kiloyum ve omuzlarım geniş 375cc olsun dedim ama ameliyat sırasında deneyeceğini söyledi. Yaptirmisken büyük olsun istiyorum sizce ölçülerime göre kaç cc uygun olur
Ben 168 boy, 60 kiloyum. Ölçülerimiz benzer. Polytech 360 cc var bende, önceden göğüs dokum azdı. Öyle büyük de durmuyor, vücuduma orantılı dolgun oldular. Yuvarlak kullanıldı ama damla gibi doğal duruyor benimkiler. Vücudum alsaydı bi tık daha büyük olsun isterdim çünkü büyük meme seviyorum 😁

Ben 168 boy, 60 kiloyum. Ölçülerimiz benzer. Polytech 360 cc var bende, önceden göğüs dokum azdı. Öyle büyük de durmuyor, vücuduma orantılı dolgun oldular. Yuvarlak kullanıldı ama damla gibi doğal duruyor benimkiler. Vücudum alsaydı bi tık daha büyük olsun isterdim çünkü büyük meme seviyorum 😁
Merhaba bende yeni ameliyat oldum doktorum polytech kullandı siz memnun musunuz protezinizden

Merhaba bende yeni ameliyat oldum doktorum polytech kullandı siz memnun musunuz protezinizden
Geçmiş olsun 🌸 Benim de daha çok yeni, ama memnunum bir sıkıntı olmadı. Yumuşamaya başladılar, yarın 5 hafta bitiyor. Bence daha da yumuşadığında epey doğal olacaklar.

benimde 15. günüm :) sizde küçülme oldu mu ilk zamankinden bana 275cc taktı doktorum ve küçülecek diye yorumlar okudum biraz üzdü :KK43: sizde durum nasıl

X