• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonumuz ne olacak hüzünle bekliyorum

bence eşiniz parayı bulunca falan değişmemiş.zaten sorumsuzmuş ki yıllardır doğru dürüst çalışmamış..acı ama gerçek bitmiş bu ilişki.keşke böyle bi adama çocuk doğurmasaymışsınız en azından 2.yi...Allah size güç ve sabır versin işiniz kolay değil..

böylesinden hayır glmez canm okuyunca çok sinirlendim:23:düzelir diye düşünme ayrılık zor biliyorum ama yol ver gitsin:31:

kızlar eşimle ayrı yaşamaya başladık
cuma günü sabah kovdum evden
yine çocukların eksiğinden bahsettim bez mama gibi almayacağını söyledi
bende defol git dedim
2 gündür gelmiyor
şimdi annem memlekette
ben çocuklarla yalnızım
akşamları çok zor geçiyor
geçmiş hep gözümün önünde çok emek verdim bunun içinmiydi hepsi uçtu gitti

boşanma davasını ne zaman açmalıyım ondan mı beklemeliyim bilemiyorum

bende defol git dedim
2 gündür gelmiyor
şimdi annem memlekette
ben çocuklarla yalnızım

Gecmis olsun canim..Guc dilerim sana, gecmisi dusunup uzulme, zararin neresinden donsek kar diye bak bu olaylara.
Sizi senelerdir somurmus, artik bu gidise dur dedim diye bak.
Bence dava icin onun acmasini bekleme, sen ac, nafakani da catir catir al.
Yok oyle iki cocuktan sonra copsuz uzummus gibi kendi bi tarafinin keyfini surmek.
Sonuna kadar al kendinin ve cocuklarinin haklarini.
Bir annenin olmasi gerektigi gibi guclu olmani dilerim

bende defol git dedim
2 gündür gelmiyor
şimdi annem memlekette
ben çocuklarla yalnızım

Eğer içinizde biraz olsun bu evliliği devam ettirme isteği varsa, boşanma davası açmayıp, ama onu da geri çağırmayıp, beklenebilir diye düşünüyorum. Bakalım eşiniz ne yapacak. Belki bu dönemde ev geçindirmenin ne olduğunu anlar. Öyle her yemeği yemez diyorsunuz, kalkıp da bunu evde kendi yaptığında, ya da sık sık dışarıda yediğinde, ütü, çamaşır gibi konularla cebeleşmeye başladığında, o çok güvendiği maaşının ona kolay, kolay ev aldırmayacağını anlar sanırım.

Siz maddi açıdan zaten kendi ayaklarınızın üzerinde durabilir vaziyettesizin anladığım kadarıyla. Bir de bu şekilde ayrı kalmayı deneyin isterseniz, boşanma davasını açmak için çok acele etmeyin. Ama, bu arada bir avukattan ön bilgi alın isterseniz haklarınız ile ilgili olarak. Çocuklar küçük oldukları için eşinizin onları almasına imkan olduğunu sanmıyorum.

Eşiniz maddi konularda sorumsuzluk yapıyor, ama sizin de onu birden fazla kere evden "kovmuş" olmanız ilişkinizi, birlikteliğinizi bir hayli zedelemiştir tahminimce, ama herşeye rağmen, eğer bir şekilde tekrar bir araya gelirseniz de her halde ayrı bir eve çıkıp, adam gibi evi geçindirmesini beklemek en doğal hakkınızdır. Bu aşamada birbirinizi net olarak anlamanız, maddi konuları en baştan sakin, sakin konuşup, bir aile gibi hareket edeceğinizden emin olmanız lazım bana kalırsa. Bunlar aşılırsa da artık geçmişte ne olduğundan hiç bahsetmemek gerekir diye düşünüyorum.

zaten sadece görüntüde kocaymış.. aynı BaBam... valla Canım ilerde daha zor olur ayrılmak gençken çiz kendi yolunu.. zaten tek Başina sürdürüyosun bu evliliği.. inan Bana daha da huzurlu olursun.. ömrüne gençliğine yazık.. çocukların dilediği zaman görüşür.. huzursuz Bi ortamda Büyümektense Böylesi daha iyi.. sen çoook güçlü Bi kadınsın, hayatına ve kendine Bi şans ver..

inanmıyorum ya zaten bu erkekler fazla parayı bulunca ya kadınını boşar yada adam öldürürü diye boşuna dememişler nasıl katlanıyorsun şu sonradan görme içgüveysiye!!!!(kusura bakma çok kızdım:78:

Back