Esimin spermiyogram sonuclari herhangi bir sorun varmi acaba eski sonuclara oranla dusenler artanlar olmus Cocuk olmasina engel durum varmi acaba pazartesi doktor gorcek ama meraktan ölcem neden dusenler bu kadar dusmus dustuysede ciddi birseymi sorun olustururmu?
4 olmasi gereken degeri diyorsunuz degil mi zaten 3 ay once yaptirdigimizda doktor bunu 4 e cikarmamiz lazim dedi ilac kullandi pekmek bal keciboynuzu yedi ama dusus olmadi yukselmedide deger ayni kaldi bu durum asilamada tup bebekde sorun olmuyormus diger degerler kafami cok karistirdi onlarda bir sorun varmi?Eski degerlere gore neden bu kadar dusus olmus olabilir ki
Esimin spermiyogram sonuclari herhangi bir sorun varmi acaba eski sonuclara oranla dusenler artanlar olmus Cocuk olmasina engel durum varmi acaba pazartesi doktor gorcek ama meraktan ölcem neden dusenler bu kadar dusmus dustuysede ciddi birseymi sorun olustururmu?
Evet dusus cok fazla olmus oyle azimsancak dususler degil 82 milyondan 33 e felan dusme normal degil deger normal ama eski degere gore bu kadar dusmesi gerilmeme sebep oldu gercekten
Evet dusus cok fazla olmus oyle azimsancak dususler degil 82 milyondan 33 e felan dusme normal degil deger normal ama eski degere gore bu kadar dusmesi gerilmeme sebep oldu gercekten
Takmayın bunu kafanıza benim eşimimde 0 di. Aşılama için rapor verdi doktoru 2 kere aşılama oldum. Bende de fsh yüksekliği avm düşüklüğü vardı. 2 aşılamam tutmadı. Doktor tüp bebek dedi. 2. Aşılamam tutmadığı ay adet olup doktora tekrar gidecekken hamile olduğumu öğrendim şuan 3 aylık hamileyim. Allahım kimsenin kucağını boş koymasın sizj çok derinden anlıyorum.
Promen k boşyere kullanmayın hiç bir etkisi olmadi 3 ay kullandık hiç bir etkisi olmadi .eşinize keçi boynuzu ve sabah akşam zeytin yapragi kaynatip icirin