• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık SONUCTAN ANLAYAN ARKADASLAR BI BAKABILIRMI LUTFENNNN

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Beyza Nur

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
910
560
18
27
Esimin spermiyogram sonuclari herhangi bir sorun varmi acaba eski sonuclara oranla dusenler artanlar olmus Cocuk olmasina engel durum varmi acaba pazartesi doktor gorcek ama meraktan ölcem neden dusenler bu kadar dusmus dustuysede ciddi birseymi sorun olustururmu?

Eklentiler

• 15829616940423592676523513805870.jpg
    15829616940423592676523513805870.jpg
    91,9 KB · Görüntüleme: 96
4 olmasi gereken degeri diyorsunuz degil mi zaten 3 ay once yaptirdigimizda doktor bunu 4 e cikarmamiz lazim dedi ilac kullandi pekmek bal keciboynuzu yedi ama dusus olmadi yukselmedide deger ayni kaldi bu durum asilamada tup bebekde sorun olmuyormus diger degerler kafami cok karistirdi onlarda bir sorun varmi?Eski degerlere gore neden bu kadar dusus olmus olabilir ki

Esimin spermiyogram sonuclari herhangi bir sorun varmi acaba eski sonuclara oranla dusenler artanlar olmus Cocuk olmasina engel durum varmi acaba pazartesi doktor gorcek ama meraktan ölcem neden dusenler bu kadar dusmus dustuysede ciddi birseymi sorun olustururmu?
Sayıda hızda düşmüş. Ama yine de gebe kalmaya engel bi durum yok

Evet dusus cok fazla olmus oyle azimsancak dususler degil 82 milyondan 33 e felan dusme normal degil deger normal ama eski degere gore bu kadar dusmesi gerilmeme sebep oldu gercekten
Haklısınız gerilmekte. Bu kadar ani düşüş neden olur bilemedim. Kötü bi alışkanlığı var mı sonradan başladığı

Tabi ki kalınır. Ben 45 milyon, %15 ileri hız ve %1 morfoloji ile hamile kaldım ve çeşitli takviyelerle yükseltilmiş haliydi bu
O kadar rahatladim ki suan Allah razi olsun aglamaktan icim disima cikti artik 3 4 ay proxmen icti deger 2 den bi milim oynamamis cok uzulduydum

Takmayın bunu kafanıza benim eşimimde 0 di. Aşılama için rapor verdi doktoru 2 kere aşılama oldum. Bende de fsh yüksekliği avm düşüklüğü vardı. 2 aşılamam tutmadı. Doktor tüp bebek dedi. 2. Aşılamam tutmadığı ay adet olup doktora tekrar gidecekken hamile olduğumu öğrendim şuan 3 aylık hamileyim. Allahım kimsenin kucağını boş koymasın sizj çok derinden anlıyorum.

Promen k boşyere kullanmayın hiç bir etkisi olmadi 3 ay kullandık hiç bir etkisi olmadi .eşinize keçi boynuzu ve sabah akşam zeytin yapragi kaynatip icirin

Back