• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonuçta İş Arkadaşım, Sizce Nasıl Davranmalıyım?

daha önce hiç böyle birşeyle karşılaşmadığım için gerçekten bilmiyorum takar mıyım takmaz mıyım. o zayıf biri değil ama boyu 164 ben 174'üm. yanında her türlü daha iri duruyorum yani. kilo versem de iri gözükeceğim biliyorum. ne kadar kilo verirsem vereyim öyle çıtı pıtı bir insan olamıyorum çünkü... topuklu bir problem değil benim için günlük hayatta da kullanmam zaten.. ama ne bileyim... işte herşey de güzel bir yandan...

ayrılma konusu aynı iş yerinde olduğumuz için sorun, yoksa gerçekten şans vermeyi çok istiyorum aslında. çünkü uzun zamandır ilk kez biri bu kadar iyi hissettirdi kendimi..

Bence denemelisiniz ozaman. Insan biriyle mutlu olmak için birlikte olur zaten, boyu zamanla daha da önemsiz görürsünüz belki. Olmazsa da ayrılırsınız, ilişki sonsuza dek sürecek diye bir kural yok

Bence denemelisiniz ozaman. Insan biriyle mutlu olmak için birlikte olur zaten, boyu zamanla daha da önemsiz görürsünüz belki. Olmazsa da ayrılırsınız, ilişki sonsuza dek sürecek diye bir kural yok

işte aynı işyerinde olunca çok tuhaf bir ortam oluşur o şekilde olursa da iki ucu şey........... bugün aklımdan şöyle bişey geçti bu çocuk böyle giderse çok yakında açılacak bana, acaba o konuştuğunda aynı iş yerinde çalıştığımız için bi karar vermeden evvel iyi düşünmemiz gerektiğini filan mı söylesem. Hani acele etme biraz zaman ver gibi...

işte aynı işyerinde olunca çok tuhaf bir ortam oluşur o şekilde olursa da iki ucu şey........... bugün aklımdan şöyle bişey geçti bu çocuk böyle giderse çok yakında açılacak bana, acaba o konuştuğunda aynı iş yerinde çalıştığımız için bi karar vermeden evvel iyi düşünmemiz gerektiğini filan mı söylesem. Hani acele etme biraz zaman ver gibi...

Bence açık açık konuşmalısın. Hani olur da anlaşamazsak aynı işyerindeyiz, sorun olmasından korkuyorum vs. Ve dediğim gibi senin de onunla vakit geçirmekten hoşlandığını, ama acele edip herşeyi berbat etmek istemediğini söyle. Adını koymak zorunda değiliz, daha sık görüşüp birbirimizi tanıyalım dersin. O arada da kafanda netleşir zaten

Bence açık açık konuşmalısın. Hani olur da anlaşamazsak aynı işyerindeyiz, sorun olmasından korkuyorum vs. Ve dediğim gibi senin de onunla vakit geçirmekten hoşlandığını, ama acele edip herşeyi berbat etmek istemediğini söyle. Adını koymak zorunda değiliz, daha sık görüşüp birbirimizi tanıyalım dersin. O arada da kafanda netleşir zaten

evet bu çok daha mantıklı sanırım. çok teşekkür ederim elmadilimi.

Kızlar son durumu anlatıyorum:

Şimdi bu arkadaş dün akşam iş çıkışı ısrar kıyamet beni dışarıya çıkardı. Bir yerlerde yemek yedik muhabbet ettik sonra beni eve bıraktı. Sizin dediğiniz gibi bu çocukla olur mu diye çok düşündüm. Çok güzeldi muhabbetimiz, güldük eğlendik filan. Dönerken yolda çok üşüdüm böyle bir anda düşündüm. Yarın bir gün ben çok üşüdüm dediğimde bu çocuk yolda yürürken bana hiç sarılamayacak mesela :KK43: ağırıma gitti bir an böyle. Ama o kadar tatlı bir insan ki anlatamam sadece bu ve buna benzer sebeplerle kestirip atmak da istemiyorum. O kadar huzurluyum ki onun yanında ama işte boy konusuna sanırım takılacağım, çok kararsızım. Dün internette uzun boylu kızların kısa sevgilisi gibi başlıklar okudum, çok aşağılayıcı şeyler yazmışlar "bu kız bu çocuğu yer" filan gibi... Açıkçası üzüldüm. O belli ki hiç takılmıyo bir ara hatta konusu geçti sen çok güzel görünüyorsun filan demişti.

Dün akşam eve gittikten sonra güzel bi mesaj attı. Çok mutlu olduğunu görüşmenin iyi geldiğini filan yazdı. Bu sabah da ben işe çok erken gelecektim. Erkenden gelmiş, simit filan getirmiş kahvaltı yaptık kimseler yoktu. Bana kitap getirmiş, okumak istediğim alacağım dediğim bi kitap. Benden hatıra olsun filan dedi..

Ya bir yandan boy dışında herşey mükemmel gidiyor, bir yandan çocuğu böyle bir konu yüzünden üzmekten ödüm kopuyor. Kızlar bana akıl fikir verin :KK43:
Ben senin anlattığın kadarıyla çocuğa bir şans ver derim. Kompleksli değil bir kere.
Yanımda duracak kız illa benden kısa, 5 yaş küçük, daha az maaşlı olmalı gibi saçma ön şartları olan adamcıklardan çok daha güzel geldi şahsen.
Koruma kollama sahip çıkma boyla posla olmuyor. Tek diyeceğim şey ciddi bir birliktelik olacaksa,ona bakınca ikinizi birlikte görebiliyor olman lazım. Küçük kardeşin, kanki gibi değil, ilişkimde ki erkek diyebilmen lazım. Buna da ancak sen karar verebilirsin. Kimisi boya takabilir, bir diğeri zayıflığa. Ya da herkesin bayılıp öldüğü tipler bir başkasına asla olmaz dedirtebiliyor. Ben sese takılıyorum mesela; isterse Kıvanç'ın upgraded versiyonu olsun, sesinden hoşlanmazsam şu yaşıma rağmen ciddi bir yola giremem.
Kıssacası, okuduklarında duyduklarında çok etkilenme. Sen kendi iç sesini dinle. Ömür boyu sana yoldaş olsun ister misin bir bak...

Ben senin anlattığın kadarıyla çocuğa bir şans ver derim. Kompleksli değil bir kere.
Yanımda duracak kız illa benden kısa, 5 yaş küçük, daha az maaşlı olmalı gibi saçma ön şartları olan adamcıklardan çok daha güzel geldi şahsen.
Koruma kollama sahip çıkma boyla posla olmuyor. Tek diyeceğim şey ciddi bir birliktelik olacaksa,ona bakınca ikinizi birlikte görebiliyor olman lazım. Küçük kardeşin, kanki gibi değil, ilişkimde ki erkek diyebilmen lazım. Buna da ancak sen karar verebilirsin. Kimisi boya takabilir, bir diğeri zayıflığa. Ya da herkesin bayılıp öldüğü tipler bir başkasına asla olmaz dedirtebiliyor. Ben sese takılıyorum mesela; isterse Kıvanç'ın upgraded versiyonu olsun, sesinden hoşlanmazsam şu yaşıma rağmen ciddi bir yola giremem.
Kıssacası, okuduklarında duyduklarında çok etkilenme. Sen kendi iç sesini dinle. Ömür boyu sana yoldaş olsun ister misin bir bak...

ne güzel anlatmışsın. mantıklı olan da senin dediğin. mesela sen diyosun ya sese takılırım diye işte ben boya takılır mıyım bunun cevabını bilmiyorum. çünkü eski erkek arkadaşım ya da benimle görüşen insanlar hep benden en az 5-10 cm uzundu. tuhaf geliyor gözüme ama gerçekten ciddi birşey olursa belki de hiç takılmayacağım onu bilemiyorum. hep diyoum ya en başından beri, aynı iş yerinde olmasak balıklama atlarım bu konuya çünkü bir şansı hakedecek kadar temiz yürekli biri olduğuna inanıyorum.-ama işte ola ki ben devam edemeyeceğim dersem işler karışır mı...

Aynı iş ortamında flört zor.
Gelin ata binmiş ya nasip demiş hadi ki ayrıldınız sürekli karşılaşacaksınız vb sorunlar.
Boy konusunda şimdi çok örneği var erkek kısa bayan uzun olan.
Önemli olan tabi ki anlaşmanız huyunun güzelliği
Ama sizi anlıyorum çünkü elimde değil bende takardım.
Huyu suyu tamamda boyu poşuda güzel olsun mümkünse

Kızlar, çalıştığım yerde farklı bir bölümden biri var. Bazen bizim bölümde ufak tefek işleri oluyordu ayak üstü merhabalaştığım biri yani. Bir gün haftasonu çalışması gerekti ve bizim bölüme girmesi gerekiyordu. Bir arkdaştan benim numaramı alıp mesaj attı. O haftasonu ben de çalışacaktım öyle yardımcı olmuş oldum. Ordan biz muhabbet etmeye başladık.

3-4 haftadır filan yazışıyoruz ara ara yemeğe kahveye filan gidiyoruz. Çalıştığımız konular birbirine yakın ve o daha deneyimli. Bana birşeyler öğretiyor, kısacası güzel bir arkadaşlık edindiğimizi düşünüyordum.

Ta ki bu arkadaş yavaştan flörtözleşmeye başlayana kadar :KK48: Attığı mesajlarla filan inceden inceye yürümeye başladı :KK45: Çok iyi bir insan, hayat tarzlarımız birbirine çok yakın. Aynı dili konuşabiliyoruz falan filan.. Ama şöyle bir durum var ki bu arkadaş benden 10 cm kısa. Ben de acaba bunu takar mıyım bilemiyorum kararsızım. Aslında ben yeşil ışık yaktığım anda bir adım atacak gibi ama bu durumda çok kararsızım. Sonuçta iş arkadaşı ve yüzyüze bakacağım birisi. Risk almayıp arkadaş mı takılsam yoksa bir şansımı denesem mi bilemedim.

Siz olsanız böyle bir durumda neye dikkat ederdiniz?

----------------------------------

Kızlar son durumu anlatıyorum:

Şimdi bu arkadaş dün akşam iş çıkışı ısrar kıyamet beni dışarıya çıkardı. Bir yerlerde yemek yedik muhabbet ettik sonra beni eve bıraktı. Sizin dediğiniz gibi bu çocukla olur mu diye çok düşündüm. Çok güzeldi muhabbetimiz, güldük eğlendik filan. Dönerken yolda çok üşüdüm böyle bir anda düşündüm. Yarın bir gün ben çok üşüdüm dediğimde bu çocuk yolda yürürken bana hiç sarılamayacak mesela :KK43: ağırıma gitti bir an böyle. Ama o kadar tatlı bir insan ki anlatamam sadece bu ve buna benzer sebeplerle kestirip atmak da istemiyorum. O kadar huzurluyum ki onun yanında ama işte boy konusuna sanırım takılacağım, çok kararsızım. Dün internette uzun boylu kızların kısa sevgilisi gibi başlıklar okudum, çok aşağılayıcı şeyler yazmışlar "bu kız bu çocuğu yer" filan gibi... Açıkçası üzüldüm. O belli ki hiç takılmıyo bir ara hatta konusu geçti sen çok güzel görünüyorsun filan demişti.

Dün akşam eve gittikten sonra güzel bi mesaj attı. Çok mutlu olduğunu görüşmenin iyi geldiğini filan yazdı. Bu sabah da ben işe çok erken gelecektim. Erkenden gelmiş, simit filan getirmiş kahvaltı yaptık kimseler yoktu. Bana kitap getirmiş, okumak istediğim alacağım dediğim bi kitap. Benden hatıra olsun filan dedi..

Ya bir yandan boy dışında herşey mükemmel gidiyor, bir yandan çocuğu böyle bir konu yüzünden üzmekten ödüm kopuyor. Kızlar bana akıl fikir verin :KK43:

Boy dışınca içinize sinmiş belli.

Erkekte fizik komple önemli benim için. Boy da bunların başında geliyor. Ben de yazdıklarınızdan bunu sorun haline getireceğinizi hissettim. Bugün bir hevesle görüşüp yarın pişman olmayın. Baştan mesafenizi koruyun ileride daha fazla üzersiniz.

Ve söyledi...

Bugün geçti karşıma dan diye söyledi.. Ben de biraz zaman ver dedim. Burada konuştuğumuz şeyleri güzel güzel anlattım. Boy konusunu değil tabi ki de onun dışındaki şeyleri söyledim. Bu konuda ikimizin de düşünmesi ve ayakları yere basan bir karar vermesi gerektiğini söyledim.

Yani onun boyu 164 mü olmaz canim olmaz ben 164 um benle ayni boydaki biriyle yapamadim bile sen ki 174 sun psikolojim bozulmustu bende oyle arastiriyodum netten kisa boylu erkekler die ama yinede sen bilirsin yan yana nasil duruyosunuz o ds onemli

Ve söyledi...

Bugün geçti karşıma dan diye söyledi.. Ben de biraz zaman ver dedim. Burada konuştuğumuz şeyleri güzel güzel anlattım. Boy konusunu değil tabi ki de onun dışındaki şeyleri söyledim. Bu konuda ikimizin de düşünmesi ve ayakları yere basan bir karar vermesi gerektiğini söyledim.
Insallah hakkinizda en hayirlisi olur. :)
Ne dedi tam olarak? Ne hos, heyecanli telaslar :KK49:
Yaslariniz nasil? Sizin icin dogru kisi oysa Rabbim kolaylastirsin insallah.

Insallah hakkinizda en hayirlisi olur. :)
Ne dedi tam olarak? Ne hos, heyecanli telaslar :KK49:
Yaslariniz nasil? Sizin icin dogru kisi oysa Rabbim kolaylastirsin insallah.

Allah razı olsun canım :KK51:

Ben 26 o 27yiz. Annem en başından beri herşeyden haberdar çok takılma filan diyor boy konusuna çünkü onun dışında herşey aslında istedğim gibi.

Çay içiyoduk ben bişey anlatıyodum çok alakasızdı pat diye "beni hayatına alır mısın" dedi. salak gibi bakakaldım suratına. Hiç tepki veremedim öyle kaldım. :KK33: Sonra işte kekeleye kekeleye biraz konuşabildim.

Allah razı olsun canım :KK51:

Ben 26 o 27yiz. Annem en başından beri herşeyden haberdar çok takılma filan diyor boy konusuna çünkü onun dışında herşey aslında istedğim gibi.

Çay içiyoduk ben bişey anlatıyodum çok alakasızdı pat diye "beni hayatına alır mısın" dedi. salak gibi bakakaldım suratına. Hiç tepki veremedim öyle kaldım. :KK33: Sonra işte kekeleye kekeleye biraz konuşabildim.
Cok sevimli yaa, eglenceli, siradan degil :nazar: Kekeledigine gore seni de heyecanlandirmis! Bir sans ver mutlaka, aklinda kalmasin sonra.
Neyin hesabini yapiyoruz ki, is guc falan...sanki herseyin garantisi var...hayatta neler degisiyor.

Cok sevimli yaa, eglenceli, siradan degil :nazar: Kekeledigine gore seni de heyecanlandirmis! Bir sans ver mutlaka, aklinda kalmasin sonra.
Neyin hesabini yapiyoruz ki, is guc falan...sanki herseyin garantisi var...hayatta neler degisiyor.

ya evet bir değişik oldum. bekliyodum ama ne bileyim bi cesaret bu şekilde konuşabileceğini düşünmemiştim. " hı? :KK57:" diye kaldım resmen :KK53:

risk almaya karar verdim evet. bakalım ne olacak

bence boy hiç önemli değil
aşk her zaman insanın karşısına çıkmaz
o duyguyu yakalamışsanız bırakmayın doğru insan her zaman insann karşısına çıkmaz

bence boydan çok onun size hissettirdikleri önemli
boy kesinlikle insanların daha doğrusu toplumun bi dayatması
benim eniştem teyzemden çok kısa(nerden baksan 30 cm var belki daha fazla) ama 2 tane çocukları var ve yaşayıp gidiyorlar
mesela cem yılmaz genelde sevgililerinden kısa ama hiç sorun olmuyor
ayrıca boyu uzun olsa ama sizi mutsuz etse daha mı iyi?
çok şekilci bir toplumuz
bu konuda asıl düşünmeniz gereken iş yerinden olması
ama bence bi şans vermeye değer derim

Back