Kızlar, çalıştığım yerde farklı bir bölümden biri var. Bazen bizim bölümde ufak tefek işleri oluyordu ayak üstü merhabalaştığım biri yani. Bir gün haftasonu çalışması gerekti ve bizim bölüme girmesi gerekiyordu. Bir arkdaştan benim numaramı alıp mesaj attı. O haftasonu ben de çalışacaktım öyle yardımcı olmuş oldum. Ordan biz muhabbet etmeye başladık.
3-4 haftadır filan yazışıyoruz ara ara yemeğe kahveye filan gidiyoruz. Çalıştığımız konular birbirine yakın ve o daha deneyimli. Bana birşeyler öğretiyor, kısacası güzel bir arkadaşlık edindiğimizi düşünüyordum.
Ta ki bu arkadaş yavaştan flörtözleşmeye başlayana kadar
Attığı mesajlarla filan inceden inceye yürümeye başladı
Çok iyi bir insan, hayat tarzlarımız birbirine çok yakın. Aynı dili konuşabiliyoruz falan filan.. Ama şöyle bir durum var ki bu arkadaş benden 10 cm kısa. Ben de acaba bunu takar mıyım bilemiyorum kararsızım. Aslında ben yeşil ışık yaktığım anda bir adım atacak gibi ama bu durumda çok kararsızım. Sonuçta iş arkadaşı ve yüzyüze bakacağım birisi. Risk almayıp arkadaş mı takılsam yoksa bir şansımı denesem mi bilemedim.
Siz olsanız böyle bir durumda neye dikkat ederdiniz?
----------------------------------
Kızlar son durumu anlatıyorum:
Şimdi bu arkadaş dün akşam iş çıkışı ısrar kıyamet beni dışarıya çıkardı. Bir yerlerde yemek yedik muhabbet ettik sonra beni eve bıraktı. Sizin dediğiniz gibi bu çocukla olur mu diye çok düşündüm. Çok güzeldi muhabbetimiz, güldük eğlendik filan. Dönerken yolda çok üşüdüm böyle bir anda düşündüm. Yarın bir gün ben çok üşüdüm dediğimde bu çocuk yolda yürürken bana hiç sarılamayacak mesela
ağırıma gitti bir an böyle. Ama o kadar tatlı bir insan ki anlatamam sadece bu ve buna benzer sebeplerle kestirip atmak da istemiyorum. O kadar huzurluyum ki onun yanında ama işte boy konusuna sanırım takılacağım, çok kararsızım. Dün internette uzun boylu kızların kısa sevgilisi gibi başlıklar okudum, çok aşağılayıcı şeyler yazmışlar "bu kız bu çocuğu yer" filan gibi... Açıkçası üzüldüm. O belli ki hiç takılmıyo bir ara hatta konusu geçti sen çok güzel görünüyorsun filan demişti.
Dün akşam eve gittikten sonra güzel bi mesaj attı. Çok mutlu olduğunu görüşmenin iyi geldiğini filan yazdı. Bu sabah da ben işe çok erken gelecektim. Erkenden gelmiş, simit filan getirmiş kahvaltı yaptık kimseler yoktu. Bana kitap getirmiş, okumak istediğim alacağım dediğim bi kitap. Benden hatıra olsun filan dedi..
Ya bir yandan boy dışında herşey mükemmel gidiyor, bir yandan çocuğu böyle bir konu yüzünden üzmekten ödüm kopuyor. Kızlar bana akıl fikir verin