• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonuçta İş Arkadaşım, Sizce Nasıl Davranmalıyım?

labfaresi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
2.671
5.299
158
Kızlar, çalıştığım yerde farklı bir bölümden biri var. Bazen bizim bölümde ufak tefek işleri oluyordu ayak üstü merhabalaştığım biri yani. Bir gün haftasonu çalışması gerekti ve bizim bölüme girmesi gerekiyordu. Bir arkdaştan benim numaramı alıp mesaj attı. O haftasonu ben de çalışacaktım öyle yardımcı olmuş oldum. Ordan biz muhabbet etmeye başladık.

3-4 haftadır filan yazışıyoruz ara ara yemeğe kahveye filan gidiyoruz. Çalıştığımız konular birbirine yakın ve o daha deneyimli. Bana birşeyler öğretiyor, kısacası güzel bir arkadaşlık edindiğimizi düşünüyordum.

Ta ki bu arkadaş yavaştan flörtözleşmeye başlayana kadar :KK48: Attığı mesajlarla filan inceden inceye yürümeye başladı :KK45: Çok iyi bir insan, hayat tarzlarımız birbirine çok yakın. Aynı dili konuşabiliyoruz falan filan.. Ama şöyle bir durum var ki bu arkadaş benden 10 cm kısa. Ben de acaba bunu takar mıyım bilemiyorum kararsızım. Aslında ben yeşil ışık yaktığım anda bir adım atacak gibi ama bu durumda çok kararsızım. Sonuçta iş arkadaşı ve yüzyüze bakacağım birisi. Risk almayıp arkadaş mı takılsam yoksa bir şansımı denesem mi bilemedim.

Siz olsanız böyle bir durumda neye dikkat ederdiniz?

----------------------------------

Kızlar son durumu anlatıyorum:

Şimdi bu arkadaş dün akşam iş çıkışı ısrar kıyamet beni dışarıya çıkardı. Bir yerlerde yemek yedik muhabbet ettik sonra beni eve bıraktı. Sizin dediğiniz gibi bu çocukla olur mu diye çok düşündüm. Çok güzeldi muhabbetimiz, güldük eğlendik filan. Dönerken yolda çok üşüdüm böyle bir anda düşündüm. Yarın bir gün ben çok üşüdüm dediğimde bu çocuk yolda yürürken bana hiç sarılamayacak mesela :KK43: ağırıma gitti bir an böyle. Ama o kadar tatlı bir insan ki anlatamam sadece bu ve buna benzer sebeplerle kestirip atmak da istemiyorum. O kadar huzurluyum ki onun yanında ama işte boy konusuna sanırım takılacağım, çok kararsızım. Dün internette uzun boylu kızların kısa sevgilisi gibi başlıklar okudum, çok aşağılayıcı şeyler yazmışlar "bu kız bu çocuğu yer" filan gibi... Açıkçası üzüldüm. O belli ki hiç takılmıyo bir ara hatta konusu geçti sen çok güzel görünüyorsun filan demişti.

Dün akşam eve gittikten sonra güzel bi mesaj attı. Çok mutlu olduğunu görüşmenin iyi geldiğini filan yazdı. Bu sabah da ben işe çok erken gelecektim. Erkenden gelmiş, simit filan getirmiş kahvaltı yaptık kimseler yoktu. Bana kitap getirmiş, okumak istediğim alacağım dediğim bi kitap. Benden hatıra olsun filan dedi..

Ya bir yandan boy dışında herşey mükemmel gidiyor, bir yandan çocuğu böyle bir konu yüzünden üzmekten ödüm kopuyor. Kızlar bana akıl fikir verin :KK43:

Son düzenleme:
Aynısı benim başıma geldi ve 1 yıldır birlikteyiz
ŞUna dikkat ediceksin şirketten kimse bilmesin, ona göre tavır alırlar sizin yanınızda birbirinize y etiştirirsiniz diye bir şey söylemezler mesela
Yanyanayken mesafeyi koruyabilmen lazım bey/hanım hitapları (başkalarının yanındaa)
ama olur da ayrılırsınız anlaşamazsınız / işler köyü giderse iş değilştirmek zorunda kalırsın bu riski alman gerek

Aynısı benim başıma geldi ve 1 yıldır birlikteyiz
ŞUna dikkat ediceksin şirketten kimse bilmesin, ona göre tavır alırlar sizin yanınızda birbirinize y etiştirirsiniz diye bir şey söylemezler mesela
Yanyanayken mesafeyi koruyabilmen lazım bey/hanım hitapları (başkalarının yanındaa)
ama olur da ayrılırsınız anlaşamazsınız / işler köyü giderse iş değilştirmek zorunda kalırsın bu riski alman gerek

İşte mevzu şu ki sözleşmelerle bağlıyım iş filan değiştiremem onun durumu benden daha karmaşık o da değiştiremez. Sürekli karşılaşan insanlar değiliz zaten. Ayda yılda bir görürüz birbirimizi ama sonuçta aynı iş yerindeyiz ve tatsız bir ortam oluşmasını istemiyorum bi yandan. Hitaptır vesairedir o konularda zaten benim duruşum çok nettir. O da biliyor bu durumu. Ama tersini düşününce işte biraz kararsız kalıyorum.

İşte mevzu şu ki sözleşmelerle bağlıyım iş filan değiştiremem onun durumu benden daha karmaşık o da değiştiremez. Sürekli karşılaşan insanlar değiliz zaten. Ayda yılda bir görürüz birbirimizi ama sonuçta aynı iş yerindeyiz ve tatsız bir ortam oluşmasını istemiyorum bi yandan. Hitaptır vesairedir o konularda zaten benim duruşum çok nettir. O da biliyor bu durumu. Ama tersini düşününce işte biraz kararsız kalıyorum.
Risk alman lazım işte :) alamam diyorsan bulaşma derim.
Ben, bir durum karşsında iş değiştirmek zor gelmeyeceği için bulaştım bu işe ama çok şükür bir sorun olmadı
Kendin ölçüp tartman lazım
Allah korusun sevgli olursunuz
adam paranoyak çıkar deli çıkar sana iş hayatını da zehir eder

Bu tamamen senin onun yanındayken nasıl hissettiğine bağlı bence. Kısa olmasını sürekli etraftaki insanların ne dediğini düşünerek geçiriyorsan, bence hiç deneme bile... Üzme garibanı, kendini de yorma..

Senin boyun kaç?

Başbaşa yemekler, kahveler, bayağa çıkıyorsunuz gibi zaten. Yanındayken de erkek arkadaşın olarak görebiliyor musun onu?

H hotcouture Gerçekten çok huzurluyum, mutluyum yanındayken. Ne düşünür ne yapar vs gibi korkularım çekincelerim yok. Zevk de alıyorum onunla zaman geçirirken. İlgili alakalı en önemlisi çok saygılı. Konuşurken ne kadar dikkat ettğinin farkındayım. Gülmeyi eğlenmeyi seviyorum güler yüzlü biriyim ama o da dahil etrafımdaki herkes sululuktan hoşlanmadığımı bilir. Neye ne tepki vereceğimi çok fazla kestiremediği için çok alenen yazamadığını düşünüyorum.

Samsonn Samsonn Yanındayken erkek arkadaşım gibi düşünebiliyor muyum? Bu soruyu kendime hiç sormadım. Ama herşeyi boşverip kendimi bırakırsam bu şey bir ilişkiye kesinlikle dönüşür ondan %100 eminim. İş dışından biri olsaydı kesinlikle izin verirdim yakınlaşmasına ama işte arada böyle bir bağlantı olunca soru işareti.. Ben 174'üm, ufak tefek biri de değilim yani kilom filan da var.. O daha ufak kalıyor yanımda. Gençlik manasında değil yani fiziksel olarak..

öypli misin

Canım sen çaktırmadan yanında nasıl hissettiğine bir bak. Hani alıcı gözüyle derler ya :KK39:

Oluru yoksa umut vermezmezsin. Yok bu iş olabilir diyorsan da daha iyi tanı, bir kaç hafta daha ver yine de. Olgun, psikolojik dengesi yerinde, öz saygısı olan biriyse, ilerde bir sorun çıksa bile bunu işinize yansıtmayacaktır.

Ya işte hani bana bir liste yap ne istiyorsun deseniz belki de bu arkadaşın aynısını anlatırım. Ama işte boy konusuna takılıp takılmayacağım konusunda hiç bir fikrim yok.

Şimdi bu arkadaş dün akşam iş çıkışı ısrar kıyamet beni dışarıya çıkardı. Bir yerlerde yemek yedik muhabbet ettik sonra beni eve bıraktı. Sizin dediğiniz gibi bu çocukla olur mu diye çok düşündüm. Çok güzeldi muhabbetimiz, güldük eğlendik filan. Dönerken yolda çok üşüdüm böyle bir anda düşündüm. Yarın bir gün ben çok üşüdüm dediğimde bu çocuk yolda yürürken bana hiç sarılamayacak mesela :KK43: ağırıma gitti bir an böyle. Ama o kadar tatlı bir insan ki anlatamam sadece bu ve buna benzer sebeplerle kestirip atmak da istemiyorum. O kadar huzurluyum ki onun yanında ama işte boy konusuna sanırım takılacağım, çok kararsızım. Dün internette uzun boylu kızların kısa sevgilisi gibi başlıklar okudum, çok aşağılayıcı şeyler yazmışlar "bu kız bu çocuğu yer" filan gibi... Açıkçası üzüldüm. O belli ki hiç takılmıyo bir ara hatta konusu geçti sen çok güzel görünüyorsun filan demişti.

Dün akşam eve gittikten sonra güzel bi mesaj attı. Çok mutlu olduğunu görüşmenin iyi geldiğini filan yazdı. Bu sabah da ben işe çok erken gelecektim. Erkenden gelmiş, simit filan getirmiş kahvaltı yaptık kimseler yoktu. Bana kitap getirmiş, okumak istediğim alacağım dediğim bi kitap. Benden hatıra olsun filan dedi..

Ya bir yandan boy dışında herşey mükemmel gidiyor, bir yandan çocuğu böyle bir konu yüzünden üzmekten ödüm kopuyor. Kızlar bana akıl fikir verin :KK43:

Kızlar, çalıştığım yerde farklı bir bölümden biri var. Bazen bizim bölümde ufak tefek işleri oluyordu ayak üstü merhabalaştığım biri yani. Bir gün haftasonu çalışması gerekti ve bizim bölüme girmesi gerekiyordu. Bir arkdaştan benim numaramı alıp mesaj attı. O haftasonu ben de çalışacaktım öyle yardımcı olmuş oldum. Ordan biz muhabbet etmeye başladık.

3-4 haftadır filan yazışıyoruz ara ara yemeğe kahveye filan gidiyoruz. Çalıştığımız konular birbirine yakın ve o daha deneyimli. Bana birşeyler öğretiyor, kısacası güzel bir arkadaşlık edindiğimizi düşünüyordum.

Ta ki bu arkadaş yavaştan flörtözleşmeye başlayana kadar :KK48: Attığı mesajlarla filan inceden inceye yürümeye başladı :KK45: Çok iyi bir insan, hayat tarzlarımız birbirine çok yakın. Aynı dili konuşabiliyoruz falan filan.. Ama şöyle bir durum var ki bu arkadaş benden 10 cm kısa. Ben de acaba bunu takar mıyım bilemiyorum kararsızım. Aslında ben yeşil ışık yaktığım anda bir adım atacak gibi ama bu durumda çok kararsızım. Sonuçta iş arkadaşı ve yüzyüze bakacağım birisi. Risk almayıp arkadaş mı takılsam yoksa bir şansımı denesem mi bilemedim.

Siz olsanız böyle bir durumda neye dikkat ederdiniz?

----------------------------------

ben boy konusunda cok takıntılıyımdır oylekı 1.85 benım ıcın uzun erkek degıl normal erkektır...ha dersenkı sen kaçsın cok uzun degılım 1.72 cıvarı..ama topuklu gıydın mı 1.80 oluyosun sonucta....adam heybetlı dursun ısterım yanıma....vaktıyle cok kısıyı bu yuzden hayatıma almadım...bılıyordum komples yapacaktım herkes bıze bakıyor sanacaktım....erkek arkadasım 190 ı gecıyordu esımde 2 metreye yakın düşün...boyle sevıyorum:KK70: sana doğru olan bu dıyemem tabıkı bu tamamen senle alakalı.kımı ınsan takmaz dert etmez........ama sende bence takıntılısın kı düşünüp duruyorsun....bence sevgılı olsanızda sen bu adamdan ayrılırsın
tabıkı boy yuzunden olmadıgını soyleme asla....ama kendını gerı cek..arkadas olarak yaklaş...anlasın..

Yani sonuçta boy dışındaki birşeyden de ayrılabilirsiniz yarın öbür gün, işyeri açısından her ayrılış biçimi sıkıntı olabilir. Ama siz sadece boya takılmışsınız, demek ki cidden kafanıza takıyorsunuz.

Hani 10 cm bazen çok durmayabilir. Ama bi yandan
çok zayıf da değilim diyorsunuz.gercekten hem uzun hem etine dolgunsanız, o da tam tersi kısa ve zayıfsa tuhaf görünebilir.

Milletin ne düşündüğünü de takacak birisiniz belli.

Bir de topuklu giyemeyeceksiniz pek, bu konuda hassas mısınız? Yoksa erkeğim için giymem diyenlerden misiniz?:KK48:

Boy benim için önemli valla.
Adam topuklu giydiğinde senden uzun olacak. Yoksa ne bileyim:110:
170 im ben. Topuklu giyince oldum mu 180. E o ne öyle çocuk gezdirir gibi 164

Yani sonuçta boy dışındaki birşeyden de ayrılabilirsiniz yarın öbür gün, işyeri açısından her ayrılış biçimi sıkıntı olabilir. Ama siz sadece boya takılmışsınız, demek ki cidden kafanıza takıyorsunuz.

Hani 10 cm bazen çok durmayabilir. Ama bi yandan
çok zayıf da değilim diyorsunuz.gercekten hem uzun hem etine dolgunsanız, o da tam tersi kısa ve zayıfsa tuhaf görünebilir.

Milletin ne düşündüğünü de takacak birisiniz belli.

Bir de topuklu giyemeyeceksiniz pek, bu konuda hassas mısınız? Yoksa erkeğim için giymem diyenlerden misiniz?:KK48:

daha önce hiç böyle birşeyle karşılaşmadığım için gerçekten bilmiyorum takar mıyım takmaz mıyım. o zayıf biri değil ama boyu 164 ben 174'üm. yanında her türlü daha iri duruyorum yani. kilo versem de iri gözükeceğim biliyorum. ne kadar kilo verirsem vereyim öyle çıtı pıtı bir insan olamıyorum çünkü... topuklu bir problem değil benim için günlük hayatta da kullanmam zaten.. ama ne bileyim... işte herşey de güzel bir yandan...

Boyu değil işlevi önemli :KK48::KK48::KK48:

Ben olsam her şey mükemmel tek problem boy ise asla kaçırmazdım bu adamı. 4-4'lük insan yok, bir şans ver bence. Çok rahatsız ederse seni bu boy kompleksi, ayrılırsın biter...

ayrılma konusu aynı iş yerinde olduğumuz için sorun, yoksa gerçekten şans vermeyi çok istiyorum aslında. çünkü uzun zamandır ilk kez biri bu kadar iyi hissettirdi kendimi..

Back