- 9 Nisan 2009
- 2.892
- 101
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İktisat hazırlık sınıfındayım ve bu yıl toplam 4 dersimiz var ama ben çalışmadığım için klava:2 dersten kalmışım! çok üzgünüm:
offf en kötü notlar benim ama midemin bulantısındann hiç bişi yapamadımki zaten çalışmamıştım da öff yaa nasıl kurtulcak bu dersşler yardımedin bana millettttttttttttt senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
MALİYE-1
1001 - GENEL MUHASEBE 20 - - -
1002 - GENEL İŞLETME 19 - - -
1003 - DAVRANIŞ BİLİMLERİNE GİRİŞ 20 - - -
1005 - İKTİSADA GİRİŞ 28 - - -
1007 - GENEL MATEMATİK 38 - - -
1099 - TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 27 - - -
1410 - HUKUKA GİRİŞ 33 - - -
mrb arkadaşlar ben kamu yönetimi 1. sınıfım çok kötü yaaa 1001 - GENEL MUHASEBE 33 - - -
1002 - GENEL İŞLETME 47 - - -
1003 - DAVRANIŞ BİLİMLERİNE GİRİŞ 30 - - -
1005 - İKTİSADA GİRİŞ 61 - - -
1007 - GENEL MATEMATİK 46 - - -
1099 - TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 23 - - -
1410 - HUKUKA GİRİŞ 43 - - -
bu notlarla ikinci sınıfa geçermiyim bilmiorum yaaa napcam ben çok üzgünüm bu dduumda olan arkadaşlar varmı
işletme 1. sınıftan 4 tane vardı ikisini verdim şimdi ikinci sınıfa gectimm ama bu sene diger ikisinide verip öle gecmek itiiyomm
iktisad. 63
muhasebe.63
davranış ile hukuk kaldı maglesefffffffff
benim en düşük notum 47 söz hakkım var mı:)) ben murat yayınlarının kitaplarını aldım 2 tane toplam 40 tl.bazı sorular birebir aynı çıktı.hem konuları daha özet olarak anlatıyo hem de ünite sonunda bir sürü soru çözüyosunuz.konular bitince e-öğrenme portalından da geçmiş yılların sorularını çözdüm sınavlarım oldukça iyi geçti.finallere hazırlanmaya başlamadım daha ben hızlı çalışmayı seviyorum sınava 20 gün kala başlıyacağım.kolay gelsin hepimize:1hug:
bildiğim kadarıyla sıfır bile alsan finalde kurtarma şansın var,o 2 derse iyi çalışırsan toparlayabilirsin moralini bozma :teselli:
İşletme son sınıfttayım..DERS AS YS BS BAŞARI
4193 - İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ 77 - - -
4195 - MUHASEBE DEN.VE MALİ ANALİZ 73 - - -
4200 - SERMAYE PİYASASI VE FİN.KUR 92 - - -
4201 - STRATEJİK YÖNETİM 90 - - -
4202 - GİRİŞİMCİLİK 93 - - -
4232 - TÜRK DİLİ 85 - - -
4459 - ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK 83 - -
İnsan Kaynaklarından Daha yüksek bekliyordum. Muhasebe denetimi de daha düşük gelir diyordum. Sadece ikisine canım sıkıldı biraz :)[/QUOTE
İki gündür arkadaşların sınav sonuçlarına bakıyorum. Ben kendimi hiç stres etmeyim bari...çünkü hala deliler gibi ders çalışıyorum ben bu notlarla..çalışmadan olmaz arkadaşlar bir sürü para veriyoruz zaten üstüne üstlük birde zaman kaybı koskoca bir yıl boşa gidiyor. Yazık değil mi..
canım senin gibi muhasebeyi bende zor verdim kursa git derim ama imkanın yoksa bir halk eğitim merkezinde 2 aylık bilgisayarlı muhasebe kursana git orda ne kadar kolay bi ders olduğunu anlarsın bumuyuş zorlandığım ders dersin tabi ben dersi gecince gitmiştim ve geçen senelerime açıdım mantığı çok kolay git derim
ya ben şu genel matematikten nasıl geçicem inanırmısınız alttan 3 dersim var hiç çalışmadığım iktisada giriş 42 muhasebe 37 ve çalıştığım matematik 35 nasıl geçicem bu matematikten 90 alanlar ne yapıyor nasıl çalışıyor merak ediyorum.
işletme 1. sınıftan 4 tane vardı ikisini verdim şimdi ikinci sınıfa gectimm ama bu sene diger ikisinide verip öle gecmek itiiyomm
iktisad. 63
muhasebe.63
davranış ile hukuk kaldı maglesefffffffff