• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonuçlar açıklandı hadi kızlar bölümlerimizi ve notlarımızı yazalım

işletme 1. sınıftan 4 tane vardı ikisini verdim şimdi ikinci sınıfa gectimm ama bu sene diger ikisinide verip öle gecmek itiiyomm
iktisad. 63
muhasebe.63
davranış ile hukuk kaldı maglesefffffffff

İktisat hazırlık sınıfındayım ve bu yıl toplam 4 dersimiz var ama ben çalışmadığım için :oklava:2 dersten kalmışım! :((:çok üzgünüm:

bildiğim kadarıyla sıfır bile alsan finalde kurtarma şansın var,o 2 derse iyi çalışırsan toparlayabilirsin moralini bozma :teselli:

offf en kötü notlar benim ama midemin bulantısındann hiç bişi yapamadımki zaten çalışmamıştım da öff yaa nasıl kurtulcak bu dersşler yardımedin bana millettttttttttttt senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
MALİYE-1

1001 - GENEL MUHASEBE 20 - - -
1002 - GENEL İŞLETME 19 - - -
1003 - DAVRANIŞ BİLİMLERİNE GİRİŞ 20 - - -
1005 - İKTİSADA GİRİŞ 28 - - -
1007 - GENEL MATEMATİK 38 - - -
1099 - TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 27 - - -
1410 - HUKUKA GİRİŞ 33 - - -

canım moralini hiç bozma sen seni cookk iyi anlıyorum cünkü benim durumumda senden farklı deilll verirsin takma sen gül ccanını inan veriliyooooooooo bende cok üzdüm kendimiiii

mrb arkadaşlar ben kamu yönetimi 1. sınıfım çok kötü yaaa 1001 - GENEL MUHASEBE 33 - - -
1002 - GENEL İŞLETME 47 - - -
1003 - DAVRANIŞ BİLİMLERİNE GİRİŞ 30 - - -
1005 - İKTİSADA GİRİŞ 61 - - -
1007 - GENEL MATEMATİK 46 - - -
1099 - TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 23 - - -
1410 - HUKUKA GİRİŞ 43 - - -

bu notlarla ikinci sınıfa geçermiyim bilmiorum yaaa napcam ben çok üzgünüm bu dduumda olan arkadaşlar varmı

ert etme ya bende gecen seneden kalnaları yeni verdim ve daha yeni gectim 2ye ama 2 tane kaldı onlarıda bu sene verip öle 2. sınıfın derslerini alcam takmaaaaaaaaa bende cok taktım ama :1no2:

- GENEL MUHASEBE 23 - - -
- GENEL ıŞLETME 69 - - -
- DAVRANIŞ BıLıMLERıNE GıRıŞ 47 - - -
- ıKTıSADA GıRıŞ 42 - - -
- GENEL MATEMATıK 58 - - -
- TEMEL BıLGı TEKNOLOJıLERı 63 - - -
- HUKUKA GıRıŞ 57 - - -

sadece 2 hafta çalıştım ama davranış bilimlerine giriş ve matematik daha yüksek
gelebilirdi

geç çalışmaya başlayınca böyle oluyor işte cevaplar karışıyor...

iktisada giriş ve muhasabeye kapak açmadan girdim vakit kalmadı çünkü

ben yarından itibaren gene başlıyorum o yoğum programa ama o kadar stres yaptımki adetim tam 15 gün geç geldi stresten çok taktım kafaya çok inşallah hepsini veririm finallerde yada en fazla 2 tane kalır büte

kızlar geçmiş yılların çıkan sorularına bakın derim onlar neredeyse birebir çıkıyor hatta aynı sorular çıkıyor
ben yönetim ve organizasyona hiç çalışmamıştım sınav sabahı geçmiş yılların çıkan sorularının ara sınavına bakmıştım ve 81 aldım cidden çok faydasını göreceksiniz

bende işletme hazırlık sınıfındayım
2510 - GENEL MUHASEBE 63 - - -
2511 - GENEL ıŞLETME 92 - - -
2512 - ıKTıSADA GıRıŞ 75 - - -
2514 - HUKUKA GıRıŞ 73 - - -

1001 - GENEL MUHASEBE 50 - - -
1005 - ıKTıSADA GıRıŞ 50 - - -
2064 - ıSTATıSTıK 50 - - -
2116 - BANKA VE SıGORTA MUH. 53 - - -
2126 - BANKA VE SıGORTA HUKUKU 50 - - -
2129 - BANKA VE SıGORTA PAZARLAMASI 53 - - -
2232 - TÜRK DıLı 65 - - -
2252 - ATATÜRK ıLK. ıNK. TARıHı 37 - - -
2411 - SıGORTACILIK UYGULAMALARI 57 - - -
2412 - BANKACILIK UYGULAMALARI 23 - - -

valla buradaki birkaç derse hiç suratına bile bakmadan girdim..diğerlerinede son 2 hafta iice baktım..
hele sondakini baştan aşağı c seçeneği yaptım =)) çünkü o derse hiç bakamamıştım..sallasam okadar tutmazdı bende hepsini aynı yaptım =) finallere hala başlamadım..ama hepsinden hemen hemen 50 alsam geçerm gibi o yüzdn rahatım..

benim en düşük notum 47 söz hakkım var mı:)) ben murat yayınlarının kitaplarını aldım 2 tane toplam 40 tl.bazı sorular birebir aynı çıktı.hem konuları daha özet olarak anlatıyo hem de ünite sonunda bir sürü soru çözüyosunuz.konular bitince e-öğrenme portalından da geçmiş yılların sorularını çözdüm sınavlarım oldukça iyi geçti.finallere hazırlanmaya başlamadım daha ben hızlı çalışmayı seviyorum sınava 20 gün kala başlıyacağım.kolay gelsin hepimize:1hug:

varr tabii :) teşekkür ederim bende aslında o şekilde çalıştım ama olmayınca insan üzülüyor.Demekki daha fazla çalışmak lazım.Herkese kolaylıklar başarılarr

Tesellin için çok teşekkür ederim,sağolasın! :1hug:
Evet, bu sefer akıllandım, sıkı sıkıya çalışmam lazım ki, o 2 dersi de verebileyim..a.s.

bildiğim kadarıyla sıfır bile alsan finalde kurtarma şansın var,o 2 derse iyi çalışırsan toparlayabilirsin moralini bozma :teselli:

slm kızlar çok mutluyum çeko 4.sınıf benimde çeko 80 end.ilişkileri 87 t.ekonomisi 57 f.yönetim 47

İşletme son sınıfttayım..DERS AS YS BS BAŞARI
4193 - İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ 77 - - -
4195 - MUHASEBE DEN.VE MALİ ANALİZ 73 - - -
4200 - SERMAYE PİYASASI VE FİN.KUR 92 - - -
4201 - STRATEJİK YÖNETİM 90 - - -
4202 - GİRİŞİMCİLİK 93 - - -
4232 - TÜRK DİLİ 85 - - -
4459 - ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK 83 - -

İnsan Kaynaklarından Daha yüksek bekliyordum. Muhasebe denetimi de daha düşük gelir diyordum. Sadece ikisine canım sıkıldı biraz :)[/QUOTE

İki gündür arkadaşların sınav sonuçlarına bakıyorum. Ben kendimi hiç stres etmeyim bari...çünkü hala deliler gibi ders çalışıyorum ben bu notlarla..çalışmadan olmaz arkadaşlar bir sürü para veriyoruz zaten üstüne üstlük birde zaman kaybı koskoca bir yıl boşa gidiyor. Yazık değil mi..

ya ben şu genel matematikten nasıl geçicem :( inanırmısınız alttan 3 dersim var hiç çalışmadığım iktisada giriş 42 muhasebe 37 ve çalıştığım matematik 35 :( nasıl geçicem bu matematikten 90 alanlar ne yapıyor nasıl çalışıyor merak ediyorum.

Ben halkla ilişkiler 1.sınıfım kızlar.Hiç çalışamadım doğrudüzgün desem yeridir.ıktisada giriş ve uygarlık tarihi 50 nin altında,diğerleri hep 50-60 civarı;ingilizce 90 almışım.Ama moralim düzeldi hiç çalışmadığım halde notlar bekledığımden iyi.Başarılar diliyorum hepimize.

canım senin gibi muhasebeyi bende zor verdim kursa git derim ama imkanın yoksa bir halk eğitim merkezinde 2 aylık bilgisayarlı muhasebe kursana git orda ne kadar kolay bi ders olduğunu anlarsın bumuyuş zorlandığım ders dersin tabi ben dersi gecince gitmiştim ve geçen senelerime açıdım mantığı çok kolay git derim

canm imkan meelesi sorun degl ama bizim burda açıkögretim kursu yokk yani mantıgını kavrasam özellkle şu tip sorular mesala yukarda bazı kavramlar veriyo hangi yevmiye kaydına aittr diye soruyyo ya ben bunu anlayamadm zaten böyle rahat 10 tane soru çıkıyoo ooffffffff

ya ben şu genel matematikten nasıl geçicem :( inanırmısınız alttan 3 dersim var hiç çalışmadığım iktisada giriş 42 muhasebe 37 ve çalıştığım matematik 35 :( nasıl geçicem bu matematikten 90 alanlar ne yapıyor nasıl çalışıyor merak ediyorum.

canm ben mat sadece sayılar konusuna çalşmıştım ve çıkan tüm soruları kaçırmadm ve geçtimde saylar konusu nu ii bil soru kaçırma gecersn ben öle geçtim gerçekten

işletme 1. sınıftan 4 tane vardı ikisini verdim şimdi ikinci sınıfa gectimm ama bu sene diger ikisinide verip öle gecmek itiiyomm
iktisad. 63
muhasebe.63
davranış ile hukuk kaldı maglesefffffffff

canm benmde altan dersmn biri muhasebe nasl çalştın yöntemn naslsdı yardmcı olurmusunn lütfenn:1hug:

1001 - GENEL MUHASEBE 37 - - -
1002 - GENEL ıŞLETME 67 - - -
1003 - DAVRANIŞ BıLıMLERıNE GıRıŞ 70 - - -
1005 - ıKTıSADA GıRıŞ 58 - - -
1007 - GENEL MATEMATıK 23 - - -
1099 - TEMEL BıLGı TEKNOLOJıLERı 50 - - -
1410 - HUKUKA GıRıŞ 57

Bakalım finallerde napcaz tam bi stres ya bu acıkögretim yetiştirme telası bi yandan sonuclar bi yandan. Ama bekledigimden kolydı sorular sayısal agırlıklı deildi

Back