• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonuçlar açıklandı hadi kızlar bölümlerimizi ve notlarımızı yazalım

1002 - GENEL İŞLETME 72 - - -
1216 - YABANCI DİL 70 - - -
2059 - MUHASEBE UYGULAMALARI 63 - - -
2061 - TİCARET HUKUKU 69 - - -
2252 - ATATÜRK İLK. İNK. TARİHİ 60 - - -

aftan yararlandım ben bu sene. notlar idare eder işte...

kamu yönetimi 1. sınıf işletme 61 iktisat 86 davranış 77 almışım çok mutluyum. Matematikle muhasebeye çalışmadığım için sınavlarına bile girmedim.

ya kızlar çalşma yöntemlerinzi paylaşalım notlarımı yazmştım zaten birde benm daha 1.5 aylık bebegm var en kolay nasl çalşabilirim valla gece uykusuz kalıyorum onu yatırıncada ders tekrrı yapıyorum işim çok zorr :sm_confused:

Son sınıftayım artık benim bitti sayılır ancak 4 yıl boyunca uyguladığım çalışma metodumu yazayım. Gerçi bşka başlıklar altında yine arkadaşlara yazmıştım ama sanada yazıyım canımcım. Öncelikle yaklaşık 9 aylık bir ders çalışma süresi var. Eylül aylarıda başlıyorum ben çalışmaya. Nette kitaplar yüklü oradan okuyorum ve not alıyorum. Her derse ayrı bir defter tutuyorum. Yazarak çalışmak çok önemli benim için. Daha sonra Her ünite için yaklaşık 100 soru çözüyorum. Ünite sonlarındaki sorular var, nette hem açıkögretimin sitesinde hem murat yayınlarının yardımcı kitaplarında sorular var, Birde Murat yayınlarının soru bankası isimli kitabından da bol bol soru çözüyorum. Yanlış çıkan sorularımın doğrularını küçük not kagıtlarına yazar ve yanımda taşırım. Şu an için benim tavsiye edebileceklerim bunlar.

ışletme son sınıfım finaller daha iyi olcak inş. :)
77 benim uğurlu rakamımmıdır anlamadım :D

- ıNSAN KAYNAKLARI YÖNETıMı 77
- MUHASEBE DEN.VE MALı ANALıZ 50
- SERMAYE PıYASASI VE FıN.KUR 76
- STRATEJıK YÖNETıM 77
- GıRıŞıMCıLıK 77
- TÜRK DıLı 84
- ULUSLARARASI ıŞLETMECıLıK 89

mrb arkadaşlar ben kamu yönetimi 1. sınıfım çok kötü yaaa 1001 - GENEL MUHASEBE 33 - - -
1002 - GENEL ıŞLETME 47 - - -
1003 - DAVRANIŞ BıLıMLERıNE GıRıŞ 30 - - -
1005 - ıKTıSADA GıRıŞ 61 - - -
1007 - GENEL MATEMATıK 46 - - -
1099 - TEMEL BıLGı TEKNOLOJıLERı 23 - - -
1410 - HUKUKA GıRıŞ 43 - - -

bu notlarla ikinci sınıfa geçermiyim bilmiorum yaaa napcam ben çok üzgünüm bu dduumda olan arkadaşlar varmı

mrb arkadaşlar,bende iktisat 1. sınıftayım sadece DENEYıM in yardımcı kitaplarından çalıştım ve notlarım; GENEL MUHASEBE 63 GENEL ıŞLETME 81
DAVRANIŞ BıLıMLERıNE GıRıŞ 83
ıKTıSADA GıRıŞ 61
GENEL MATEMATıK 81 TEMEL BıLGı TEKNOLOJıLERı 80 HUKUKA GıRıŞ 60 inşallah hep böyle olurkaydirigubbakcemile3

bende hazırlık okuyorum 3.sınıfa geçmek için muhasebe:57 iktisat:39 işletme:69 hukuk:50 ama hiç çalışmadım finallere mutlaka çalışıcamm herkese kolay gelsin arkadaşlar

merhaba kızlar
bende çeko okuyorum 2.sınıftayım
matemetik özürlüsü ben nihayet 58 gibi puan adım hihoyyyt

1007 - GENEL MATEMATıK 58 - - -
2059 - MUHASEBE UYGULAMALARI 80 - - -
2061 - TıCARET HUKUKU 64 - - -
2062 - YÖNETıM VE ORGANıZASYON 81 - - -
2063 - KAMU MALıYESı 50 - - -
2064 - ıSTATıSTıK 38 - - -
2250 - ıKTıSAT TEORıSı 56 - - -
2252 - ATATÜRK ıLK. ıNK. TARıHı 70 - - -

genel işletme:61
davranış bilimlerine giriş:67
iktisada giriş:47
iletişim bilgisi:57
uygarlık tarihi:33
temel bilgi teknolojileri:77
yabancı dil:30
hukuka giriş:70

genel işletme:61
davranış bilimlerine giriş:67
iktisada giriş:47
iletişim bilgisi:57
uygarlık tarihi:33
temel bilgi teknolojileri:77
yabancı dil:30
hukuka giriş:70

sana en az alman gereken puanları söylüyorum ama sen inşallah daha yüksek puanları alırsın
genel işletme 45
davranış bilimleri 42
iktisada giriş 51
iletişim bilgisi 47
uygarlık tarihi 57
temel bilgi teknolojileri 38
yabancı dil 58
hukuka giriş 41

en az bu puanları alırsan tam sınır 50 den gecersin canım , daha yükseklerini alırsın inşallah

bilmiyorum ki arkadaşım ;
ben bazen bazı şeylerde takılırım ,bu müzik derside olabilir,resimde,
ikna ve konuşmada takılmamda böyle bişey işte,
acyip canımı sıktı ,hepsi 70 ,80
ikna ve konuşma 38
inşallah düzeltirim.

ikna ve konuşma zor diye duymuştum sınavları oyüzden sordum gerçi çalıştıktan sonra hiç bişi zor değil ilk senem ve notlarım süper inş hep böyle devam eder.:lepi:

Ben işeltme 3.sınıftayım
Vizelere çalışamadan bu notları aldım şükür yine:bbo:

TÜRK VERGİ SİSTEMİ 37 - - -
3155 - İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU 47 - - -
3167 - FİNANSAL YÖNETİM 43 - - -
3168 - PAZARLAMA YÖNETİMİ 60 - - -
3169 - MALİYET MUHASEBESİ 35 - - -
3172 - YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ 67

bende maliye 1 deyim hukk 63 iktsat 58 muhasebe 33 muhasebeyi nasl halletcem yardm edinnnnnn

canım senin gibi muhasebeyi bende zor verdim kursa git derim ama imkanın yoksa bir halk eğitim merkezinde 2 aylık bilgisayarlı muhasebe kursana git orda ne kadar kolay bi ders olduğunu anlarsın bumuyuş zorlandığım ders dersin tabi ben dersi gecince gitmiştim ve geçen senelerime açıdım mantığı çok kolay git derim

offf en kötü notlar benim ama midemin bulantısındann hiç bişi yapamadımki zaten çalışmamıştım da öff yaa nasıl kurtulcak bu dersşler yardımedin bana millettttttttttttt senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
MALİYE-1

1001 - GENEL MUHASEBE 20 - - -
1002 - GENEL İŞLETME 19 - - -
1003 - DAVRANIŞ BİLİMLERİNE GİRİŞ 20 - - -
1005 - İKTİSADA GİRİŞ 28 - - -
1007 - GENEL MATEMATİK 38 - - -
1099 - TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 27 - - -
1410 - HUKUKA GİRİŞ 33 - - -

Tic. Hukuku 75
İktisat teorisi 50
Muhasebe uygulamaları 30 :(
2.sınıftayım ve bu sene kesin geçmem lazım.
Yazan bazı arkadaşların notlarına baktımda en düşük notum 50 diyen arkadaşların nasıl bir çalışma yöntemi uyguluyorsunuz paylaşabilimisiniz ?

benim en düşük notum 47 söz hakkım var mı:)) ben murat yayınlarının kitaplarını aldım 2 tane toplam 40 tl.bazı sorular birebir aynı çıktı.hem konuları daha özet olarak anlatıyo hem de ünite sonunda bir sürü soru çözüyosunuz.konular bitince e-öğrenme portalından da geçmiş yılların sorularını çözdüm sınavlarım oldukça iyi geçti.finallere hazırlanmaya başlamadım daha ben hızlı çalışmayı seviyorum sınava 20 gün kala başlıyacağım.kolay gelsin hepimize:1hug:

İktisat hazırlık sınıfındayım ve bu yıl toplam 4 dersimiz var ama ben çalışmadığım için :oklava:2 dersten kalmışım! :((:çok üzgünüm:

offf en kötü notlar benim ama midemin bulantısındann hiç bişi yapamadımki zaten çalışmamıştım da öff yaa nasıl kurtulcak bu dersşler yardımedin bana millettttttttttttt senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
MALİYE-1

1001 - GENEL MUHASEBE 20 - - -
1002 - GENEL İŞLETME 19 - - -
1003 - DAVRANIŞ BİLİMLERİNE GİRİŞ 20 - - -
1005 - İKTİSADA GİRİŞ 28 - - -
1007 - GENEL MATEMATİK 38 - - -
1099 - TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 27 - - -
1410 - HUKUKA GİRİŞ 33 - - -

allah yardımcın olsun valla hemen başla çalışmaya hemde harıl harıl gece gündüz derim ben..

İşletme hazirliktayim.
genel işletme 86
genel muhasebe 40 :utangac:
iktisata giriş 81
hukuka giriş 77

sıkılıp muhasebe ünitelerinin bir kısmını es geçmiştim off :çok üzgünüm:

Back