• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonuçlar açıklandı hadi kızlar bölümlerimizi ve notlarımızı yazalım

erkek arkadaşımın sınav sonuçlarını öğrendik bugün ve çok mutluyum.en düşük notu 50 :)yupppiiii

Ders as ys bs başarı
3029 - türk vergi sistemi 63 - - -
3155 - iş ve sosyal güvenlik hukuku 73 - - -
3167 - finansal yönetim 47 - - -
3168 - pazarlama yönetimi 67 - - -
3169 - maliyet muhasebesi 62 - - -
3172 - yönetim bilgi sistemi 57 - -

birinci sınıf halkla ilşkiler okuyorum sınıfta kalmıştım 3dersten sorumluydum
iktisat 64
uygarlık 53
hukuk 67 aldım
idare eder iştee :emir_bebek:

yani internettenmi bakılıyor sadece

hayır canım sadece burdan bakmakla yetinmiyosun eve göndermeye başlarlar bide üzerinde gönderdikleri giriş belgesi adıyla gelecek onun üzerinde finallere nerde girecegini yani sınav yerlerin gösteren bi sonuc gelecek

Tic. Hukuku 75
ıktisat teorisi 50
Muhasebe uygulamaları 30 :(
2.sınıftayım ve bu sene kesin geçmem lazım.
Yazan bazı arkadaşların notlarına baktımda en düşük notum 50 diyen arkadaşların nasıl bir çalışma yöntemi uyguluyorsunuz paylaşabilimisiniz ?

tebrikler.puanların çok güzel. eeee 2 ders olunca hiç zor olmuyor.bide benim gibi10 dersin olaydı.:uhm::bbo:

görürdüm der gibi yazmışsın vala sana şunu söyleyim geçen sene senden farkım yoktu 9 dersim vardı 1den iktisat ve muhasebe 2den de bütün dersler geçtiklerimi geçtim ama yinede büte kaldım ve iktisat yüzünden 3 ü okuyamadım çünkü 3e geçmek için 1den hiç kalmaması gerekiyor o oruç ayında oruçlu halde miğrenim tutmuş halde o sıcakta sınava girdim ancak 2dersle yine başbaşaydım bu senede ancak kendi şartlarımla bunları yapabildim çok şükür sizlere tavsiyem finallere asılın inanın pişman olmazsınız çünkü kaldığınız bi ders tekrar almak kadar iğrenc bişey yok inş allah emeklerimizi boşa çıkarmaz çünkü bu şekilde okumak inanın çok zor dışardan milletin dediği kadar kolay degil ins seninde güzel geçer de hepsini bi seferde verirsin hadi kızlar finallere çalışmaya başlayalım eğer sormak istediğinz bişeyler olursa bildiklerimi paylaşmak isterim hihoyyyt

İşletme son sınıfttayım..DERS AS YS BS BAŞARI
4193 - İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ 77 - - -
4195 - MUHASEBE DEN.VE MALİ ANALİZ 73 - - -
4200 - SERMAYE PİYASASI VE FİN.KUR 92 - - -
4201 - STRATEJİK YÖNETİM 90 - - -
4202 - GİRİŞİMCİLİK 93 - - -
4232 - TÜRK DİLİ 85 - - -
4459 - ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK 83 - -

İnsan Kaynaklarından Daha yüksek bekliyordum. Muhasebe denetimi de daha düşük gelir diyordum. Sadece ikisine canım sıkıldı biraz :)

ben iktisat:67 temel bil:63 muhasebe:53 mat:20

canm galiba 1.sınıftasın bişey sorcam muhasebeye nasl çalştın ben bir türlü anlamıyorum bi yöntem varsa benmlede paylaşırmısın birde ben mat ilk sınavda verdm ve sadece 2 konuya çalşarak o da sayılar konusu

İşletme son sınıfttayım..DERS AS YS BS BAŞARI
4193 - İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ 77 - - -
4195 - MUHASEBE DEN.VE MALİ ANALİZ 73 - - -
4200 - SERMAYE PİYASASI VE FİN.KUR 92 - - -
4201 - STRATEJİK YÖNETİM 90 - - -
4202 - GİRİŞİMCİLİK 93 - - -
4232 - TÜRK DİLİ 85 - - -
4459 - ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK 83 - -

İnsan Kaynaklarından Daha yüksek bekliyordum. Muhasebe denetimi de daha düşük gelir diyordum. Sadece ikisine canım sıkıldı biraz :)

maşşallah :nazar: valla hayran kaldım nsal bi medot uygluysn biz daha yolun başındayız yardmcı olurmsn :lepi:

GENEL İŞLETME 81
DAVRANIŞ BİLİMLERİNE GİRİŞ 50
İKTİSADA GİRİŞ 69
İLETİŞİM BİLGİSİ 57
UYGARLIK TARİHİ 30
TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 77
YABANCI DİL 43
HUKUKA GİRİŞ 70

Hiç memnun edici değil :sm_confused: çalışmazsan olacağı bu işte :teselli:

ya kızlar çalşma yöntemlerinzi paylaşalım notlarımı yazmştım zaten birde benm daha 1.5 aylık bebegm var en kolay nasl çalşabilirim valla gece uykusuz kalıyorum onu yatırıncada ders tekrrı yapıyorum işim çok zorr :sm_confused:

ikna ve konuşma zor bir ders mi ?

bilmiyorum ki arkadaşım ;
ben bazen bazı şeylerde takılırım ,bu müzik derside olabilir,resimde,
ikna ve konuşmada takılmamda böyle bişey işte,
acyip canımı sıktı ,hepsi 70 ,80
ikna ve konuşma 38
inşallah düzeltirim.

Back