• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonuçlar açıklandı hadi kızlar bölümlerimizi ve notlarımızı yazalım

benimkide beöyle
2510 - GENEL MUHASEBE 50
2511 - GENEL İŞLETME 69
2512 - İKTİSADA GİRİŞ 47
2514 - HUKUKA GİRİs 57

kızlar bende hazırlık sınıfındayım,seneye 3 olacam inş,kaydirigubbakcemile4,genel işletme :92 genel muhasebe:60,iktisada giriş:61,hukuka girişi:67hihoyyyt, şimdilik fene değil ama finaller daha zor galiba

işletme 3. sınıfım kızlar3029 - TÜRK VERGİ SİSTEMİ 703155 - İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU 733167 - FİNANSAL YÖNETİM 733168 - PAZARLAMA YÖNETİMİ 803169 - MALİYET MUHASEBESİ 653172 - YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ 80

TÜRK VERGİ SİSTEMİ 70, İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU 73, FİNANSAL YÖNETİM 73, PAZARLAMA YÖNETİMİ 80, MALİYET MUHASEBESİ 65, YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ 80,işletme 3 kızlar

Hepinizi tebrik ederim benim durum vahim

En düşüşük Gecerli puan kaç arkadaşlar..?????

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

sen bana puanları yaz istersen bende sana kaç almn gerektiğini yazayim tatlım yada bir tablo var elimde onu yollarım ttalım

Hepinizi tebrik ederim benim durum vahim

En düşüşük Gecerli puan kaç arkadaşlar..?????

şimdi kaç aldığın çok önemli değil,kurtarma şansın vardır.
vizenin %30luk etkisi olacak,çook düşük bile alsan yüksek bir final notuyla geçebilirsin yani.nette bunu gösteren tablolar var ama şimdi bulamadım,bendeki yardımcı kitapta da var ama not yazmadığın için yazamıyorum.
bol şans.

Acaba yıl sonu sınavında kaçıncı ünitelerden sorulacak ,bilen varmı ? :delphin:Kamu yönetimi 1. sınıf benimde :a015:

iktisat hazırlık bölümüm

iktisata giriş : 37
genel muhasebe : 47
hukuk : 67
işletme : 67

ikisi iyi ikisi kötü bakalım..

işletme 4.sınıftayım 3.sınıftan kaldı daha....
maliyet muhasebesi : 54 inş.çalışabilirimde ikinci sınavda veririm....iki çocukla zor oluyoooo....

merhaba arkadaşlar ben işletme 3 sınıf okuyorum
pazarlama yön.53
maliyet muhasebesi : 65
yönrtim bilgi sis:67
ingilizce : 73
türk vergi sis.70
iş ve sosyal hukuk:70
finans yönetimi : 50
geçen seneden kalan derslerim
A.ı.ı.t:37
iktisat teorisi :36

bende iktisat hazırlıktayım

iktisat 92
hukuk 90
işletme 81
muhasebe 73 :hooray:

xl67w3eieix.png

Benimde ilk sınavım notlarım güzeldi. Ama finale pek hazırlanamadım açıkçası. Bakalım ne olacak. Hepinize başarılar diliyorum arkadaşlar...

Back