- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
-
- Konu Sahibi Pain Killer
Süper canım, spor için henüz hazır değilim belki ama şu hastalık döneminde iştah gidince, aslında menümü daha az tutsam da olurmuş diye düşündüm. Umarım yapabilirim.Ben de çok merak ediyorum. Çok dikkat edemedim. Yarın yeni bir başlangıç yapacağım hem diyete hem spora.
Çok güzel kilo verdiğini düşünüyorum. Çok iyi ilerliyorsun maşallah. Ben bir türlü yapamadım. Kendime çok kızıyorum. Aynaya bakmak istemiyorum. Bu gidişle kışlık kıyafetlerimi de giyemeyeceğim. Geçen kış 50 Li kilolarda olduğum için tüm kıyafetlerimi değiştirmiştim. Şimdi onlara sığamamSüper canım, spor için henüz hazır değilim belki ama şu hastalık döneminde iştah gidince, aslında menümü daha az tutsam da olurmuş diye düşündüm. Umarım yapabilirim.
Canım hiç canını sıkma lütfen. şurda sadece 1hafta tökezledi kilon. Toparlanması 2 hafta sürse bile moral bozup diyeti sporu etkilemeye değecek bir şey değil.Çok güzel kilo verdiğini düşünüyorum. Çok iyi ilerliyorsun maşallah. Ben bir türlü yapamadım. Kendime çok kızıyorum. Aynaya bakmak istemiyorum. Bu gidişle kışlık kıyafetlerimi de giyemeyeceğim. Geçen kış 50 Li kilolarda olduğum için tüm kıyafetlerimi değiştirmiştim. Şimdi onlara sığamam
Geçen hafta 63.100Günaydın canım tartıldın mı? Ben bugün tartıda yüksek bir rakam görmeyi düşünüyordum. 64.7 çıktım. Çok dikkat edememiştim şişkinlik de vardı. Benim için güzel bir sonuç oldu
Çok güzel vermişsin canım. Çok da geçmiş olsun. Ben hastalık döneminde kilo aldım vitamin almak için. Sağlık söz konusu olunca diyeti düşünemiyor insan. İnşallah kilo almadan toparlarsın canım. Sağlığına da dikkat et canımGeçen hafta 63.100
Bugün : 61.800
Fark : 1.300
( spor ve diyet yoktu ama yemek ve su da doğru dürüst yoktu, hastalık etkisi)
Teşekkür ederim canımÇok güzel vermişsin canım. Çok da geçmiş olsun. Ben hastalık döneminde kilo aldım vitamin almak için. Sağlık söz konusu olunca diyeti düşünemiyor insan. İnşallah kilo almadan toparlarsın canım. Sağlığına da dikkat et canım
Cok guzel canim tebrik ederim. Ben henuz baslayabilecek durumda degilim ama yediklerime dikkat ediyorum, biraz suyu artirmam lazim ama tadini artik hic sevmiyorum.Spora bugün başlayabildim sonunda. 30 dk eliptik yaptım. Senin nasıl gidiyor canım
Gunaydin canim, ben gec uyanmisim bugun. Olsun canim takili kaldan bile sonrasinda hizli gider sen aynen devam et vazgecme. Vazgecmedigimiz surece herzaman ilerliyoruz demektir.Günaydın canım. 64.4 ile güne başladım bugün. 64 lerde takılı kaldım. Tabi istikrarlı gitmememden dolayı
Sen tartıldın mı canım?
Toparlarsın canım. Ödem de olabilirBugün artıdayım. 60.900 geldim. Hatta dün akşam yrmek yemedim ona rağmen cumaya göre 600gr fazlayım
Yok canım hafta sonu dağıttım biraz 2 kez akşam yemeği çikolatalar filan. Kıtlıktan çıkmış gibiydim. Tabi karşılığını aldım hemen. Bu hafta da bunu halletmeye çalışacam yine.Toparlarsın canım. Ödem de olabilir