Sonuç ne olur

Sizce erkek ne yapar

• Barışır

OY: 2 5,9%
  • Barismaz

OY: 32 94,1%

• Ankete Katılan
    34
  • Anket Kapalı .
Erkeğe kalsa bitti dio ama kız pes etmiyor erkek kızın aynısı erkek versiyonu
kizin hal ve tutumu manasiz gereksiz uzerine sacma.
erkek , kiza bu kadar barisalim deseydi. kiz erkegi hapse attirmayi bile dusunebilirdi. sapik diyebilirdi.
erkek kiza - kiz erkege saygi duyacak.
demek ki kiz da bunu erkege yapmamali.

Bu zamana kadar onunla kurduğum hayalleri başkasıyla kurmadim hayatımın unutulmaz anıları ona ait
Çünkü daha hayatın başındasın doğal olarak yaşanmışlığın az, daha kimlerle tanışıp ne hayaller kuracaksın. İlk gördüğüne kaptırma kendini, gençliğinin tadını çıkar, geri gelmiyor çünkü o günler cidden hele böyle 10 günde tanıdığın seni ağlatan biri için hiç harcama .

kizin hal ve tutumu manasiz gereksiz uzerine sacma.
erkek , kiza bu kadar barisalim deseydi. kiz erkegi hapse attirmayi bile dusunebilirdi. sapik diyebilirdi.
erkek kiza - kiz erkege saygi duyacak.
demek ki kiz da bunu erkege yapmamali.

Başlamadan biten bişey canını yakmaz mi

Çünkü daha hayatın başındasın doğal olarak yaşanmışlığın az, daha kimlerle tanışıp ne hayaller kuracaksın. İlk gördüğüne kaptırma kendini, gençliğinin tadını çıkar, geri gelmiyor çünkü o günler cidden hele böyle 10 günde tanıdığın seni ağlatan biri için hiç harcama .

Mesela yarın gezmeye gidicem hiç keyfim yok atamıyorum kafamdan

Herşeyi on günde tüketmişsiniz ne kalmış geriye ? İnsanlar bu kadar sorunu 5 yılda anca yaşıyor. Siz 10 gunde sevip ciddi düşünüp askerliğini bile beklemiş (sözde) sonradan büyük bir tartışma ile ayrılmışsnz.

Seversem ve karşımdaki adamda askerliğini sözde beklemem ben

Başlamadan biten bişey canını yakmaz mi
niye yaksin ki... baslamamis ki...
kiz zaten baslayip baslamasina uzgun degil.
birlikte olsaydik ne guzel sunlari yapardik vb. hayallerini uygulamayamudigi icin uzgun. elde edemedigi ve ret edildigi icin ofkeli..
kiz hala manasiz gereksiz hallere girip sacmaliyor. ayrilsin. kiz ve erkek baska sulara yelken acsin.

iye yaksin ki baslamamis ki...
kiz zaten baslayip baslamasina uzgun degil.
birlikte olsaydik ne guzel sunlari yapardik vb. hayallerini uygulamayamudigi icin uzgun. elde edemedigi ve ret edildigi icin ofkeli..
kiz hala manasiz gereksiz hallere girip sacmaliyor. ayrilsin. kiz ve erkek baska sulara yelken acsin.

Anladım siz sadece beni tersliceksiniz

X