Sonuç ne olur

Sizce erkek ne yapar

• Barışır

OY: 2 5,9%
  • Barismaz

OY: 32 94,1%

• Ankete Katılan
    34
  • Anket Kapalı .
Her gün daha da mutlu hissedince öyle yazdım da şu an aynı şey geçerli değil bitti hemde haberim bile olmadan

Hayatımın aşkı olabilirdi ama olmadı olmak istemedi
Kafanda kavak yelleri esiyor ablası.
Hele dur daha neler neler göreceksin.
O hayatının aşkını bulduguna inanan senin yasındaki bebeler hata edip kocaya kaçtıklarında hayatlarının hatasını yapmış olarak buralara konu açıyorlar.
Aklını basına devşir.
Yasının geregi bu kadar duygusal ve saf olarak bakıyorsun olaylara.

10 gün icin bu ne atraksiyon boyle, hem oglan 10 gunde kafa dinlemek istiyorum derse, 20. Gunde komple kacar gider. Bence barissalar bile eskisi gibi olmaz...

Yahu bu nasıl anlatım tarzıdır? Kız sevmiş gitmiş çocuk mesaj atmış bla bla bla. Öykü denemesi mi yapıyosunuz burda?Derdim şu şu diyin basitçe.

Birinci,ikinci,üçüncü tekil ve çoğul şahıslar birbirine girmiş. Önce konu sahibi başkası üzerinden kendi ile ilgili cevap almaya çalışıyor sandım, sayfalar ilerledikçe direk başkası adına sorular yöneltmiş gibi. Ben buraya neden çıktım niye çıktım niçin çıktım kafası gibi.

çıtayı bir gune kadar indircekler yaa bu kadar sacma anlatıs görmedim konuyu da anlamadım..O ilişkiden de bır cacık olmaz hemen sındırılmıs çünkü..

3-2 Galatasaray yener. Ne olacak unutacak kiz.10gun ne ki,10 yıllık evliler unutuyor.

İnsanlar kendilerinden neden 3. tekil şahıs gibi bahseder ya? Böyle yazınca 10 günlük ilişki Aslı ile Kerem'e mi dönüyor? Kız çok sevmişti, o kadar sevmişti ki ne hikmetse milyonlarca kız arasından ona mesaj gelmişti. Yazıktı. Ama olsundu.

Kafanda kavak yelleri esiyor ablası.
Hele dur daha neler neler göreceksin.
O hayatının aşkını bulduguna inanan senin yasındaki bebeler hata edip kocaya kaçtıklarında hayatlarının hatasını yapmış olarak buralara konu açıyorlar.
Aklını basına devşir.
Yasının geregi bu kadar duygusal ve saf olarak bakıyorsun olaylara.

Sırf bunu yaşamamak için ustelemedim ben zaten hedeflerim var ona ayak uyduramam o yüzden

X