- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
-
- Konu Sahibi Kadersiz55
3.gün buluşmuş, bir haftalık sevgililik var ortada ve bana nefes aldırmıyorsun deniyor, küfürler ediliyor şu veya bu tarafından...Emin ol öyle kız hiç yapmadığı fedakarliklari yaptı daha ikinci gunden numarasını verdi ve 1saat 38dakika konuştular 3.gun bulustular
ayrilin.
3.gün buluşmuş, bir haftalık sevgililik var ortada ve bana nefes aldırmıyorsun deniyor, küfürler ediliyor şu veya bu tarafından...
Çok mu arıyor genç kızlarımız bu tipleri?
Erkek versiyonunu bulsan ayrılır mıydınÇoluk çocuk işleri.
10 günlük ilişkinin 2.günü numaralar verilmiş, 3.gün buluşulmuş. 7 günde mi evlenilcek insanı bulduğuna karar vermiş erkek kişisi. Ha bu arada askerdeymiş nasıl oluyor bu anlamadım?
Askerde değil askere gidecek kızda lise sonda iki yıllık üniversite ye gitcek
Askerde değil askere gidecek kızda lise sonda iki yıllık üniversite ye gitcek
10 günde herşeyi nasıl inanıp yaşayıp bitirip acı çekiyorsunuz
Çok saçma. Bir haftada daha hiçbir yaşanmışlık yokken her şeyi tüketmişler.Erkek düşünmeme fırsat vermiosun dedi kiza
Verdiği güven sayesinde
10 gunde ne fedakarligi.Emin ol öyle kız hiç yapmadığı fedakarliklari yaptı daha ikinci gunden numarasını verdi ve 1saat 38dakika konuştular 3.gun bulustular
Ayrılmak değil de bu tür bir ilişkinin içinde hiç olmamayı tercih ederdim.Erkek versiyonunu bulsan ayrılır mıydın
Valla ben erkek arkadaşımla bayağıdır konuşuyorum yapmadığı şeyde yok ama hala tam anlamıyla güvenemiyorum
Kız daha lise sonda mıymış? Lisede yaşanan 1,2 haftalık flörtü bir de 10 yıl sonraki gözünden görebilsen ne güzel olurdu.Askerde değil askere gidecek kızda lise sonda iki yıllık üniversite ye gitcek
Hem başka bir kız için yazmış gibi bir dil kullanıp hem kendin yaşamış gibi yazıyorsun. Eğer samimiyet istiyorsan samimi yazmalsın
niye ucuncu tekilsahis olarak bahsediyor kiz??? psikolojik priblem mi var?Birini seviosunuz ve o kişiyle 10gundur çıkıyorsunuz ama 10gun değil 10yil gibi geldi mutluluk dozunuz hiç azalmadi ama bı anda sorunlar çıktı kıza asla alakası olmayan kişiler den küfürler geldi ve bu mesajlari erkek gördü erkekle tartıştılar ve erkek kafamı dinlememe izin vermiosun dedi ve kız çocuğa mesaj atmayı kesti sonrasında ne yapmalı ? erkek bunlar yaşanmadan önce evleneceği kişiyi bulduğunu söylemişti kıza mutluluk diodu hatta kızın erkeği askerdeyken. Beklecegine inandığını söylemişti
Kız daha lise sonda mıymış? Lisede yaşanan 1,2 haftalık flörte bir de 10 yıl sonraki gözünden görebilsen ne güzel olurdu.