- 26 Eylül 2011
- 1.213
- 2.537
- 333
niye ucuncu tekilsahis olarak bahsediyor kiz??? psikolojik priblem mi var?
Yazından hemen hemen hiçbir şey anlaşılmıyor, anlaşılanlar da mantıklı değil. 10 günde heyecan yitirilmez zaten ve heyecan yitirilmeyeceği için de bu on yıllık ilişkiye bir tutulmaz. Henüz ne emek vermişiniz ne fedakarlıklar yapmışsınız karşılıklı olarak. Basit bir problemde herşey bittiğine göre ruh eşiniz, diğer yarınız falan da değil karşınızdaki. Zamana bırakın, on günlük ilişki nedir ki? Unutursun. Baktın sen haklısın ve siz birbiriniz için yaratılmışınız, o koşulda da zamana bırakmaktan başka bir yol görünmüyor. Kısacası; dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır.
Emin ol dönüp adını bile hatırlamayacaksınBilmiyorum ben baya bağladım ona kız benim ve çocukta düşünmek isteyen sevgilim
Emin ol dönüp adını bile hatırlamayacaksın
Herkes bir değil sonuçta bu arada daha kız 18erkek 20yasinda
niye ucuncu tekilsahis olarak bahsediyor kiz??? psikolojik priblem mi var?
Tmm işte demek istediğimde bu o yaşlarda herşey tozpembe görünüyor gözünüze uçuyorsunuz bir nevi ama bir kaç yıl geçip karakterler tam oturunca herşeyin farkına varırsınız 10 günlük dediğiniz şey ilişki olamaz daha anca birbirini tanımak için zaman geçirmiş ama 10 günde insan ne yaşayabilir
Aynı şeyi bende düşündüm ama beni bu kadar mutlu eden birinin karşıma tekrar çıkmamasından korkuyorum
Beynim bulandı okurken.çoğu ilişkide ilk 1 ay hemen hemen dediğimiz gibi duygular yaşanır.evleneceğim kişiyi buldum demeler,uğruna ölürüm düşünceleri.ama çabuk sönmüş aşk ateşi bana göre.
Bu zamana kadar onunla kurduğum hayalleri başkasıyla kurmadim hayatımın unutulmaz anıları ona ait
Merak ettim siz kaç yaşındasın izÇıkar çıkar merak etme hemde daha iyileri yaşın çok küçük çünkü
Dönmezİnsallah döner
Canim benim donse bile ayni degeri vermez sana bu çocuk üzülürsun.
Kimseyi kendinden cok sevme sen kendine seger vermezsen kimse vermez.
Merak ettim siz kaç yaşındasın iz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?