- 23 Ocak 2024
- 572
- 113
- 32
-
- Konu Sahibi minikbaykus
Doktor ülser başlangıcı demiş ama sonuçta mide ca? Yazıyor. Patoloji sonucu 15 güne çıkıyormuşGeçmiş olsun inşallah değildir doktorunuz bilir
Tamamda mıde ca olarak bakılmasını ıstemıstır ıste . Sonuc daha cıkmamıs . İçinizi ferah tutunDoktor ülser başlangıcı demiş ama sonuçta mide ca? Yazıyor. Patoloji sonucu 15 güne çıkıyormuş
Dua edin lutfen olur muTamamda mıde ca olarak bakılmasını ıstemıstır ıste . Sonuc daha cıkmamıs . İçinizi ferah tutun
Ülser kısımdan parça alınmış. Endoskopi sonucunda sonuç kısmında mide ca? Koymuş doktor çok korkuyoruz.Tamamda mıde ca olarak bakılmasını ıstemıstır ıste . Sonuc daha cıkmamıs . İçinizi ferah tutun
Tabiki ediyorum inşallah temiz cıkar . Kalbınızı yormayın zaten amac o tahlıle bakılması . Yani illa bişey oldugundan degılDua edin lutfen olur mu
Mide ca ? Demek mide ca mı diye incelensin demek.Bu sadece ulserde olabilir.Patoloji incelemesi sonucu tanı konur.Doktor şüpheli görmüş.Bu arada her endeskopide hortum atilmisken parça alınır zaten.Kucuk bile olsa.Helikobakteri falan varmı diye bakmak için.Doktor ülser başlangıcı demiş ama sonuçta mide ca? Yazıyor. Patoloji sonucu 15 güne çıkıyormuş
Cok teşekkür ederim lütfen dua ediverebilir misinizTabiki ediyorum inşallah temiz cıkar . Kalbınızı yormayın zaten amac o tahlıle bakılması . Yani illa bişey oldugundan degıl
Çok teşekkür ederim inşallah temiz çıkar çok korkuyoruz. Annemi de kanserden kaybettik çünküEndeskopi sirasinda bazı bölgelerde renk değişimi falan gördüyse şüpheli gelmiştir ve bu yüzden parça almistir. Supheli gordugu icin de oyle yazmistir. Öyle olup olmadığını ancak patoloji sonucundan sonra öğrenebilirsiniz. İçinizi ferah tutun, inşallah temiz çıkar sonuçları yakınınızın.
Kanser de olmayabilir demi. Hastamız kilo kaybı mide bulantısı ve kusmayla gittiMide ca ? Demek mide ca mı diye incelensin demek.Bu sadece ulserde olabilir.Patoloji incelemesi sonucu tanı konur.Doktor şüpheli görmüş.Bu arada her endeskopide hortum atilmisken parça alınır zaten.Kucuk bile olsa.Helikobakteri falan varmı diye bakmak için.
Kilo kaybı kusma reflü ,ülser gibi rahatsızlıklarda olabilir.Hepsi bir ihtimal dahilinde tabi.En net sonucu patoloji söyler.Kanser de olmayabilir demi. Hastamız kilo kaybı mide bulantısı ve kusmayla gitti
O kadar çok güzel habere ihtiyacımız var ki Allah'ım yardımcımız olsun bizim ve herkesinKilo kaybı kusma reflü ,ülser gibi rahatsızlıklarda olabilir.Hepsi bir ihtimal dahilinde tabi.En net sonucu patoloji söyler.
Amin .Kaç yaşlarında hastanizO kadar çok güzel habere ihtiyacımız var ki Allah'ım yardımcımız olsun bizim ve herkesin
Her endoskopide parça alınır zatenÜlser kısımdan parça alınmış. Endoskopi sonucunda sonuç kısmında mide ca? Koymuş doktor çok korkuyoruz.
70Amin .Kaç yaşlarında hastaniz
Evt öyleymiş ama mide ca yazınca panik oldukHer endoskopide parça alınır zaten