- Konu Sahibi Duygudurumm
Cocuklar bahane adam sadece fpsevgili hayati yasamak istiyor evlenip bide hak hukukla mi ugrascakti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba
Kadınlar kulübünü sürekli takip ederim ancak yeni üye oldum çünkü paylaşmam gereken bir derdim var. Ben 5 yıl önce boşandım, iki çocuğum var. 2 yıl önce biriyle tanıştım o da boşanmış ve 2 çocuk babası. Yıllar sonra yeniden aşık oldum çok sevdim, o da beni aynı şekilde. Yalnız ilişkimiz ilerledikçe gündeme getirdiğim evlilik konusu hep sorun oldu. Bu sebepten birkaç kez ayrıldık, dayanamadık geri döndük. O evlenmek istemiyor, nedeni 12 yaşındaki oğlunun uzulecegini düşünmesi ona bunu yapamam diyor. Bense onun çocuklarını öz evladım gibi sevmeye hazır olduğumu defalarca söyledim ama bunu çok düşündüğünü ve yapamayacağını söyledi en son ve ben bu ilişkinin bir sonu olmadığına karar verip onu terkettim. ( boşanma da dahil hayatımda hiçbir olay bana böyle acı vermemişti. Ama bunu böyle bir ömür yurutemezdim, bana onursuzca geldi. Bu acı geçer mi berbat durumdayım. Benzer şeyler yaşayan varsa olur bir akıl verin. Bir yandan da dua ediyorum bana gelsin diye..
Kendi çocuğu bahane. Sizin çocuklarınızı istememiş bu beyfendi.
Evet ben dr um o baska meslekten. Sevmenin yaşla pek ilgisi yok sanırım ben de bilmiyorum nasıl sevdim ama çok sevdim gerçekten. Belkide gözümdeki perde kalkınca ben de senin gibi diyeceğim kimbilir..Onbeş yaş büyük yani 51 yaşında.Adam yaşlanmış boşver.Daha gencini bulursun.Yaşlı adamları nasıl seviyorsunuz anlamıyorum.Meslrğiniz drluk nu?O da mı dr?
Etmezdi.. onun için bitirdim zaten. Yıllar sonra belki hayatinda değişen küçük bir denge sonucunda artık senle olmuyor diyecekti çok daha fazla uzulecektim hatta belki toparlanamayacaktim.. cok acı cekiyorum ama gececek biliyorumHiç kimse vazgeçilmez değil, ömür boyu bu şekilde mi devam edecekti? Beklenen sonmuş zaten...
Affetme gibi bir durum zaten yok çünkü kendisinin böyle bir talebi yok. Onunla konuştuğumda üzüldü ama saygı duyacağını söyledi birde aradigim seyi bulamayacagimi ve sonra tek kelime etmeden ayrildik.. bu sebepten daha once birkac kez o beni terketmiş ve geri dönmüştü ben de aptal aşık bir kez bile ikiletmedim ama bu defa sanirim ikimiz de anladik ((Merhaba aslında daha önce yaşamış oldugunuz bi evlilik var.Sonuçta aklı başında birisiniz.Karşı tarafın da açıkça belirtmiş olduğu sey de hayatında bir evlilik istememesi.Bunu yaparken sizi kırmamaya özen göstermiş bulunup 12 yaşında olan çocuğunu bahane olarak öne sürmüş bulunmaktadır. Takdir edersiniz ki gayet açık ve net belirtmiş gayesini.Iliskinizden beklemis oldugunuz sonuç evlilik olduğundan ve de karşı taraf bu konuya yanasmadigindan suan ilişkinizi bitirdiniz.Iyi düşünmeniz gerekiyor.Sevdiğiniz için bir beklenti içindesiniz lakin beyefendi bu beklentinizi karşılayacak kişi değil. Kendi yolunuzu bir an önce Çizmelisiniz.Unutmayın affedip hayatınıza tekrar alsaniz dahi sonuç aynı olacak.Kendinizi kandırmak yerine önünüze bakmanızi öneririm.
Merhaba
Kadınlar kulübünü sürekli takip ederim ancak yeni üye oldum çünkü paylaşmam gereken bir derdim var. Ben 5 yıl önce boşandım, iki çocuğum var. 2 yıl önce biriyle tanıştım o da boşanmış ve 2 çocuk babası. Yıllar sonra yeniden aşık oldum çok sevdim, o da beni aynı şekilde. Yalnız ilişkimiz ilerledikçe gündeme getirdiğim evlilik konusu hep sorun oldu. Bu sebepten birkaç kez ayrıldık, dayanamadık geri döndük. O evlenmek istemiyor, nedeni 12 yaşındaki oğlunun uzulecegini düşünmesi ona bunu yapamam diyor. Bense onun çocuklarını öz evladım gibi sevmeye hazır olduğumu defalarca söyledim ama bunu çok düşündüğünü ve yapamayacağını söyledi en son ve ben bu ilişkinin bir sonu olmadığına karar verip onu terkettim. ( boşanma da dahil hayatımda hiçbir olay bana böyle acı vermemişti. Ama bunu böyle bir ömür yurutemezdim, bana onursuzca geldi. Bu acı geçer mi berbat durumdayım. Benzer şeyler yaşayan varsa olur bir akıl verin. Bir yandan da dua ediyorum bana gelsin diye..
siz 2 çocukla evlenmeye cesaret ederken onun edememesi hiç anlaşılır değil
sevgili olmaya evet evlenmeye hayır
öyle iş olmaz
Dayanmalısınız, Rabbim inşallah karşınıza istediğiniz gibi birini çıkarır.Okadar kolay olmadı (
Hala sanki nefes alamiyorum
Konunu okudumAdam çok sinir.Benim konumu da oku dun mu?Yorum beklerim.En son konu.Benzer sayılabilir.
Özel msj la yazar mısın?Konunu okudum
Söylenecek çok şey var aslında