• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonu evliliğe gitmeyen ilişkimi bitirdim:(

Hayır onun çocukları annelerinde. Zaten biri 20 yaşında diğeri 12. Bakıma muhtac değiller yani. Söylediği şey çok kalp kırıcı aslında, Benim çocuklarım orada yalnızken ben başka çocuklarla aynı çatı altında kalamam dedi. Oysa isteseydi adı gibi biliyordu ki ben onun oğlunu da bagrima basardim. Korkak bir adama aşık olduysan bedelini boyle ödersin sanırım

Gecsin canim o isleri. Bahanenin alasini kullanmis. İsine gelirse nikahsiz gider demis bir nevi. Cocuksuz biriyle evlenmenin hayalini kuruyor olmali. Ayrica gercekten sevseydi mutlaka oglunu ikna ederdi.

Bir arkadasim 3 cocuguyla bosandi. Cocuklarin hepsi kendisinde yani annede. Bekar biri var arkadasimla evlenmeye calisiyor. İkna etmek icin denemedigi yol kalmadi. Cocuklarina da bakarim sana da diyor. Yani canim benim seven adam herturlu sahip cikardi cocuklarina da sana da. Uzme kendini hayirlisi degilmis.

Çok üzücü.. ancak doğru olanı yapmışsınız, fedakarlıksa onun yapacağı fedakarlık daha kolay, sizin evlenmeden hep böyle sevgili gibi kalma fedakarlığınız daha farklı sonuçlara varabilirdi çocuklar açısından... Umarım aklı başına gelir ve evlenme teklifiyle geri döner size.
Bende çocuklarımı düşündüm birde inancima ters düşecekti yaşantım.. Allaha sigindim

Gecsin canim o isleri. Bahanenin alasini kullanmis. İsine gelirse nikahsiz gider demis bir nevi. Cocuksuz biriyle evlenmenin hayalini kuruyor olmali. Ayrica gercekten sevseydi mutlaka oglunu ikna ederdi.

Bir arkadasim 3 cocuguyla bosandi. Cocuklarin hepsi kendisinde yani annede. Bekar biri var arkadasimla evlenmeye calisiyor. İkna etmek icin denemedigi yol kalmadi. Cocuklarina da bakarim sana da diyor. Yani canim benim seven adam herturlu sahip cikardi cocuklarina da sana da. Uzme kendini hayirlisi degilmis.
Haklısın galiba canım.. seven insan bir yolunu bulurdu.. ben kendimi kandirmisim

niye evlenipte sknti cekmeyi dusunsun ki, siz ona her turlu ihtiyacini sunmussunz anladigim kadari ile. bu sekilde ona cok cazip geliyor...
Evet haklısın.. tüm hayatımı ona göre yaşadım tam 2 yıl. Tırnağı kırılırsa bana dert oldu, kendimden çok düşündüm onu, yeri geldi çocuklarıma ayırdığım zamandan çaldım.. hala aklıma gelinceolan biteni unutup ne yapar ki şimdi yapayalnız diyorum :((
Bende bir sorun var sanırım

Oglunun haberi yok ki canım.. çocuk sorunlu bi çocuk değil zaten mutlu neşeli bi çocuk.. ben onun ağzından girer burnundan çıkar kendime aşık ederdim.. yanlış adamı sevdim biliyorum ne diyim..

Oglunun haberi yok ki canım.. çocuk sorunlu bi çocuk değil zaten mutlu neşeli bi çocuk.. ben onun ağzından girer burnundan çıkar kendime aşık ederdim.. yanlış adamı sevdim biliyorum ne diyim..

Cocugun haberi bile yokmus. Ne diyim canim adam istememis iste evlenmeyi. Bosver. İnsallah karsina seni gercekten sevecek ve deger verecek biri cikar..

bence doğru karar vermişsiniz. ayrılık elbette ki üzüyor insanı ama bir daha dönmeyin bence çünkü çocuk konusu bahane gibi
Dönüşü yok ki zaten.. çocuk bahane değil ama abartılı bir zaafı var çocuklarına.. hiç anlayamadım asla hayır diyemiyor onlara konu ne olursa olsun.. belkide deneseydik daha büyük hüsran olacakti kimbilir.. neden peki ben hala yapayalniz napiyor diye onu düşünüyorum :((

En başta evleniriz diyor muydu?
Bu sebepten birkec kez o benden ayrıldı sonra sensiz olamıyorum diye geri döndü. Her dönüşünde bir yolunu buluruz diye döndü ve ben çok aşıktım kabul ettim. Hatta daha birkaç gün önce tamam hadi yapalım o zaman demişti hatta bize yetecek büyük bir ev bile baktık . Yani anlayacagin canım teşebbüs etti ama cesaret edemedi edemeyecekti de.. O da çok bunaldı.. elimden onu azad etmekten başka ne gelir ki :((

Çocuklu bir kadınla sevgili olmakla evlenmek arasında çok büyük fark var gözünüzü seveyim. Sevgiliyken iyi, evlenince mi zor demeyin. Evet evlenince zor.
İki çocukla aynı evde yaşamak, onların da sorumluluklarını almak, sevgili olmaktan çok farklı.

Belki üvey anne konusunda çocuğu sorun yaşayacak. Konu sahibi kendi çocuğu gibi sevecektir ama çocuk istemiyor belki?

Çocuklu bir kadınla sevgili olmakla evlenmek arasında çok büyük fark var gözünüzü seveyim. Sevgiliyken iyi, evlenince mi zor demeyin. Evet evlenince zor.
İki çocukla aynı evde yaşamak, onların da sorumluluklarını almak, sevgili olmaktan çok farklı.

Belki üvey anne konusunda çocuğu sorun yaşayacak. Konu sahibi kendi çocuğu gibi sevecektir ama çocuk istemiyor belki?
Çocuğun öyle bi zorunluluğu yok ki.. ben onun babasıyla geçireceği zamanı calmazdim ki isterse yalnız onla olurdu eskisi gibi. . sonuçta benim de isim hiç kolay değildi.. günde birkaç saat evde olabilmesini kabul edecektim, eski esiyle surekli gorusmesini vs. ama seviyordum sevgi fedakarlik gerektirir.. ne yazik ki bu sadece benim düşüncem :(

Çocuğun öyle bi zorunluluğu yok ki.. ben onun babasıyla geçireceği zamanı calmazdim ki isterse yalnız onla olurdu eskisi gibi. . sonuçta benim de isim hiç kolay değildi.. günde birkaç saat evde olabilmesini kabul edecektim, eski esiyle surekli gorusmesini vs. ama seviyordum sevgi fedakarlik gerektirir.. ne yazik ki bu sadece benim düşüncem :KK43:
Kendi açınızdan haklısınız tabii ki, haksızsınız demiyorum.
Ama sevgiliniz de kendi açısından haklı olabilir. İki kişilik bir ilişkide değilsiniz maalesef. Babasıyla evlendiğinizde o çocuğun da hayatına giriyorsunuz.

Çocuk konusunda da yine kendi açınızdan bakıyorsunuz, ben onun zamanını çalmazdım diye. Bir anne olarak çocukların anne babasını paylaşmak istemeyebileceğini benden daha iyi biliyorsunuzdur. 12 yaşında bir çocuk, babasının başka bir kadınla evlenmesini, beraber yaşamasını, başka çocuklara babalık yapmasını (sonuçta aynı evde yaşayacaksınız) kabullenemeyebilir.

Sizin çocuklarınız üvey babaya, babaları dışında bir erkekle aynı evde yaşamaya hazır olabilirler, çok da güzel bir şey; ama her çocuk aynı değil, her çocuk-ebeveyn ilişkisinin dinamiği aynı değil.

Eğer baştan evleniriz diye ilişkiye başlamadıysanız, sevgiliniz de haksız değil.

Kendi açınızdan haklısınız tabii ki, haksızsınız demiyorum.
Ama sevgiliniz de kendi açısından haklı olabilir. İki kişilik bir ilişkide değilsiniz maalesef. Babasıyla evlendiğinizde o çocuğun da hayatına giriyorsunuz.

Çocuk konusunda da yine kendi açınızdan bakıyorsunuz, ben onun zamanını çalmazdım diye. Bir anne olarak çocukların anne babasını paylaşmak istemeyebileceğini benden daha iyi biliyorsunuzdur. 12 yaşında bir çocuk, babasının başka bir kadınla evlenmesini, beraber yaşamasını, başka çocuklara babalık yapmasını (sonuçta aynı evde yaşayacaksınız) kabullenemeyebilir.

Sizin çocuklarınız üvey babaya, babaları dışında bir erkekle aynı evde yaşamaya hazır olabilirler, çok da güzel bir şey; ama her çocuk aynı değil, her çocuk-ebeveyn ilişkisinin dinamiği aynı değil.

Eğer baştan evleniriz diye ilişkiye başlamadıysanız, sevgiliniz de haksız değil.
Benim çocuklarım da tabiki hazır degillerdi.. benim oglum da 11 yasinda, babası bizi terketti ve haber vermeden evlendi. Oglum bana çok düşkün .. ama ben sevgi ile bu sorunların aşılacağına inandım. Sonuçta onlar hayatlarını kurup gidecekleri zaman onlara ben senin için hayatımı feda ettim sen de benimle kal diyemeyiz demeyeceğiz. çocuklar için beraber yaşadıkları ebeveynin evlenmesi daha zordur ben cocuklarimi buna hazirlayabilecek cesarete aşkla ulaştım. Sevdikten sonra bunlar hepsi hallolabilir sorunlar. Asıl soru nekadar sevdiğin değilmi :(

adama çok sinir oldum yalnız...
sen kadın halinle 2. evliliğe cesaret ediyorsun,kendi kararsızlık deryasında..
hayır birde umutlandırıp ev baktırıyor sonra da pıs...
ay vhalla kendi evlenmek istese de evlenme
düğün günü fikir değiştirir bu
Hiç sasirmam inan ki.. bunlar çok küçük bir kısmı, ayrıntıları anlatsam kimbilir neler derdin :(

Back
X