• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonu evliliğe gitmeyen ilişkimi bitirdim:(

Bakmak derken.. Benim maddi durumum iyi, kariyerim ondan daha iyi, ve ondan tam 15 yaş küçüğüm.. kim kime bakacaktı tartışılır.. çocuklarım için ondan bisey beklemezdim sadece sevgisini istedim yanımda ol yeter dedim.. olmadı

Bakmak sadece maddiyat degildir. Cocuklarla ilgilenmekten bahsediyorum. Herkes bu fedakarligi yapamaz. Oyle herkesin gonlu bu kadar genis degildir.

Bakmak sadece maddiyat degildir. Cocuklarla ilgilenmekten bahsediyorum. Herkes bu fedakarligi yapamaz. Oyle herkesin gonlu bu kadar genis degildir.
Ben ondan çocuklarımla ilgilenmesini de beklemedim ki.. sadece yanimda ol dedim senden sorumluluk beklemiyorum. Ben zaten aliskinim tek basima hem kadin hem erkek olmaya.. basimi yaslayacak omuz ol yeter dedim.. yetmedi :(

Ilk sayfadan beri Yazılan Yorumları okuyorum ve ayrılmakla en doğru kararı verdiğinizi düşünüyorum.karşınızdaki ciddiyetsiz,evlilik sorumluluğundan kaçan birisi.ama çocuk bahanesi olmuş.problem çocuksa pekala bu sorunun da Çözümü var,psikolojik danışmana gidip,çocuğu bu fikre alıştırmak.
Her ikiniz de aslında aynı YAŞ Döneminde ve cinsiyette çocuklara sahipsiniz.çocuğu ile anlaşmaya isteklisiniz ama karşınızdaki aranızdaki bunca uyumu göz ardı ediyor,çünkü evlenmekte sizin kadar istekli değil.daha önce ağzı Yandı beyefendinin,çocukları da var zaten hazırda,niye evlensin ki şimdi?

Ilk sayfadan beri Yazılan Yorumları okuyorum ve ayrılmakla en doğru kararı verdiğinizi düşünüyorum.karşınızdaki ciddiyetsiz,evlilik sorumluluğundan kaçan birisi.ama çocuk bahanesi olmuş.problem çocuksa pekala bu sorunun da Çözümü var,psikolojik danışmana gidip,çocuğu bu fikre alıştırmak.
Her ikiniz de aslında aynı YAŞ Döneminde ve cinsiyette çocuklara sahipsiniz.çocuğu ile anlaşmaya isteklisiniz ama karşınızdaki aranızdaki bunca uyumu göz ardı ediyor,çünkü evlenmekte sizin kadar istekli değil.daha önce ağzı Yandı beyefendinin,çocukları da var zaten hazırda,niye evlensin ki şimdi?
Haklısınız.. gönül onu suçlamayı reddediyor zaman zaman acaba o mu haklı dediğim de oldu. Acaba böyle devam mi etsem dedim.. ama burada fikir veren herkes ufkumu açtı bi bakıma. Sonuçta bensiz oluyorsa onsuz da olur elbet.. umarım

Haklısınız.. gönül onu suçlamayı reddediyor zaman zaman acaba o mu haklı dediğim de oldu. Acaba böyle devam mi etsem dedim.. ama burada fikir veren herkes ufkumu açtı bi bakıma. Sonuçta bensiz oluyorsa onsuz da olur elbet.. umarım
Sakın kararınızdan dönmeyin, ben sizi gayet cesur ya da bilemedim aşktan gözü kör mü desem buldum.yeterince kendinizden vermeye meyillisiniz ama hep kendimizden vererek de devamı gelmez.karşı taraf da birşeyler koymalı ortaya.hele söz konusu ikinci evlilik ve evliliğe dahil olan çocuklar ise çok dikkatli Olmalı,neticede hataya yer yok

Sakın kararınızdan dönmeyin, ben sizi gayet cesur ya da bilemedim aşktan gözü kör mü desem buldum.yeterince kendinizden vermeye meyillisiniz ama hep kendimizden vererek de devamı gelmez.karşı taraf da birşeyler koymalı ortaya.hele söz konusu ikinci evlilik ve evliliğe dahil olan çocuklar ise çok dikkatli Olmalı,neticede hataya yer yok
Haklısınız belkide ben farketmeden korundum daha çok üzülmekten. teşekkür ederim gerçekten fikirleriniz benim için çok değerli

Adam çok sinir.Benim konumu da oku dun mu?Yorum beklerim.En son konu.Benzer sayılabilir.

Ne kadar güzel bir örneksiniz böyle.. imrendim gerçekten maşallah size; )
Demekki isteyince sevince oluyormuş da bana nasip olmadı :KK43:
Allah mutlulugunuzu daim etsin
Sagol canim sanada nasip eder insallah acele etme uzulme degmiyor,cocuklarina saril hic bir erkek cocuklarindan degerli degil, senden degerli degil unutma hic kimse vazgecilmez degildir..sabret ve dua et:KK52:

Bazen acaba o mu haklı diye düşündüğüm de oldu. Onu kaybetmemek için hayat boyu sevgili olarak kalmaya da kendimi ikna etmeye çalıştım ama kendime saygi mi kaybettim. Çocuklarımın babası çoktan evlendi. Hemde düğün dernekle sanki ilk kez evlenir gibi, biz facebooktan gördük. Anne olunca sanırım yeni bir hayat kurmaya hakkımız yok :KK43:

Ayyyh öyle demeyin bayan.

Şuraya 10 kere yazdım çocuklu adamların denginçocuklu kadınlar diye.
Yani ideal olan sizin ilişkiniz bence. 4 çocuklu büyük bir aile olurdunuz, bence gayet keyifli.

Sizin çocuklarınızı gözü yememiş it işte.

Çocuk bahane bence çocuğunun üzülüp üzülmemesini o kadar çok düşünseydi ilk eşinden de ayrılmazdı.Keşke herkes sizin gibi akıllı olup evliliğe gitmeyen bir ilişkiyi sonlandırabilse.

Adam kullanacak ınsan arıyor kendıne, onun çocukları varsa sızınde var pekı ya sızın imajınız ne olacak?
Işin trajik tarafı da 20 yaşındaki kızı sevgilisiyle bir önce evlense diye nerdeyse takla atıyor. Bir görsem evlendiğini rahat nefes alacağım diyor. Ya benim onurum? Biz farkliymisiz. Ne diyim..

Üzülme canım adamın niyeti iyi değilmiş seni seven insan sana laf söz gelir endişesi içinde olurdu ve sen daha düşünmeden o sana çoktane evlilik teklifi etmiş olurdu ! Ayrılmakla kendine olan saygını göstermiş oldun Allah karşına hayırlısını çıkartsın amin

Onbeş yaş büyük yani 51 yaşında.Adam yaşlanmış boşver.Daha gencini bulursun.Yaşlı adamları nasıl seviyorsunuz anlamıyorum.Meslrğiniz drluk nu?O da mı dr?

Tekrar evlilik baskısı altına girmeyi sorumluluk altına girmeyi göze alamiyodur o. Ilerde boşa geçen yılların için üzüleceğine şimdi bitirdigin için üzülmen daha mantıklı bence

Back
X