• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonu evliliğe gitmeyen ilişkimi bitirdim:(

Benim çocuklarım da tabiki hazır degillerdi.. benim oglum da 11 yasinda, babası bizi terketti ve haber vermeden evlendi. Oglum bana çok düşkün .. ama ben sevgi ile bu sorunların aşılacağına inandım. Sonuçta onlar hayatlarını kurup gidecekleri zaman onlara ben senin için hayatımı feda ettim sen de benimle kal diyemeyiz demeyeceğiz. çocuklar için beraber yaşadıkları ebeveynin evlenmesi daha zordur ben cocuklarimi buna hazirlayabilecek cesarete aşkla ulaştım. Sevdikten sonra bunlar hepsi hallolabilir sorunlar. Asıl soru nekadar sevdiğin değilmi :KK43:
Sevgi her şeyi çözmüyor bence.

Benim anne babam ben küçükken boşandılar, senelerce hep "istiyorsanız evlenin, benim için sorun değil" dedim. Dediğinizle aynı mantıktaydım, ileride ben hayatımı kurduğumda yalnız kalmalarını istemedim. Babam hep "ben sana üvey anne getirmem, bana geldiğinde bu evde bir kadın görmeni istemem" dedi. Evlenmedi.

Siz çocuğuyla tanışıyor musunuz?

Cocuklari annesi nde kalıyor. Biri 20 yaşında zaten diğeri de 12. Küçük olanla sürekli beraber ler. Ben ona defalarca söyledim onu da kendimin gibi bağrıma basarim hatta isterse bizimle yaşasın mutlu olurum dedim. Evet sanırım benim çocuklarım sorun oldu. Çok üzgünüm ama terketmek zorundaydım canım yaniyor
Cok yerinde bir karar almissin canim hic uzulme,bende ikinci evliligimi yaptim 6 yil once benimde iki cocugum vardi simdiki esimle bastan anlastik cocuklarimi kabul edeceksen,onlari bagrina basacaksan ilerde seninle cocugumuz olunca ondan ayri tutmayacaksan olur dedim,yoksa ben yokum dedim:KK14:bu sartla evlendim ve ondanda iki cocugum var allah hakkini yemiyim kendi evlatlarindan ayri tutmadi allah razi olsun 6 yildirda evliyiz.elbette uzulursun ama alisirsin canim cocuklarini istemeyeni sen hic isteme:KK20:allah karsina evlatlarini bagrina basacak seni de bi omur sevecek birini cikarsin insallah:KK68:

Merhaba
Kadınlar kulübünü sürekli takip ederim ancak yeni üye oldum çünkü paylaşmam gereken bir derdim var. Ben 5 yıl önce boşandım, iki çocuğum var. 2 yıl önce biriyle tanıştım o da boşanmış ve 2 çocuk babası. Yıllar sonra yeniden aşık oldum çok sevdim, o da beni aynı şekilde. Yalnız ilişkimiz ilerledikçe gündeme getirdiğim evlilik konusu hep sorun oldu. Bu sebepten birkaç kez ayrıldık, dayanamadık geri döndük. O evlenmek istemiyor, nedeni 12 yaşındaki oğlunun uzulecegini düşünmesi ona bunu yapamam diyor. Bense onun çocuklarını öz evladım gibi sevmeye hazır olduğumu defalarca söyledim ama bunu çok düşündüğünü ve yapamayacağını söyledi en son ve ben bu ilişkinin bir sonu olmadığına karar verip onu terkettim. :KK43:( boşanma da dahil hayatımda hiçbir olay bana böyle acı vermemişti. Ama bunu böyle bir ömür yurutemezdim, bana onursuzca geldi. Bu acı geçer mi berbat durumdayım. Benzer şeyler yaşayan varsa olur bir akıl verin. Bir yandan da dua ediyorum bana gelsin diye..

Gerekeni yapmışsınız .
2 çocuğunuz var onlara sımsıkı sarılın Allahtanda hayırlısını isteyin sakın diretmeyin olmuyorsa bosver

Hayır onun çocukları annelerinde. Zaten biri 20 yaşında diğeri 12. Bakıma muhtac değiller yani. Söylediği şey çok kalp kırıcı aslında, Benim çocuklarım orada yalnızken ben başka çocuklarla aynı çatı altında kalamam dedi. Oysa isteseydi adı gibi biliyordu ki ben onun oğlunu da bagrima basardim. Korkak bir adama aşık olduysan bedelini boyle ödersin sanırım
:110:baska cocuklar dedigi senin cocuklarin!ezdirme kendini kararli dur,zaten seviyorsa senindir sevmiyosada kendi kaybeder:63:

Cok yerinde bir karar almissin canim hic uzulme,bende ikinci evliligimi yaptim 6 yil once benimde iki cocugum vardi simdiki esimle bastan anlastik cocuklarimi kabul edeceksen,onlari bagrina basacaksan ilerde seninle cocugumuz olunca ondan ayri tutmayacaksan olur dedim,yoksa ben yokum dedim:KK14:bu sartla evlendim ve ondanda iki cocugum var allah hakkini yemiyim kendi evlatlarindan ayri tutmadi allah razi olsun 6 yildirda evliyiz.elbette uzulursun ama alisirsin canim cocuklarini istemeyeni sen hic isteme:KK20:allah karsina evlatlarini bagrina basacak seni de bi omur sevecek birini cikarsin insallah:KK68:
Ne kadar güzel bir örneksiniz böyle.. imrendim gerçekten maşallah size; )
Demekki isteyince sevince oluyormuş da bana nasip olmadı :(
Allah mutlulugunuzu daim etsin

Sevgili konu sahibi
Ozel bir soru soracagim
Sevdigginiz adamla aranizda cinsel anlamda birliktelik var miydi?
Bu beni tabi ki ilgilendirmez ama cinsel ihtiyaclari karsilaniyorken ve tirnagi kirilir diye ustune titreyen kadin onun hayatinin merkezinde degilse adamin keyfine diyecek yoktur.
Hem bekar hem mutlu hem cocuklu.

Boyle ise bu adam icin uzulmeyin. O adam sizin icin en ufak fedakarlik yapmak istememis.

Bu aci gececek. Zamana ihtiyacin var. Geri donme.

Kendi cocugunun uzulmesi bahane. Sizin cocuklariniza bakmak istemiyor bence.
Bakmak derken.. Benim maddi durumum iyi, kariyerim ondan daha iyi, ve ondan tam 15 yaş küçüğüm.. kim kime bakacaktı tartışılır.. çocuklarım için ondan bisey beklemezdim sadece sevgisini istedim yanımda ol yeter dedim.. olmadı

Geçecek elbet.. bekliyorum sabırla.. diretmedim toplandım gittim zaten :KK43:

Siz kötü birşey istemediniz sadece size destek olacak bir yol arkadaşı istediniz karşıdakide sorumluluklardan kaçmak için çocuğunu atmış ortaya ben inanıyorum Allah karşınıza öyle birini çıracak ki iyiki olmamış diyeceksiniz :)

Sevgili konu sahibi
Ozel bir soru soracagim
Sevdigginiz adamla aranizda cinsel anlamda birliktelik var miydi?
Bu beni tabi ki ilgilendirmez ama cinsel ihtiyaclari karsilaniyorken ve tirnagi kirilir diye ustune titreyen kadin onun hayatinin merkezinde degilse adamin keyfine diyecek yoktur.
Hem bekar hem mutlu hem cocuklu.

Boyle ise bu adam icin uzulmeyin. O adam sizin icin en ufak fedakarlik yapmak istememis.

Bu aci gececek. Zamana ihtiyacin var. Geri donme.
Tesbit in doğru canım.. dönüşü yok zaten

Siz kötü birşey istemediniz sadece size destek olacak bir yol arkadaşı istediniz karşıdakide sorumluluklardan kaçmak için çocuğunu atmış ortaya ben inanıyorum Allah karşınıza öyle birini çıracak ki iyiki olmamış diyeceksiniz :)
Aşka vefa ya inancım kaldı desem yalan olur.. Amin diyorum bu duaya

Sevgi her şeyi çözmüyor bence.

Benim anne babam ben küçükken boşandılar, senelerce hep "istiyorsanız evlenin, benim için sorun değil" dedim. Dediğinizle aynı mantıktaydım, ileride ben hayatımı kurduğumda yalnız kalmalarını istemedim. Babam hep "ben sana üvey anne getirmem, bana geldiğinde bu evde bir kadın görmeni istemem" dedi. Evlenmedi.

Siz çocuğuyla tanışıyor musunuz?
Hayir tanistirmadi.. ben isterdim tanismayi.. eğer ortada aşk olmasaydı bende durup dururken sokaktan adam çağırıp kendime koca yapma derdinde değildim.. ama sevgi var, emek var.. üstelik bekle dese ben beklerdim 3 yıl 5 yıl neyse çocuklar büyüyen kadar bunu ona da söyledim.. O da sana haksızlık olur dedi.. olmaması için ne gerekirse yani :(

siz 2 çocukla evlenmeye cesaret ederken onun edememesi hiç anlaşılır değil
sevgili olmaya evet evlenmeye hayır
öyle iş olmaz
Sevgili iken fedakarlik yapman gerekmez, hep alırsın hep senin etrafında pervane bi kadın vardır ama sen onun için birşey yapmak zorunda degilsindir. Oysa evlenirsen.. senin de fedakarlik yapman gerekecektir.. işte bunu için kacarsin :(

Back
X